Meille suomalaisille metsästys on perinteinen harrastus, joka yleensä siirtyy perimätietona sukupolvelta toiselle. Takavuosina metsästys oli lähes elinehto suomalaisten perheiden selviytymisessä, sillä riistan liha toi ruokaa pöytään ja turkikset kävivät maksuvälineinä. Tämän päivän kuluttajille luonnon saaliit ovat laadukasta lähiruokaa, joka on hyvää, terveellistä ja arvostettua. 

Metsästyksestä on muotoutunut nykypäivänä monipuolinen vapaa-ajan viettotapa. Tämä erä- ja luontoharrastus tarjoaa niin mahdollisuuden toimia metsästysporukan ajomiehenä kuin viritellä vaikka riistakameroita. Jonkun intohimona on asentaa ansoja ja pyydyksiä tai joillekin metsästyksen huippuhetkiä tarjoavat taas riistan käsittely tai varastointi. Olipa roolisi sitten mikä tahansa, sopivat metsästyspuvut ja varusteet tuovat turvaa ja mukavuutta metsässä kulkemiseen yksin tai yhdessä. Sopivat jalkineet pitävät taas jalat lämpiminä ja kuivina myös märissäkin olosuhteissa. 

Hyvä metsästyspuku sulautuu hiljaisesti ympäröivään luontoon

Kärkkäisen verkkokaupasta löytyy paras metsästyspuku kaiken tasoisille ja ikäisille erä- ja luontoharrastajille. Sopiva metsästyspuku tulee valita huolellisesti ja tarkoituksenmukaisesti. Saalistaan kärsivällisesti väijyvä hiljainen metsästäjä odottaa myös, että metsästyspuku tarjoaa hiljaisuutta ja luonnon sekaan sulautumista. Useimpien riistaeläinten kuulo on erinomainen, joten ei ole yhdentekevää, millaiset metsästyspuvut päällään metsästäjät metsään mielivät. Hyvä metsästyspuku on metsästyksen nopeassakin liikerytmissä äärimmäisen hiljainen käyttää. 

Hyvä metsästyspuku tarjoaa intohimoisesti metsästykseen suhtautuvalle tai aktiivisesti luonnossa liikkuvalle eränkävijälle monipuolisia ominaisuuksia, joissa on otettu huolellisesti huomioon Suomen muuttuvat ja vaativatkin sääolosuhteet. Anar on varustanut ja vaatettanut suomalaisia eränkävijöitä jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Anar on kehityshistorian tuloksena tehty kestämään kovaa käyttöä, jotta vaeltajat, retkeilijät, kalastajat tai metsästäjät pystyvät uhmaamaan pohjoisen olosuhteita vuoden ympäri.

Anar-tuoteperheestä löytyy laadukkaat metsästyspuvut naisille ja miehille tai sopiva metsästyspuku juniorille. Laadukkaat Anarin metsästyspuvut on suunniteltu kestämään alati muuttuvia sääolosuhteita, täyttämään metsästäjien tarpeita ja toiveita sekä lain asettamia vaatimuksia värityksenkin suhteen. Metsästyspukuun kuuluvat metsästystakki ja metsästyshousut on tehty mallista riippuen jopa täysin vedenpitäviksi, ja erinomainen hengittävyys pitää metsästäjän olon miellyttävänä. 

Pintamateriaaliltaan erittäin hiljaiset ja kestävät metsästyspuvut tarjoavat tarkoin harkittuja ominaisuuksia, joita tämän päivän metsästäjät osaavat arvostaa. Kestävät ratkaisut ja monipuolinen säädettävyys mahdollistavat erinomaisen istuvuuden.

Kolmiulotteiset eräpuvut tarjoavat täydellisen naamioasun

Luontoon hyvin sulautuva ja näkymätön eräpuku antaa metsästäjälle mahdollisuuden päästä hyvin lähelle saalistettavaa eläintä. 3D-eräpuvut tarjoavat metsästäjälle täydellisen naamioasun muotoutua  palaksi metsää tai ympäröivää luontoa. 3D-metsästyspuvut naisille tai miehille tuovat mahdollisuuden päästä lähelle eläimiä, ja näin voit saada huippuluokan valokuvia tai onnistuneita laukauksia huikeiden kokemusten säestämänä. 

Eräpuku on varustettu puiden ja pensaiden lehtiä jäljittelevällä kolmiulotteisella pintarakenteella, joka rikkoo ihmismuotoa ja hämää näin tehokkaasti metsän eläimiä. Kevyt ja hyvin hengittävä metsästyspuku camokuvioidulla kuosilla tarjoaa hiljaisen huomaamatonta etenemistä syvällä metsän uumenissa. 

Kärkkäisen verkkokaupasta löytyy paras metsästyspuku kokeneille konkareille ja sopiva metsästyspuku junioreille. Laadukas valikoima tarjoaa tyylikkäät metsästyspuvut naisille, joiden kiinnostus metsästykseen on lisääntynyt viime vuosina voimakkaasti. Valitse tarkoitukseesi sopiva metsästyspuku tai eräpuku ja tilaa helposti ja nopeasti kotiin toimitettuna.