Klikkaa kaikki joululahjat samaan tilaukseen

Joulu lähestyy kovalla vauhdilla, ja joulupukin lahjatoivelista kasvaa kasvamistaan. Joululahjat ja niiden hankinta tuottavat monille meistä päänvaivaa. Mitä jos tänä jouluna jätettäisiin lahjastressi kokonaan tontuille ja keskityttäisiin nauttimaan joulunodotuksesta? Kärkkäisen verkkokaupasta löydät taatusti monipuolisen valikoiman lahjoja niin pienille kuin isoillekin toivojille. Joululahjaideoita on laidasta laitaan, jotta varmasti löydät sopivat lahjat erilaisille lahjan saajille.

Joululahjat ilahduttavat saajaansa, kun lahja on mietitty tarkoin ja on jollakin tapaa saajansa näköinen. Olemmekin poimineet parhaat joululahjaideat helpottaaksemme lahjojen hankintaa. Nyt sinulla on mahdollisuus tilata lahjat yhdestä paikasta samalla kertaa. Tämän helpommaksi joululahjojen hankinta ei voi enää mennä.

Alla lahjaideat ryhmittäin. Jokaisen ryhmän sisältä löydät linkit suoraan tuotteisiin tai tuoteryhmiin. Ei muuta kuin ostoksille!

Joululahja miehelle
Joululahja isälle

Miehen joululahjatoiveet ovat usein toisenlaisia kuin naisen. Siinä missä moni nainen odottaa hemmottelua ja henkilökohtaista lahjaa, miehelle saattaa olla tärkeämpää se, että lahja on käytännöllinen ja tarpeellinen. Tällaisia lahjoja ovat esimerkiksi seuraavat:

Käsistään kätevälle

Käsityökalut, kuten terä- ja taontatyökalut ja maalaustarvikkeet sopivat monenlaiseen käsillä tekemiseen, olipa omaa pajaa tai verstasta tai ei.

Erilaisiin kodintöihin ja vaativampiin askareisiin sopivat työvälineet, kuten porakoneet, painepesurit, lumilingot tai erilaiset sahat ja jyrsimet. Käsistään kätevälle on tärkeää, että omat työkalut säilyvät ja pysyvät hyvinä. Työkalujen säilytystarvikkeet takaavat mukavan puuhastelun ja helpottavat tavaroiden kuljetusta.

Käsistään kätevät tykkäävät usein myös ruuanlaitosta, ainakin kesäisin, kun keittiö siirtyy terassille. Terassikokille grillit ja tarvikkeet ovat oiva lahja. Sisäkokkaajalle sopivat keittiötyövälineet ja keitto- ja paistoastiat. Ja tästä lahjasta pääsevät takuulla nauttimaan myös muut perheenjäsenet.

Vauhtia rakastavalle

Autoilevalle miehelle ja isälle ovat varmasti tervetulleita erilaiset autotarvikkeet, kuten auton varaosat ja sähköjärjestelmätarvikkeet, eteenkin lisävalot. Konesuoja, eli pressukatos tuo lisätilaa auton talvisäilytykseen, jos autotalli alkaa olla muutoin täynnä. Talvirenkaat tai kesärenkaat sekä koristekapselit täydentävät autoilijan varusteita.

Auton tarvikkeet, kuten autonavigointi ja navigointitarvikkeet tuovat lisämukavuutta autoiluun. Auton sisustus voi kaivata välillä päivitystä, eikä ole ollenkaan huonompi valinta joulupukilta ottaa tämä huomioon. Lisää autoilusta ja autonvarusteista löydät aikaisemmasta artikkelistamme Yllätä talvi ja hanki kaikki talviautoiluun ajoissa.

Vauhtihirmuille ei aina pelkkä autokyyti riitä. Moottoripyörät ovat yhä useamman harrastus. Moottoripyöräilyn tarvikkeet auttavat harrastajaa täydentämään varusteitaan. Moottoripyöräilyn lisäksi vauhtia ja vaarallisia tilanteita tarjoileva vesiurheilu nostattaa sykettä ja samalla suosiotaan. Muita vauhdikkaita lajeja ovat myös moottorikelkat ja mönkijät.

Golf ei varsinaisesti tarjoa hurjaa vauhtia, mutta ainakin se tarjoaa jännitystä ja mukavaa yhdessäoloa.

