Työpaikat

Ostojohtaja

Ostojohtajana toimit osto-organisaation johtajana ja vastaat J. Kärkkäinen Oy:n ostotoiminnasta kokonaisuudessaan. Osto-organisaation tehtävänä on hankkia kustannustehokkaasti ylivoimainen tavaravalikoima tavarataloihimme ja verkkokauppaamme asiakkaitamme varten.
 
Ostojohtajana kehität ja tuet organisaatiosi osaamista ja prosesseja. Mittaat aktiivisesti tuloksia ja ajattelet digitaalisuuden luonnolliseksi osaksi kehitystoimintaa. Organisaatiosi vastuulla on hyvän yhteistyön rakentaminen ja ylläpito tavarantoimittajien kanssa. Ostojohtajana kuulut johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle.

Työpaikkasi sijaitsee joko Ylivieskassa, Oulussa tai Vantaalla. Työtehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Lue lisää...

 


IBM WebSphere osaaja

Tehtävässäsi olet kehittämässä verkkokauppa-alustaa yhdessä oman organisaatiomme ja toimittajiemme kanssa.
Osallistut verkkokaupan päivittäisiin tukitoimintoihin sekä kehitysprojekteihin. Pystyt asettumaan loppukäyttäjän asemaan, ideoimaan ja kehittämään verkkokauppaa entisestään.

Toimipaikkasi on Ylivieskassa, Oulussa, Jyväskylässä tai Vantaalla

Lue lisää...

 

 

Sosiaalisen median huippuammattilainen - Sosiaalisen median päällikkö


Jos haluat olla vaikuttamassa kasvavan kotimaisen perheyhtiön sosiaalisen median markkinointiin sekä luomassa ja toteuttamassa aivan uutta sosiaalisen median parissa, niin meillä on sinulle töitä markkinointitiimissämme!
Tarjoamme sinulle haastavan työn sosiaalisen median päällikkönä, jossa luovuutesi, taitosi ja kykysi saavat arvostusta ja näkyvyyttä. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilökuntaedut kilpailukykyisellä palkkauksella.

Lue lisää...