Takkatulen loisteesta haaveilee moni – puulämmitteinen takka voi kuitenkin olla kaukainen unelma, jota monella ei ole mahdollisuutta toteuttaa. Elegantti sähkötakka on upea ilmestys mihin tahansa paikkaan. Tyyliltään se sopii sekä moderniin että perinteiseen kotiin, kesäasuntoon tai vaikka julkiseen tilaan. Sen voi sijoittaa käytännössä minne vain!

Tulen loimusta nauttivat kaikki. Tuli keräsi ihmiset yhteen tarinoimaan jo ammoisina aikoina, tulessa on jotakin maagista ja puoleensavetävää. Aitoon valkeaan kaikilla ei kotonaan ole mahdollisuutta, mutta sisutustakassa lumoaa yhä se sama vetovoima kuin erämetsän rakovalkeassakin.

Sisutustakalla luot kotoisan tilan

Edullinen sähkötakka ei vaadi muuraustöitä tai rakennuksen kantavuuden vahvistusta. Sen voi sijoittaa mihin tahansa kodin kuivaan tilaan, jopa kerrostaloissa. Sähkötakka toimii nimensä mukaisesti sähköllä – kytke takka pistorasiaan ja takka on välittömästi käyttövalmis!

Sisustustakan aidon näköinen tulen liekki luodaan halogeeneillä tai ledillä. Sähkötakka on huoleton, sillä siihen ei tarvitse lisätä nestettä tai palavaa ainetta missään vaiheessa. Näin ollen se on turvallista käyttää ikäihmisten kodeissa, sekä lapsi- ja lemmikkiperheissä.

Sähkötakan tarkoitus on luoda tunnelmaa. Jopa vuokra-asuntoon voi luoda oman mökin tai huvilan fiilistä sähkötakan avulla. Kytke takka päälle, pistä villasukat jalkaan ja käperry nojatuolin uumeniin nauttimaan hyvästä kirjasta glögilasin äärellä. Ja jos koti jossain vaiheessa vaihtuu, sähkötakka vaihtaa maisemaa kanssasi.

Sähkötakkaa varten et tarvitse tilaa polttopuille, et savupiippua tai muuta hormia. Keveytensä ansiosta sen voi asentaa suoraan lattian päälle. Rakenteita ei siis tarvitse missään vaiheessa vahvistaa tai suojata paloturvallisilla materiaaleilla. Sähkötakan asennukseen ei myöskään tarvita erillisiä lupia.

Sähkötakat sopivat minkä tahansa aikakauden kotiin. Modernin tyylin ystävä valitsee linjakkaan ja konstailemattoman sähkötakan, jonka muotoilu hivelee vaativaakin silmään. Perinteisen tyylin kannattaja hankkii romanttisen sisustustakan, joka muistuttaa hätkähdyttävän paljon aitoa vanhaa takkaa tai kaminaa, vaikka materiaalit ovat nykypäivän MDF ja muovi.

Lämpöä sähkötakasta

Monissa sähkötakkamalleissa on mukana kaukosäädin, jolla takan lämmitystehoa tai liekin kokoa pystyy säätelemään maun mukaan. Lämpö lisää takan käyttömukavuutta, mutta varsinaiseksi lämmönlähteeksi sisustustakka ei sovellu. Takan voi säätää myös toimivan ilman lämmitysominaisuutta, näin lämpötila ei nouse takkaa käyttäessä kohtuuttoman korkealle. 

Sähkötakka antaa vau-efektin katetulle terassille, tupamaiseen keittiöön, olohuoneeseen tai eleganttiin työhuoneeseen. Sen loiste kohottaa tunnelmaa seurusteluhetkinä sekä koti-iltoina ilmojen viiletessä. Sisusta se osaksi juhlapyhiä. Sähkötakka kruunaa joulunvieton – takka näyttää erityisen upealta joulusukin ja havuköynnöksin koristeltuna! Kurkkaa vinkkejä koristeluun StyleRoom-sivustolta!

Luo sisustustakalla upeaa tunnelmaan kotiisi, työpaikalle tai julkiseen tilaan! Jokaiseen makuun sopivat sähkötakat löydät Kärkkäisen verkkokaupan valikoimista! Tutustu ja tilaa, Kärkkäisen verkkokaupan ovet ovat aina avoinna!