Caravaanarille

Mukavaa yhdessäoloa tarjoilee myös Caravan-elämä. Mikä sen parempaa lomaa, kun pakata auto, asentaa pyörä- ja kattotelineet, nostaa pyörät kyytiin ja ajella jonnekin laskettelukeskusten vilinään tai erämaan rauhaan. Teltat ja markiisit tuovat lisätilaa ja käyttömukavuutta ja niiden sisälle on mahdollista laittaa camping-kalusteet ja camping-grillit. Paljon muuta ei tarvita!

Caravaanarille tai muutoin paljon autoilevalle ja liikkuvalle ajoneuvosuojapeitteet voisivat ratkaista monta haasteellista hetkeä, kun matkailuauto olisi pakkasellakin sulana ja pysyisi puhtaana säällä kuin säällä.

Retkeilijälle, metsästäjälle ja kalastajalle

Luonnossa liikkujalle voi laittaa lahjaksi erilaisia retkivarusteita ja -asusteita. Retkivarusteet, kuten puukot, GPS-laitteet, kompassit, kartat, retkeilyvalaisimet, kuten otsalamput ja taskulamput ovat kaikille luonnossa liikkuville tärkeitä välineitä.

Lisäksi metsästäjälle on olemassa juuri metsästykseen tarkoitetut metsästysasusteet ja jalkineet. Metsästykseen löytyvät monenlaiset metsästystarvikkeet. Kalastustarvikkeet puolestaan ilahduttavat kalalla kävijää.

Tyylitietoiselle miehelle

Millainen on lahjansaajan tyyli? Arvostaako hän laadukkaita laukkuja ja lompakoita? Sopisiko ranteeseen upea miesten kello? Halutessasi vinkkejä miesten kellon valintaan, lue juttumme Miesten rannekello: ajan mittaaja ja pientietokone samassa paketissa.

Miesten vaatteet, kuten miesten alusasut ja miesten sukat ovat kaikki mainioita ja tarpeellisia lahjoja miehelle kuin miehelle. Samoin hygieniatuotteet tulevat tarpeeseen. Miesten tuoksut ja parranhoitovälineet ovat sopivaa luksusta lahjapakettiin.

Viihdettä, pelaamista ja hyvää musiikkia rakastavalle

Kotona viihtyvä mies tai isä saattaisi arvostaa kovasti, jos saisi lahjaksi viihde-elektroniikkaa. Digiboksit, soittimet, stereot ja radiot ovat laadukkaita lahjoja kaikenlaiseen musiikista tai elokuvista nauttimiseen. Nautintoa voivat lisätä vielä lahjaksi saadut kuulokkeet. Lue vinkit kuulokkeiden hankintaan jutustamme Kuulokkeet korvilla melua pakoon.

Pelikonsolit ja erilaiset pelit, kuten Xbox, Nintendo ja PlayStation ovat tämän hetken kuumia lahjatoiveita ja niillä voi isän lisäksi ilahduttaa koko perhettä. Autohifi puolestaan tuo musiikkinautinnon ja mukavuuden autoiluun.

Lisäksi sopivia miesten lahjoja voi löytyä myös seuraavien ryhmien tuotteista, vaikka ryhmät on jaoteltu toisin. Ja jos lahjan päättäminen on vaikeaa, lahjakortti myymälään toimii aina. Silloin lahjan saaja voi itse valita tarvitsemansa tuotteen tai tuotteet.

Joululahja äidille
Joululahja naiselle
Joululahja vaimolle

Liikkuvalle ja sporttiselle naiselle

Reippaalle, liikkuvalle naiselle sopivat lahjaksi varmasti kaikki naisten urheilutekstiilit ja laadukkaat juoksu- tai vapaa-ajankengät. Liikkuja osaa arvostaa sitä, että eri lajeille on omat välineensä. Olipa kyseessä sitten talviurheilu tai kesälajit, niin syke- ja askelmittari sopii kaikkeen. Aktiivisuutta kaipaavalle myös aktiivisuusranneke voisi olla sopiva motivaattori.

Talvisiin lajeihin lahjaksi sopivat mainiosti lumikengät, eräsukset, vaellussauvat sekä hiihtourheiluvälineet. Talvisten lajien mutta myös kesäretkeilyn kruunaavat laadukkaat reput ja rinkat. Niihin on helppoa pakata eväät ja tarvikkeet niin lyhyemmille kuin pidemmillekin hiihto- tai patikointiretkille. Kaikki liikkuminen ei tapahdu luonnossa, mutta kuntourheiluun sopivat välineet vastaavat vaativankin urheilijan tarpeisiin kuntosali- ja voimisteluharjoituksissa.

