Moni nukkuu mieluusti viileässä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kukaan tahtoisi palella öiseen aikaan. Pyjama yllä ei niin haittaa, vaikka lämpötila ei makuuhuoneessa kohoaisi korkeaksi, tai vaikka puoliso anastaisi unissaan toisenkin peiton. Miesten pyjamat ja yöasut ovat mukavan pehmeät ja lämpimät paitsi makuuhuoneeseen, myös rentoon koti-iltaan television tai takkatulen äärellä. 

Vaikka nykyasunnot eivät enää kärsi samasta viileydestä kuin takavuosina, lämpimät sisäasut tekevät talvi-illoista huomattavasti mukavammat! On mahtava vaihtaa raskaan työpäivän päätteeksi vapaalle, ja hypätä sohvalle pyjama päällä nauttimaan television tarjonnasta. 

Kärkkäisen kautta löydät yöasut ja pyjamat koko perheelle, miehille, naisille ja lapsille. Pyjama on myös tärkeä lahjatoive esimerkiksi Joulupukin pakettiin. Kuuluuhan jouluun olennaisena osana se, että pyhien ajan saa vain haahuilla pyjamassa, syödä lahjasuklaata ja seurata televisiosta klassikkoelokuvia!

Makuuhuone viileäksi ja yöasu miehelle päälle

Moni meistä nauttii viileästä makuuhuoneesta. Viileässä uni maistuu paremmin. Ei ole kuitenkaan tarkoitus että yö kuluisi kylmästä väristen. Miesten yöasut ja pyjamat tekevät olosta mukavan lämpöisen vaikka lämpötila peiton ulkopuolella pystyttelisikin maltillisissa luvuissa. 

Pehmeä yöasu on mukavimmillaan oman makuuhuoneen rauhassa – vilukissalle pitkät housut, kuumaverisempi taas pukee ylleen miellyttävät yöshortsit. Mukava yöasu pitää lämmön, mutta ei ole tukalan kuuma. Yöasu myös estää yön aikana puskevan hien ja kosteuden pääsyn lakanoihin. 

Yöasulla voi myös olla psykologinen vaikutus. Kun ihminen suorittaa iltaisin samat rutiinit iltapalasta ja hampaiden pesusta aina yövaatteiden vaihtamiseen asti, toimii se keholle selvänä signaalina siitä, että nukkumaanmenon aika on käsillä. 

Miesten pyjama toimii myös kotiasuna

Kukapa tahtoisi kulkea päivät pitkät puku päällä ja kaulukset ojennuksessa. Kun vapaa-aika alkaa, on miellyttävää vetäytyä omaan rauhaan ja vaihtaa ylle rento kotiasu. Lämmin pyjama on mukava kiskaista ylle esimerkiksi saunan jälkeen, kun iltavieraita, harrastuksia tai lasten kuskaamistakaan ei enää ole luvassa. 

Pyjama ja villasukat vievät ajatukset nopeasti lomaan, talvi-iltojen hämärään ja perheen kanssa yhdessä vietettyyn aikaan. Eihän kenelläkään, jolla on pyjama yllään, voi olla kiire minnekään! On aika unohtaa hetkeksi työasiat tai kiireet ja uppoutua vaikka lautapelien ääreen!

Mukava pyjama onkin hyvä vaihtoehto lahjaksi esimerkiksi pukinkonttiin miehelle, jolla jo ennestään on aika lailla kaikkea. Lahjapyjama viestii salaa tai huutomerkin muodossa siitä kaikkein tärkeimmästä lahjatoiveesta – yhdessä vietetystä ajasta ilman kelloon vilkuilua. 

Mukavat yöasut ja pyjamat miehelle saat helposti ja nopeasti Kärkkäisen verkkokaupan kautta. Tilaa nyt! Kärkkäinen toimittaa suosikkituotteesi perille nopeasti ja edullisesti. Tutustu ja ilahduta miestä – itseäsi, vaaria, puolisoa, poikaa tai ystävää.