Ragwear on uusi merkki Suomessa, todellinen katumuodin edelläkävijä.

Ragwearin kaikki tuotteet on valmistettu vastuullisesti luontoa kunnioittaen. Merkki on 100 % vegaaninen, mikä tarkoittaa, etteituotteissa tai valmistusprosessissa ole käytetty mitään eläinperäistä. Ragwear ei siis sisällä nahkaa, villaa, silkkiä, turkista tai untuvaa. Tuotantoketjussa ei käytetä lapsityövoimaa eikä eläinkokeita. Ragwearilla on kansainvälisen eläinsuojelujärjestö PETA:n hyväksyntä.

Vastuullisuus ja ympäristönäkökulma näkyvät koko yrityksen toiminnassa ja tuotantoprosessissa esimerkiksi siten, että tuotteet pakataan biohajoaviin pakkauksiin ja materiaaleina käytetään mm. GOTS-sertifioitua puuvillaa, bambu-viskoosia ja kierrätettyä polyesteria. Regular-malliston lisäksi Ragwearilla on orgaaninen mallisto, jossa orgaanisuus koskee tuotteen lisäksi koko tuotantoketjua.

Ragwear syntyi vuonna 1997, kun ex-skeittari ja lumilautailija Holger Brodkorb perusti yrityksen tarpeeseen yhdistää hyvä ulkonäkö ja sopiva hinta. Yritys syntyi Saksassa ja toimii nykyään Prahassa. Ragwearin tuotteissa korostuvat yksityiskohdat ja merkin yksi tunnuslause onkin "Attention to detail". Tämä tekee tuotteista erottuvia, laadukkaita ja kiinnostavia. Ragwear on uskottavaa, sporttista ja eettistä katumuotia.

Ragwearin liikevaihto oli 40 MEUR vuonna 2018, ja se kasvaa parhaillaan vauhdikkaasti Euroopassa. Keväällä 2019 merkillä on Suomessa jo 60 myyntipistettä. Valikoima on laaja, vahvoja tuoteryhmiä ovat takit, hupparit, mekot, colleget, topit.

Ragwear-sanan etymologia

Ragwear = Rag (noun) / a worthless piece of cloth. Wear (verb) / to have on the person; to use for clothing. Because all we do are bits of cloth it's what you do in them counts.

Ragwear-tuotteet löydät Kärkkäisen verkkokaupasta osoitteesta:
www.karkkainen.com/verkkokauppa/ragwear

www.ragwear.com

facebook.com/ragwear