Hyvinvoinnista huolehtivalle äidille ja naiselle

Liikunnan ja ulkoilun lisäksi hyvinvoinnista huolehtiminen on erilaisia kosmetiikka- ja ravintovalintoja. Nykyaikainen nainen on tietoinen erilaisista terveyden- ja kauneudenhoitotuotteista. Henkilökohtaiset hygieniatuotteet voivat olla luksusta kiireisen arjen keskellä. Kauniit lahjapakkaukset ilahduttavat taatusti saajaa. Lahjapakettiin voi muun kosmetiikan lisäksi kääräistä sekä tuoksut että erilaiset ihovoiteet, öljyt ja balsamit.

Meikkaus on osa naisen arkea. Lue Kauneus on katsojan silmissä -artikkeli, ja valitse äidillesi tai naisellesi sopivat kaunistautumisen välineet ja aineet. Naista voi hemmotella myös jalkahoitovalmisteella tai erilaisilla luontaistuotteilla. Ja mikäli joulunajan talvinen pimeys meinaa väsyttää ja laskea mielialaa, lahjan saajaa voi ilahduttaa valohoitolaitteella.

Intohimoiselle sisustajalle

Ovatko intohimoiset sisustajat aivan oma joukkonsa? Koti tuntuu aina kaipaavan heidän silmissään jotakin vaihtelua. Sisustaja ilahtuu varmasti, jos hänen intohimonsa on huomioitu ja lahjan antaja ojentaa jotakin uutta kotiin laitettavaa. Joululahjanhan voi antaa vaikka hiukan etukäteen, niin sisustaja saa asetella lahjansa paikoilleen jo ennen joulua.

Jouluvalot ja koristeet sekä jouluiset lyhdyt ja kynttilät ainakin on mukava saada etukäteen, jotta niistä voi nauttia jo ennen joulua tai ainakin sitten jouluna. Lue juttu Jouluvalot ja koristeet tuovat tunnelmaa, ja poimi talteen vinkit niiden käyttämisestä.

Muut sisustusvalaisimet voi toki antaa vasta aattoiltana. Jos tuntuu vaikealta ostaa sisustajalle mitään varsinaisia piensisustustuotteita, pyyhkeet, tyynyt ja päälliset sekä muut kodintekstiilit ovat turvallinen valinta – niitä tarvitaan aina.

Sisustajan joululahja voi olla helppo valita sisutustuotteista.

 

Keittiön hengettärelle

Onko äitisi, vaimosi tai naisystäväsi keittiö kodin sydän? Onko leivonta lähellä lahjansaajan sydäntä? Erilaiset keittiön keittiön pienkoneet ja keittiötyövälineet ilahduttavat silloin varmasti. Kun ruuanlaitto ja leipominen ovat toiselle intohimo ja arjen ilo, myös ruuan kattaminen ja keittiön toimivuus merkitsevät paljon.

Käytännölliset ja laadukkaat keitto- ja paistoastiat ovat loistava lahjaidea silloin, kun tietää. että sellaisille on lahjansaajalla varmasti käyttöä. Samoin hyvä veitsi tai laadukkaat aterimet ovat onnistuneita valintoja.

Keittiön hengetär ilahtuu varmasti, jos olemassa oleva astiasto saa täydennystä tai vanhan tilalle löytyy uusia astioita. Suomen juhlavuonna Arabialta ja Iittalalta löytyvät myös juhlavuoden asiat. Ne ovat mukava muisto, mutta samalla laadukkaita ja kauniita käyttöasioita.

Joululahja lapsille
Joululahja kummilapselle

Lähes kaikki lapset rakastavat leikkiä ja pelata. PC- ja videopelien lisäksi heitä ilahduttavat erilaiset lauta- tai palapelit. Pelit ovat olleet joululahjatoiveissa vuosia ja vuosikymmeniä. Ja osaksi ne ovat säilyneet samoina. Klassikkopelit, kuten Afrikan tähti tai Kimble ovat tuttuja niin aikuisille kuin lapsillekin.

Peleistä löytyy puuhaa monen ikäisille lapsille, sekä tytöille että pojille. Paras lautapeli kokoaa koko perheen yhteen ja tarjoilee hauskuutta ja pähkäilyä koko illaksi. Joululahjahitti onkin oikeastaan aina jokin tuttu perhepeli.

