Led-valaisin on joka kodin yleisvalaisin, jolla voidaan valaista niin huoneita, työpisteitä, autotalleja kuin työmaitakin. Laadukkaalla led-valaisimella käyttöikä on pitkä sekä virrankulutus on vähäinen, minkä ansiosta ne tulevat huomattavasti edullisemmaksi esimerkiksi loisteputkivalaisimiin verrattuna.

Led-valaisimia löytyy useita eri tyylisiä, minkä ansiosta niillä valaiseminen on mielekästä kodin tyylistä tai ulkonäöstä riippumatta. Suomalainen Airam valmistaa led-valaisimia niin kodin yleisvalaisemiseen kuin sisustus- työvaloiksikin.

Led-valaisimen avulla luot tunnelmaa

Kodin valaistus on iso osa sisustamista. Led-valaistus tarjoaa sisustajalle hurjan määrän erilaisia mahdollisuuksia valoilla sisustamiseen. Oikeanlaisella valaistuksella kodin viihtyvyys lisääntyy merkittävästi, sillä hyvässä valossa asukkaan on mielekästä olla. Led- valaisimien avulla valojen säätelyä on helppo hallita, sillä useat led-valaisimet ovat himmennettäviä.

Led-valaisimia löytyy todella runsaalla valikoimalla, joten niitä voidaan käyttää kodin jokaisessa tilassa. Tyylikkäät led-plafondit tarjoavat miellyttävää yleisvaloa niin huoneisiin kuin käytäviin ja auloihin. Ledplafondien valikoimasta löytyy niin huomaamattomia kuin huomiota herättäviäkin valaisimia, joilla voidaan tehostaa kodin sisustuksen tyyliä.

Himmennettäviä led-valaisimia löytyy kodin jokaiseen huoneeseen. Erilaisilla led-nauhoilla voidaan toteuttaa upeita valotehosteita kaikkialle kotiin. Myös kaappien sekä komeroiden valaistus on helppo toteuttaa led-nauhan avulla. Monet led-nauhat ovat himmennettäviä, joten niillä saa luotua tunnelmallista ja rauhallista valaistusta kotiin.

Led-työvalot sisälle ja ulos

Tehokkaan led-valaistuksen avulla voidaan tehostaa työntekoa niin kotona kuin työpisteilläkin. Erilaiset led-työvalot voidaan kiinnittää seinään, kattoon tai käyttää erillisellä telineellä lattialla käytettävinä. Esimerkiksi työtilat voidaan valaista miellyttävillä led-loisteputkivalaisimilla, jotka valaisevat huoneen kauttaaltaan tehokkaasti.

Liiketunnistimella olevat led-valonheittimet tekevät käytöstä mielekästä. Esimerkiksi autotallit, autokatokset tai varastotilat ovat turvallisemman tuntoiset käytössä, kun valo syttyy heti tilaan mentäessä. Liiketunnistimella olevia led-valaisimia voidaan käyttää myös pihan valaisemisessa.

Remontoijalla ja rakentajalla on erinomainen mahdollisuus valaista työmaat tehokkailla led-heittimillä. Valotehoa löytyy jopa yli 6000 lumenia, mikä tarkoittaa, että tuossa valossa näkee pikkutarkatkin työt suorittaa hyvin.

Led-alasvalo on huomaamaton pihan ja kuistin valaisija

Alasvalot ovat miellyttävä tapa valaista nykyajan koteja, jossa usein pyritään minimaalisuuteen tavaroiden osalta. Huomaamattomat alasvalot upotetaan talon sisäkaton tai kuistin rakenteisiin, josta ne valaisevat laajalle alueelle. Led-alasvalot eivät kuumene lähes laisinkaan, joten ne sopivat ahtaisiinkin katon rakenteisiin, sillä ne eivät vaadi suurta ilmatilaa ympärilleen.

Älä elä pimeässä, vaan hanki energiaa säästävät led-valaisimet Kärkkäisen verkkokaupasta!