Info

Kärkkäisen tavaratalo

J. Kärkkäinen Oy

J. Kärkkäinen Oy on kotimainen perheyritys Ylivieskasta, Pohjois-Pohjanmaalta.

Valtavasta valikoimastaan sekä edullisista hinnoistaan tutuksi tulleeseen Kärkkäisen tavarataloketjuun kuuluu viisi suurta myymälää Ylivieskassa, Lahdessa, Oulussa, Iissä ja Jyväskylässä. Tämän lisäksi Kärkkäisellä voi asioida myös verkkokaupassa osoitteessa www.karkkainen.com. Kärkkäisen yli 200 000 tuotteen valikoimasta löydät aina kuumimmat uutuudet sekä tunnetuimmat tuotemerkit.

Kärkkäisen toistaiseksi suurin toimipiste avattiin Lahteen vuonna 2009. Ensimmäinen myymälä sai alkunsa jo vuonna 1988 myymäläauton muodossa Pohjois-Pohjanmaalla. Menestyksen myötä ensimmäinen kivijalkamyymälä nousi Ylivieskaan vuonna 1991. Toiminta laajentui myöhemmin Ouluun vuonna 1999 ja edelleen Iihin vuonna 2007 ja vuonna 2017 Jyväskylään. Konserniin kuuluvat myös Varikko huoltamot, polttoainepisteet, ravintola Lounas Majakka sekä S.T.R.-maahantuonti.

Tervetuloa asioimaan edullisen ostamisen tavarataloon Kärkkäiselle!

Perheyritys työllistää yli 500 henkilöä

J. Kärkkäinen Oy on Juha ja Leena Kärkkäisen omistama yksityinen perheyhtiö. Yhtiön tärkeimpiä arvoja on sen kotimaisuus – se, että yrityksen toiminta ja työpaikat ovat kotimaassa. Yritys maksaa veronsa Suomeen ja työllistää kotimaassaan noin 600 asiakaspalvelun ammattilaista. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ylivieskassa. Viisi suurta tavarataloa löytyvät Ylivieskasta, Lahdesta, Oulusta,  Iistä ja uusin Jyväskylästä. Toimipisteisiin kuuluu myös vahvassa kasvussa oleva oma verkkokauppa, www.karkkainen.com.

J. Kärkkäinen Oy:n 31.1.2016 päättyneen tilikauden liikevaihto koko konsernin osalta oli noin 162,4 miljoonaa euroa. Edelliseen tilikauteen verrattuna liikevaihto on kasvanut kuusi prosenttia.

KauppaSuomi
Yhtiö julkaisee KauppaSuomi-nimistä Suomen suurinta ilmaisjakelulehteä, jonka ohessa jaetaan myös Kärkkäisen oma mainoslehti. Lehti tavoittaa jokaisella julkaisullaan yli 330 000 kotitaloutta.

SuomiTrading tukkumyynti
J. Kärkkäinen Oy harjoittaa Suomi Tradingin nimellä tukkukauppaa sekä yritysasiakasmyyntiä. Suomi Trading palvelee laajalla valikoimalla jälleenmyyjiä koko Suomessa, valikoiman ja suosion kasvaessa voimakkaasti. Tukkukaupan tuoteryhmiin kuuluvat muun muassa työvälineet, lelut, sisustustarvikkeet, autotarvikkeet ja urheiluvälineet, joita konserni tuo maahan suurina erinä. J. Kärkkäinen Oy:ssä.

 

Katso lisää:

» www.karkkainen.com

» yritysmyynti.karkkainen.fi

» www.suomitrading.fi