Oletko enemmän housutyyppiä vai hameväkeä? Kiskaisetko jalkaan mieluusti hyvin istuvat farkut, mukavat collegehousut vai napakan minihameen? Meillä jokaisella on omat suosikkivaatteemme jotka puemme päälle aina kuin tilanne niin sallii. Joskus on mukava vaihtaa tyylistä toiseen – farkkutyttö ehkä nauttii juhlissa hulmuavista helmoista, lökäpöksy taas vetäisee töihin ryhdikkäät, suorat housut.

Kärkkäisen verkkokaupan naisten housujen ja hameiden valikoimasta löydät istuvat alaosat jokaiseen tyyliin ja tilaisuuteen. Farkut, legginsit, collegehousut tai hameet – tuotteissa on mistä valita! Mutta mistä tietää, mikä alaosa itseä parhaiten pukee? Lue tästä vinkit:

Naisten housut joka vartalolle

Farkut saavat olla vartalosta napakat. Näin siksi, että farkut löystyvät käytön myötä eivätkä valmiiksi löysät farkut välttämättä enää istu muutaman kuukauden käytön jälkeen. Jos olet rehevä, reisissä ja takapuolessa saa kuitenkin olla mukavasti tilaa muodoille. Leveiden reisien kanssa sopii hyvin myös alaspäin levenevät, niin kutsut bootcut-mallin farkut. 

Korkeavyötäröiset housut ovat tällä hetkellä muodissa. Ne sopivat niin kookkaammille, päärynävartaloisille kuin sirommillekin naisille, siis ihan kaikille! Timmin keskivartalon omaavilla on mahdollisuudet valita millainen vyötärö vain, mutta myös kookkaammat naiset voivat löytää istuvan mallin hieman matalammista vyötäröistä. 

Farkuissa huomiota kannattaa kiinnittää myös takapuoleen. Mikäli lantio tai peppu on kookas, pikkuruiset taskut vain korostavat vaikutelmaa. Jos taas takapuoli on pieni ja litteä, isot taskut tuovat siihen enemmän näyttävyyttä. Niin tai näin, suuret taskut toimivat aina parhaiten. 

Näin valitset sopivan hameen

Yllätys yllätys – minihame voi näyttää hyvältä millä tahansa vartalolla! Poikamaisen kapea vartaloa pukee A-linjainen hame, muodokas taas saa näyttävyyttä vartalonmyötäisestä, kireästä minihameesta. Myös minihameen pituudella on väliä. Todella mini pukee vain harvoja, varsinkaan paljaiden säärien kanssa, mutta vain hieman polven yläpuolelle jäävä hame pukee lähes kaikkia.

Perushameesta jokainen voi löytää suosikkinsa! Tavallinen, polvipituinen hame pukee sekä vanhempaa, että myös nuorta naista. Polven yläpuolelle päättyvä helma tuo jalan muodot paremmin esiin, mutta jos tämä on nimenomaan ei-toivottu vaikutus, helmaa kannattaa laskea hieman polven alapuolelle. 

Pitkä maksimekko pukee niin ikään myös muodokasta naista, mutta todella hyvin se sopii pienelle ja hoikalle, joka yhtenäisen pitkän linjan avulla saa lisää pituutta vartaloonsa. Maksihameen muoto vaikuttaa haluttuun lopputulokseen: vartalonmyötäinen tuo asuun boheemia hippityyliä, runsas liehuhame taas sopii vaikka juhlatilaisuuksiin. 

Upeat naisten housut ja hameet kaikille kauniille vartaloille saat nopeasti ja helposti Kärkkäisen verkkokaupan kautta! Kärkkäinen toimittaa tuotteesi perille helposti ja edullisesti. Tutustu ja ihastu – Kärkkäinen palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä, juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii!