Syksyn edetessä saapuvat pikkuhiljaa pakkaset ja jäisinä kiiltävät kadut muuttuvat petollisen liukkaiksi. Varpaat alkavat jähmettyä ohuiden tennareiden sisällä. On aika suunnata kenkäostoksille! Parhaat naisten talvikengät tuntuvat jalassa mukavilta ja lämpimiltä, mutta niillä askeltamien on myös turvallista keleillä kuin keleillä. Valitse kengät oman tyylisi mukaan ja suuntaa huoletta kohti talven viimoja!

Upeat naisten talvikengät ulkoiluun, urheiluun ja vapaa-aikaan saat helposti ja nopeasti Kärkkäisen verkkokaupan kautta! Selaa läpi kattava valikoimamme, vaikutut Kärkkäisen edullisista hinnoista! Parhaat löydöt teet seuratessasi vaihtuvia tarjouksiamme sekä tutustumalla ale-valikoimaamme. Kärkkäisen tuotteista löydät parhaat talvikengät naisille parhaaseen hintaan!

Naisten talvikengät ovat tärkeä hankinta

Kukapa tahtosi kärvistellä palelevissa popoissa talvipakkasilla tai käyvän henkiinjäämiskamppailua jäisellä kadun pätkällä? Laadukkaat talvikengät takaavat, että talvipukeutuminen voi olla sekä mukavaa että näyttävää – aina niin halutessasi. 

Talvipakkasilla talvikengän tärkein ominaisuus on lämmönpitävyys, mutta heti loskakelien iskettyä havaitsee, että myös vedenpitävyys on hintansa arvoinen ominaisuus. Pitkä varsi pitää kylmän ja kostean poissa nilkoista, sekä kuran kaukana housun lahkeista. Matalavartisilla kengillä taas on helpompi urheilla ja liikkua.

On makuasia, pitääkö talvikenkään mahtua villasukka. Jotkut ovat niin tottuneita villasukkiin etteivät voisi kuvitellakaan talvikenkää ilman villasukkavaraa! Toisten mielestä taas itse kengän kuuluu olla niin lämmin, ettei moista hiostajaa edes tarvita. Myös asuinpaikka ratkaisee – Suomi on pieni mutta pitkä maa, jonka pohjoisosissa villasukka on tarpeen useammin kuin eteläreunalla. 

Nastakengät liukkaille, vuorilliset kumisaappaat sateeseen

Gore-tex-kengät pitävät loskasäässä erinomaisesti vettä, mutta kunnon vesikeleille voi olla paikallaan hankkia vuorilliset kumisaappaat. Ne ovat mainiot vaihtoehdot alkutalven tai kevään kastelemaan metsään, pelloille ja muihin ulkotöihin. Kumisaappaat on myös vaivatonta pitää puhtaana tai nakata auton takakonttiin odottamaan tarvetta.

Nastakengät ovat paras vaihtoehto liukkaille teille. Nastat kuitenkin rapisevat ikävästi sisätiloissa, eikä niillä useinkaan ole asiaa sisälle toimistotiloihin tai julkisiin rakennuksiin. Nastat ovatkin paikallaan talven lenkkikengissä, mutta työpaikoille niillä ei kannata lompsia. Hyvä vaihtoehto on hankkia talvea varten sekä nastalliset että nastattomat talvikengät tai varustaa ulkoilukengät liukuesteillä.

Talvikengät naisille saat Kärkkäiseltä. Mukavan lämpimissä ja vauhdikkaan sporttisissa kengissä olet valmis ottamaan vastaan talven tuomat haasteet. Selaa valikoimaa ja tilaa! Kärkkäisen verkkokaupassa ovet ovat auki vuoden jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden!