Tietovarastoasiantuntija

 

”Kärkkäinen Oy on kotimainen, innovatiivinen ja nopeasti kasvava perheyritys, joka palvelee asiakkaita Suomen suurimpiin lukeutuvissa tavarataloissa, verkkokaupassa ja tukkukaupassa. Kärkkäinen konsernin liikevaihto oli 31.1.2023 päättyneellä tilikaudelle 338,5 miljoonaa euroa. Karkkainen.com on nopeasti kasvava yli 400.000 tuotteen verkkokauppa, jonka tavoitteena on kasvaa yhdeksi Suomen merkittävimmistä toimijoista, sekä laajentaa lähitulevaisuudessa ulkomaille.”

 

Haemme SAP-ympäristöt tuntevaa tietovarastoasiantuntijaa

 

Haemme SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntevaa tietovarastoasiantuntijaa vahvistamaan nykyaikaista automatisoitua liiketoiminnan raportointia osana taloushallinnon tiimiä.

 

Työssäsi osallistut Kärkkäisen liiketoiminnan analytiikan kehittämiseen tuomalla BW/4HANA-tietovarastoon rajapintojen kautta dataa paitsi ERP:stä myös useista muista järjestelmistämme. Tehtäviisi lukeutuvat lisäksi datan validointi ja mallintaminen, jotta se voidaan tuoda BI-järjestelmäämme (SAP Analytics Cloud) jalostettavaksi tietoperusteista päätöksentekoa tukevaan muotoon. Tulet olemaan myös tiiviisti mukana toiminnanohjausjärjestelmän päivitysprosessissa lokaalista SAP ECC:stä SAP S/4HANA:an.

 

Tehtävää kannattaa hakea, jos sinulla on työurallasi kertynyt vahva kokemus SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä, tietovarastoinnista, rajapinnoista, ETL/ELT-prosesseista sekä SQL- ja ABAP-kielistä. Olet tehokas kommunikoimaan ja dokumentoimaan työtäsi. Omaat hyvä vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksikin. Itsenäinen tiedonhaku ja jatkuva oppiminen ovat vahvuuksiasi.

 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän nopeasti kehittyvässä ja kasvavassa kotimaisessa kaupan alan perheyrityksessä sekä mukavan ja innostavan työyhteisön, jossa arvostetaan ja autetaan työkaveria.

 

Odotamme innolla työhakemustasi viimeistään 31.5.2024 mennessä. Tehtävä on auki, kunnes löydämme sopivan henkilön tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Tietohallintojohtaja Jussi Yli-Korpela p. 0403463619. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@karkkainen.com.

> Jätä hakemus täältä!