Perheen pienimmälle

Pienimmät lahjansaajat, eli vauvat eivät osaa itse toivoa vielä lahjoja, mutta miten mukavaa heitä onkaan muistaa vauvalelulla. Ja ainakin rapisevat lahjapaperit saavat aikaan silmien säihkettä ja innostunutta liikehdintää. Tarpeellisia vauvoille ovat erilaiset hoitotarvikkeet, kuten helistin ja purulelut. Ne sopivat hyvin myös lahjapakettiin. Eläinlelut ja pehmolelut sopivat kaikenikäisille lahjansaajille.

Vauvalelut ja hiukan isompien lasten lelut ilahduttavat lapsia varmasti. Lelut kaikkeen leikkimiseen -artikkelistamme löydät monipuolisen kuvauksen erilaisista leluista ja linkit verkkokauppaan niiden sivulle. Voiko joululahjalelujen ostaminen olla enää helpompaa!

Joululahja tytölle

Nuket ja kotileikit ovat usean lapsen unelma. Se on kuin osa aikuisten maailmaa pienoiskoossa. Samoin kuin kauneudenhoitolelut, joissa mallinuken hiuksiin voi laittaa erilaisia kampauksia ja mukana tulevilla meikeillä voi meikata nuken tai sipaista huulipunaa omiin huuliin.

Joululahjatoiveissa lapset toivovat lelujen lisäksi usein askarteluvälineitä ja muuta puuhasteltavaa. Joululoma sujuukin paljon rattoisammin, kun on jotakin uutta tekemistä ja katseltavaa.

Joululahja pojalle

Tyttömäisistä leikeistä poiketen suuri osa pojista toivoo joululahjapussista löytyvän jotakin vauhdikasta ja jännittävää. Ajoneuvot ja radat ovat suosittuja lahjoja, samoin kuin ase- ja vakoilulelut. Ne ovat osa poikien vähän raisumpia leikkejä kuten poliisi ja roisto -leikkiä.

Toisaalta poikia, ja monia tyttöjäkin kiehtovat keskittymistä ja aikaa vaativat Legot, rakennussarjat, jotka kehittävät päättelykykyä ja luovuutta sekä tuovat vahvistusta motorisiin taitoihin. Rakennussarjoista on olemassa niin muovisia, puisia kuin magneettisiakin vaihtoehtoja.

Lapsia viehättävät myös esimerkiksi hittilelujen ja suosikkihahmojen figuurit ja robotit. Niiden kautta tunnetut hahmot tulevat osaksi omaa leikkiä ja mielikuvitusmaailmaa.

Eläinten ystävälle

Monille meistä lemmikkieläimet ovat tärkeä osa elämää. Näin myös lapsille. Lemmikit ansaitsevatkin siksi keskeisen roolin elämässä. Lemmikkien lahjat voi osoittaa joko lemmikin hoitajalle tai suoraan lemmikille. Tarvikkeita löytyy siis seuraaville lemmikeille:

Koiralle
Kissalle
Jyrsijälle
Kanille
Linnulle
Kaloille.

Eläinten ystäviä ovat myös hevostytöt ja -pojat. Sekä aikuiset ratsastuksen harrastajat. Ratsastustarvikkeet ja pukeutuminen ovatkin mahtava lahjaidea ratsastukseen tai tallilla touhuamiseen innostuneille.

Lahja ulkoilijalle

Ulkona ja pihalla viihtyville lapsille mieluisia lahjoja ovat myös ulkolelut, keinut ja vaikkapa ihan kokonaiset leikkikeskukset. Lahjaksi voi ostaa myös sellaisiakin pihaleluja, jotka laitetaan pihalle ehkä vasta kesällä. Tällaisia ovat muun muassa trampoliinit ja uima-altaat. Kesää odottamaan tai sisäleluksi sopivat myös polkuautot.

Joululahja teinille

Mitä ostaa teini-ikäiselle? Teineillä ei aina ole selkeitä joululahjatoiveita, eikä heille enää osteta leluja kuten nuoremmille. Alkuun voi olla vaikeaakin keksiä lahjaa nuorelle, joka ei itse oikein osaa välttämättä sanoittaa toiveitaan.

On kuitenkin muutamia aika varmoja lahjaideoita. Niillä nuoren elämää on helppoa ilahduttaa ja helpottaa. Jos teinillä on jo kunnollinen puhelin, siihen voi ostaa oheistuotteita, kuten suojakuoret, suojakotelot tai kuulokkeet. Myös kamera ja kameran tarvikkeet ovat kova juttu.

