Jatkojohto eli tuttavallisemmin jatkoroikka tai roikka tuo virtaa tarpeellisille laitteille ja valaistukselle myös syksyn pimeneviin iltoihin. Jatkojohto ratkaisee ongelman, kun valaisimen johto ei yllä pistorasiaan tai erityisesti vanhemmissa taloissa tarvitaan enemmän pistorasioita sähkön saamiseksi tarpeellisille laitteille. 

Jatkojohto tai jatkoroikka on tunnetusti sähköjohto, jonka toinen pää kytketään pistorasiaan urospuolisella pistokkeella ja toisessa päässä on yksi tai useampia naaraspuolisia liittimiä, joihin sähkövirtaa käyttävän laitteen tai valaisimen pistoke voidaan kytkeä. 

Nykyaikainen jatkojohto sisäkäyttöön sulautuu saumattomasti sisustukseen

Tämän päivän kotien huonekohtainen pistorasioiden määrä on kasvanut voimakkaasti takavuosiin verrattuna. Nykyaikaisissa kodeissa pistorasioita löytyy moninkertaisesti verrattuna vanhempien talojen yhden pistorasian huoneisiin. Kotien voimakkaasti kasvanut älylaitteiden ja viihde–elektroniikan määrä tuo lisähaasteita pistorasioiden riittävyyteen. 

Perusmallin edullinen jatkojohto sisäkäyttöön sisältää yhden tai useamman pistorasian, joihin voidaan helposti kytkeä erilaisia sähkölaitteita ja valaisimia. Johdon pituus ja sisustukseen sopiva värityskin on useasti valittavissa kohteen mukaan. Litteällä pistokkeella varustettu jatkojohto on erinomainen valinta taas pistorasiaan, joka on ahtaassa paikassa tai huonekalun, kuten pöydän, lipaston, kirjahyllyn tai sängyn takana. Litteän pistotulpan ansiosta huonekalu voidaan sijoittaa lähes seinään kiinni.  

Jatkojohto kytkimellä vastaa nykypäivän haasteisiin

Tämän päivän kuluttajille helppokäyttöisyys, turvallisuus ja energiansäästö ovat tärkeitä asioita. Jatkojohto kytkimellä vastaa hyvin tähän haasteeseen. Jatkojohto on varustettu valaistulla kytkimellä, josta jatkojohtoon kytketyt laitteet tai valaisimet voidaan helposti sammuttaa kerralla aina silloin, kun sähkölaitteita ei tarvita. 

Paremmin varustettu jatkojohto kytkimellä voi sisältää lisäksi USB–latausyksiköt, jotka tarjoavat kätevän tavan ladata myös kodin älypuhelimet, tabletit tai kamerat. Hyvin varustetut mallit sisältävät usein myös lapsiturvalliset pistokkeet, joten ne soveltuvat mainiosti myös lapsiperheiden käyttöön. Joitakin malleja voidaan ohjata jopa kaukosäätimelläkin. 

Pöytäpistorasia on kätevä vaihtoehto kodin sähkötarpeisiin

Keittiön tai kodinhoitohuoneen tasoon kätevästi upotettava pöytäpistorasia on kätevä ja tilaa säästävä vaihtoehto kodin sähkötarpeisiin. Kahvasta esiin nostettava pöytäpistorasia tuo virtaa niin keittiön pienkoneille kuin USB–latausyksiköiden kautta kodin älylaitteillekin. Helposti asennettava pöytäpistorasia on saatavilla eri pituisilla johdoilla ja eri kokoisiin upotusreikiin asennettavina malleina.

Kärkkäisen verkkokaupan valikoimasta löydät myös työtilan tasoon kätevästi kiinnitettävät ja ergonomisesti kallistetut pöytäpistorasiat. Kytkimellä varustettu pöytäpistorasia tuo virtaa tarvittaville työkaluille ja lataa samalla nikkarin älylaitteetkin. 

Ylijännitesuojattu jatkojohto suojaa tehokkaasti kodin elektroniikkaa

Jännitevaihtelut, jännitepiikit ja ukkosen muodostamat salamaniskut voivat aiheuttaa huomattavaa vahinkoa kodin elektronisille laitteille. Ylijännitesuojattu jatkojohto suojaa tehokkaasti modernin kodin älyjärjestelmät, viihde–elektroniikan ja kodinkoneet jännitepiikkejä ja salamoita vastaan. 

Joissakin malleissa on myös häiriösuodatus,  minkä ansiosta vaikka pesukoneiden tai kylmälaitteiden aiheuttamat interferenssit eivät pääse johtoa pitkin aiheuttamaan häiriötä stereoihin, modeemiin tai muihin kodin herkkiin viihde–elektroniikan laitteisiin.

Kärkkäisen verkkokaupan valikoimasta löytyy sopiva jatkojohto sisäkäyttöön. Valikoima tarjoaa jatkojohdot erilaisiin kohteisiin useissa eri mitoissa ja hintaluokissa. Laadukas ja kestävä jatkojohto voidaan valita helposti käyttötarkoituksen mukaan. Johdon pituus, pistokkeiden määrä, muotoilu, väritys ja mahdollinen ylijännitesuojaus voidaan valita vaivattomasti jatkojohtojen valikoimasta. Valitse kotiisi sopiva vaihtoehto ja tilaa nopeasti ja helposti kotiin toimitettuna.