Kärkkäinen Oy 31 vuotta, Oulun Kärkkäinen 20 vuotta

Kärkkäisellä juhlitaan kaksi viikkoa 31-vuotissynttäreitä. Lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme 31 yhteisestä vuodesta. Yhteistyömme ja reilu kaupanteko jatkuu. Nyt juhlitaan yhdessä työn ja iloisten ostoslöytöjen merkeissä.

Tavarataloketju Kärkkäisen toiminta sai alkunsa vuonna 1988 Juha Kärkkäisen hankkiessa ensimmäisen myymäläauton. Ajan saatossa valikoima ja tavara kysyntä johtivat ensimmäisen kivijalkamyymälä avaamiseen Ylivieskassa vuonna 1991. Helmikuussa 2003 yli 30 000 neliönIso-Kärkkäinenavattiin Ylivieskassa omalle tontille rakennettuun omaan liikekiinteistöön.

Nykyään Kärkkäisen tavarataloketjuun kuuluu viisi tavarataloa, joista uusin avattiin JyväskylässäPalokanliikekeskuksessa huhtikuussa 2017. Ylivieskan ja Jyväskylän lisäksi Kärkkäisen tavaratalot palvelevat Lahdessa, Oulussa ja Iissä. Oulussa Kärkkäinen on palvellut 20 vuotta. Valtakunnallisesti palvelee kaiken aikaa kasvava verkkokauppa www.karkkainen.com

Kärkkäisellä johtotähtenä valikoimien suhteen on hankkia myytäväksi suomalaiseen, aktiiviseen elämänmenoon sopivia tuotteita, koski se sitten kodin remontoimista, sisustamista, ruoanlaittoa, harrastuksia, hyvinvointia tai lemmikkieläimistä huolehtimista. Kaikille löytyy valtavasta yli 200 000 tuotteen valikoimasta.

Kärkkäisellä kannustamme suomalaisia löytämään Suomen kauniin ja virikkeitä tulvillaan olevan luonnon. Mitäpä jos syksyisillä synttäriviikoilla tutustuttaisiin Kärkkäisellä myynnissä olevaan, täysin uudistuneeseen Anar Outdoor vaellusvaate- ja metsästysvaatemallistoon, Anar-reppuihin ja -rinkkoihin, -makuupusseihin, -telttoihin ja -välineisiin. Anar on varustanut ja vaatettanut suomalaisia eränkävijöitä jo yli kaksikymmentä vuotta.Anar-tuotesarjanvarusteet sekä metsästys- ja retkeilyvaatteet on kehitetty ja testattu Pohjois-Suomen alati muuttuvissa olosuhteissa suomalaisten luontoihmisten toimesta. Vaativan aktiivikäyttäjän lisäksi Anar-tuoteperheestä löytyy sopivat tuotteet palvelemaan myös viikonloppuretkeilijää.

Anar-metsästysvaatemalliston uutuuksissa malliston pääsuunnittelija Maarit Pihlajamaa on suunnittelutiiminsä kanssa kehittänyt metsästysvaatteita eri vartalotyypeille. Esimerkiksi miesten housuissa on sekä lyhyttä että pitkää lahjetta eri vyötärönympäryksille. Naisten housuissa on useita eri vyötärömittoja ja kurvikkaat vartalot huomioivia muotoja.

Metsästysvaatteen toiminnallisuus ohjaaAnar-tiiminsuunnittelua ja tuotekehittelyä. Toiminnallisuus toteutuu nappiin istuvan kaavoituksen ja rakenteiden avulla. Metsästysvaatteissa pitää olla erinomainen istuvuus, liikkuvuus, joustavuus ja käyttömukavuus. Materiaalin on oltava hengittävä ja tarpeen mukaan vedenpitävä. Metsästyksessä on tärkeää myös se, että vaate on mahdollisimman äänetön. Tuuletuksen on vaatteessa toimittava. Vahvikkeita tarvitaan esimerkiksi polvissa ja kyynärpäissä. Taskuja pitää olla riittävästi ja erikokoisia. Taskujen yksi tärkeä ominaisuus on vedenpitävyys, jotta esimerkiksi radiopuhelimet ja panokset pysyvät kuivina. Metsästysasun housun lahkeessa on tärkeää, että lahkeen sisään mahtuu vaelluskenkä tai muu metsällä käytettävä jalkine. Tämän syksyn hirvijahtikauteen Anar-metsästysvaatemallisto täydentyi naisten hirvaspuvulla. Sen materiaali on hiljaista, harjattua trikoota, kuten myös miesten hirvaspuvun. Kalvollinen harjattu trikoo pukumateriaalina on lämmin ja vedenpitävä, se toimii erinomaisesti hirvijahdissa, joka jatkuu pitkälle pakkaskeleihin.

Metsästys- tai vaellusvaate on varmasti mieluinen isänpäivälahja. Isät ja isoisät juhlivat sunnuntaina 10. marraskuuta. 31-vuotias Kärkkäinen Oy juhlii kaksi viikkoa: 31.10-13.11.2019.

Reetta Reinman

PS. Bongaa

Kärkkäinen Oy

* Juha ja Leena Kärkkäisen 100-prosenttisesti omistama suomalainen perheyritys

* 5 tavarataloa: Ylivieska, Lahti, Jyväskylä, Oulu, Ii

* koko ajan kasvava, nyt jo yli 100 000 tuotteen verkkokauppa: www.karkkainen.com

* yritysystävällinen ja joustava yritysmyynti

* autohuollot ja autojen varaosamyynti

* pienkonemyynti ja pienkonehuolto

* edullista polttoainetta

* lounasruokaa ja terveellisiä pikaruokavaihtoehtoja

* Suomen suurilevikkisin jakelulehti KauppaSuomi

* henkilökuntaa reilut 600