Kannettava tietokone sopii varsinkin paljon konetta tarvitsevalle nuorelle. Kanettavat tietokoneet ovat usein sen verran arvokkaita, ettei opiskelevalla nuorella ole itsellään mahdollisuutta satsata hyvään tietokoneeseen.

Tietokoneeseen on mahdollista hankkia tietokoneen komponentteja ja oheislaitteita. Varsinkin, jos nuorella on pöytämallin kone. Pöytämallin rinnalle hyvä lisä voisi olla tablet-tietokone.

Urheilijan joululahjaideat

Urheilevalle nuorelle lahjaksi käyvät erilaiset urheilutuotteet. Talviurheilu, kuten lautailu, laskettelu, jääurheilu ja hiihtourheilu ovat kaikki kovia lajeja, joissa uudet monot, luistimet ja urheiluasut ovat tarpeen.

Kesälajit sekä sisälajit, kuten salibandy ja pöytätennis, ovat lajeja, joihin myös tarvitaan erilaisia välineitä ja vaatteita. Näitä lajeja pelataan sisätiloissa ympäri vuoden. Urheiluvälineitä voi aivan hyvin hankkia nuorelle myös valmiiksi seuraavaa kesää ajatellen.

Vauhtihirmulle

Vauhtia rakastavalle teinille ja nuorelle sopiva harrastus voisi olla RC-harraste. RC-autot ja -lennokit ovat mahtavaa ajankulua. Niissä pääsee kokeilemaan oikean auton tavoin koottavaa, korjattavaa ja toimivaa ajokkia, jonka kanssa ei kuitenkaan tarvitse pelätä onnettomuuksia.

Vielä raisumpaan menoon ovat mopot, mönkijät ja vaikkapa Apollo Motors crossipyörä.

Joululahjat voi myös tehdä itse askartelemalla.

 

Joululahja vanhemmille tai isovanhemmille

Mitä ostaa sellaiselle, jolla on jo kaikkea? Vanhemmat ja isovanhemmat ilahtuvat ajatuksesta, että heitä muistetaan. Joululahja mummolle voi olla hyvin myös itse tehty. Askarteluvälineet sopivat niin lahjantekoon, paketointiin kuin korttienkin valmistamiseen. Itsetehty joulukortti ilahduttaakin varmasti ainakin kaikkein läheisimpiä ihmisiä. Joulukortit voi valmistaa jo hyvissä ajoin ennen joulua.

Reippailijalle

Aktiiviset vanhemmat nauttivat varmasti, jos saavat joululahjaksi esimerkiksi syke-ja askelmittarit. Myös joululahja isovanhemmille voi olla urheilullista. Esimerkiksi sauvakävely on usein vanhempien mieleen. Muukin kuntourheilu sopii aktiivisille vanhemmille ja isovanhemmille.

Toiset reippailevat ulkomailla ja reissaavat pitkiäkin matkoja. Silloin myös matkalaukut ja muut matkustusta helpottavat matkatarvikkeet tulevat tarpeeseen. Jos vanhemmat tai iso vanhemmat alkavat olla jo hyvin vanhoja, heille voisivat tuoda apua arkeen erilaiset apuvälineet.

Pihalla viihtyvälle

Pihatöissä tai terassilla aikaansa viettäville vanhemmille sopivat erilaiset piharakentamiseen liittyvät tarvikkeet. Pihan kaunistukseksi myös joulun aikaan sopivat puutarharuukut ja -patsaat. Pihalla viihtyvät nauttivat varmasti myös, jos heillä olisi mahdollisuus saada pihalleen kylpytynnyrit tai poreallas. Pihan turvallisuutta voi myös ajatella ja hankkia vanhemmilleen kunnolliset ulkovalaisimet.

Mitä lahjaksi mökkeilijälle

Mökkeilevätkö vanhempasi tai isovanhempasi ahkerasti? Voisiko joululahja ollakin tänä jouluna jotakin uutta ja tarpeellista mökille? Erilaiset takat ja kamiinat tuovat lämpöä ja tunnelmaa, ellei mökissä ole takka jo valmiina. Mökin sisustukseen sopivat erilaiset huonekalut, kuten sohvat ja nojatuolit, jos on käynyt niin, ettei mökkiä ole ehditty sisustaa kunnolla.

