Pelikuulokkeet sekä headsetit mahdollistavat täydellisen pelikokemuksen. Pelin tiimellykseen voi uppoutua syvällisemmin, kun pelin äänet sekä hiljaisemmatkin taustaäänet voi kuulla vaivattomasti. Hyvillä kuulokkeilla pelaajaa ei ympärillä olevat äänet eivät häiritse, vaan ne suodattavat taustamelun hyvin pois.

Tietokone- tai konsolipelaaminen vaatii erinäisiä lisälaitteita, jotta peli sujuu hyvin. Ergonominen pelituoli tai itselle sopiva pelinäppäimistö vaikuttaa voimakkaasti pelikokemukseen. Pelikuulokkeet ovat avainasemassa hyvän pelikokemuksen luomisessa, sillä laadukas äänenlaatu sekä itselle sopiva kuulokemalli helpottavat pelimaailmaan sukeltamista – hyvät kuulokkeet jättävät ulkopuoliset häiriötekijät ulkopuolelle.

Digitaalisia lisälaitteita valmistava Trust sekä monet muut tunnetut laitevalmistajat ovat panostaneet pelimaailman äänentoistoon. Huikeilla ominaisuuksilla olevia pelikuulokkeita sekä headsettejä löydät Kärkkäisen verkkokaupasta niin aloittelijoille kuin ammattilaistasoon saakka.

Millaiset pelikuulokkeet tarvitset?

Pelikuulokkeiden kirjo on laaja; monipuolisuuteen vaikuttavat erilaiset äänentoistokaiuttimet, muotoilu sekä mikin ominaisuudet. Myös langattomuus valtaa alaa pelikuulokkeiden keskuudessa. Nykyaikainen äänentoisto pyrkii mukautumaan täydellisesti pelin äänimaailmaan, mikä tarkoittaa sitä, että pelikuulokkeissa on usein käytössä surround sound -kaiutinjärjestelmä.

Pelaajan oma kuuloaisti vaikuttaa kuitenkin pelin äänimaailman kokemiseen, joten kaikilla äänentoistollisilla vivahteilla ei ole aina niin suurta merkitystä. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaajan ei välttämättä kannata hankkia ensimmäisenä niitä kalleimpia ja äänentoistoltaan parhaimpia pelikuulokkeita. Mukavaan pelikuulokekokemukseen vaikuttaa merkittävästi myös kuulokkeiden istuvuus päässä. Liian painavat tai puristavat pelikuulokkeet aiheuttavat herkästi kipua, sillä peliajat voivat venyä helposti monen tunnin mittaisiksi.

Langattomat pelikuulokkeet tuovat käyttömukavuutta

Langattomuus valtaa alaa myös pelimaailmassa. Nykyiset pelikuulokkeet voivat olla myös langattomia, sillä niiden toiminta on entistä varmempaa. Langattomuus ei enää automaattisesti tarkoita katkovaa yhteyttä kuulokkeiden ja pelikoneen tai konsolin välillä. Uudet, langattomat kuulokkeet ovat käytössä aivan langallisten kuulokkeiden veroisia.

Langattomat kuulokkeet eivät kuitenkaan ole kaikkien mieleen, ja siksi moni valitseekin käyttöönsä langalliset pelikuulokkeet. Langalliset pelikuulokkeet peittoavat langattomat siitä syystä, että niitä ei tarvitse ladata laisinkaan. Pidemmillä peliajoilla tästä on merkittävä etu.

Kärkkäisen verkkokaupasta niin tietokonepelaaja kuin konsolipelaajakin löytää huippulaadukkaita pelikuulokkeita, mikrofoneja sekä headsettjeä runsaan valikoiman. Valitse omasi ja nauti täydellisestä pelien äänimaailmasta!