Käytännöllistä ja kaunista mökkeilyyn tuovat myös liinavaatteet, tyynyt ja peitteet. Ja miksei mökkikeittiötä piristäisi myös hyvän näköinen astiasto. Mökille sopivat myös Suomi100-tuotteet sekä erilaiset kynttilät, Aarikan tuotteet ja Arabian tuotteet, kuten iki-ihanat Muumi-mukit ja Suomi100-juhlavuoden mukit.

Lahjat luonnonmukaisuutta arvostavalle

Luonnonmukaisuus on nykyajan trendi. Luontaistuotteiden käyttö voi silti olla myös varhain opittu malli ja tapa elää. Luomu-tuotteet ovat aina hyvä lahjaidea silloin kun tietää, että toinen arvostaa luonnonmukaisuutta. Luonnonmukainen kodinhoito tarkoittaa pesuaineiden ja työvälineiden luonnonmukaisuutta. Siivouksen lisäksi henkilökohtainen hygienia voi olla luomua. Eli luonnonmukaiset ihon- ja hiustenhoitotuotteet sopivat useimmiten kaikille käyttäjille eivätkä ne sisällä haitallisia kemikaaleja. Ihoa ja hiuksia hoitaessaan ne samalla hoitavat myös luontoa.

Lisäksi luonnonmukaiset ravintolisät ja itsehoitotuotteet sopivat luomun ystäville. Niiden on koettu parantavan elämänlaatua ja tuovat virkeyttä myös talven pimeyden keskellä.

Musiikin ja lukemisen ystävälle

Musiikin, kirjallisuuden ja muun kulttuurin ystäville sopivat mainiosti lahjaksi kirjojen lisäksi esimerkiksi kaiuttimet, stereot ja radiot. Jos vanhempasi tai isovanhempasi arvostavat retroa, heille voisi tulla hyvä mieli Sencorin soittimesta, jonka tyyli on varsin omaperäinen mutta tekniikka nykyaikaista.

Kirjat ovat edelleen kova juttu, vaikka moni lukeekin e-kirjoja. Varsinkin vanhemmille ja isovanhemmille voi joululahjaksi hankkia laadukasta lukemista aivan oikeina paperikirjoina.

 

Miten mukavaa onkaan hankkia lahjoja läheisilleen.

 

Joululahja ystävälle, tyttökaverille, poikakaverille

Joululahjan hankinta on ihanaa. Mitä rakkaampi ja tärkeämpi lahjan saaja on, sen enemmän lahjaa haluaa harkita ja miettiä. Ystävälle tai tyttö- ja poikakaverille sopivat loistavasti sellaiset lahjat, jotka hän saa kokea henkilökohtaisina. Kannattaa käyttää hetki aikaa siihen miettimiseen, että millainen ihminen lahjansaaja todella on. Ja mistä hän todella pitää.

Kirjat ovat laadukkaita ja kestäviä lahjoja, joista jää pysyvä muisto. Kirjalla voi myös viestiä ja ilmentää sitä, miten hyvin toisen tuntee ja millaista lukemista hänelle haluaa tarjoilla. Rakkaalle voisi sopia rakkausrunokirja tai erilaisista ilmiöistä kiinnostuneelle vaikkapa jokin tietokirja.

Henkilökohtaisia lahjoja ovat myös saajan tyyliin sopivat tuoksut, luontaistuotteet, korut ja kellot. Suomi100-tuotteet puolestaan ovat oiva valinta, ellei oikein osaa päättää, mikä olisi juuri omalle rakkaalle ystävälle sopivaa.

Kaikki joululahjat netistä samalla kertaa

On olemassa keino päästää itsensä mahdollisimman helpolla lahjojen hankinnassa. On nimittäin olemassa koko joukko kaikille sopivia joululahjoja. Silloin ei tarvitse niin tarkkaan miettiä jokaista lahjansaajaa erikseen, vai voi hankkia vaikka kummilapsille joululahjat siten, että ostaa saman tuotteen jokaiselle.

Tällaisia yleisesti kaikille sopivia lahjoja ovat aikaisemmin mainittujen tuotteiden lisäksi myös karkit eli makeiset ja lahjakortit.

Joulu on lahjojen ja hyvän mielen aikaa. Mihin sinä haluat käyttää aikasi? Olisiko jo nyt sopiva hetki istahtaa koneelle ja toteuttaa kaikki joulupukin toivelistaan kertyneet toiveet? Kärkkäisen verkkokauppa tarjoilee kaiken mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Klikkaile vain ostoskoriisi ne tuotteet, joita sinun läheisesti tarvitsevat. Ja niin voit keskittyä odottamaan joulua hyvällä mielellä.