Oman kunnon ylläpidolla on tärkeä rooli hyvinvoinnissa. Aktiivinen liikunta kohottaa kuntoa, aktivoi aineenvaihduntaa, parantaa unenlaatua ja kehittää aivoja. Säännöllinen koko kehoa kuormittava voimaharjoittelu tarjoaa moni positiivisia terveysvaikutuksia. Se lisää voimaa ja kasvattaa lihasmassaa, jolloin kuntoilijan suorituskyky ja toimintakyky parantuvat oleellisesti. Urheilujuomat, palautusjuomat, proteiinit ja lisäravinteet tuovat kuntoiluun tarvittavaa lisätehoa. 

Urheilujuoma nostaa kehon energiatasoa ja verensokeri pysyy tasaisena. Näin pystyt ehkäisemään kuntoilun tuomaa uupumusta. Palautusjuoma nopeuttaa kehoa palautumaan rasituksesta. Palautusjuoman tehtävänä on antaa elimistölle sen tärkeimmät ravinteet mahdollisimman nopeasti ja hyvin imeytyvässä muodossa. Palautusjuoman sisältämät monivaiheiset proteiinit ja hiilihydraatit auttavat tehokkaasti elimistöä palautumaan, täydentämään energiavarastoja ja edistämään lihasten soluvaurioiden korjautumista. 

Tavoitteellinen ja tinkimätön asenne ovat avainasemassa aktiivisessa kuntoilussa. Levon ja rasituksen suhde, monipuolinen ruokavalio ja hyvä lihashuolto ovat myös tärkeitä kriteereitä. Laadukas urheilujuoma, tehokas palautusjuoma, hyvä proteiinijauhe ja muut lisäravinteet osana terveellistä ruokavaliota tukevat näin hyvää terveyttä ja tavoitteiden saavuttamista. 

Urheilujuoma auttaa korvaamaan suorituksen aikana menetettyä energiaa ja elektrolyyttejä

Kaikilla urheilijoilla ja kuntoilijoilla on toiveena, että treeni onnistuu aina edellistä kertaa paremmin. Urheilujuomat pohjautuvat hyvin pitkälti elektrolyytteihin, kuten magnesiumiin, kaliumiin ja natriumiin, sekä glukoosiin tai muuhun hiilihydraatin lähteeseen. Joidenkin urheilujuomien sisältöön kuuluvat myös proteiinit. Urheilujuomat auttavat korvaamaan suorituksen aikana menetettyä energiaa ja hikoilun mukana menetettyjä elektrolyyttejä. Urheilujuomat ovat yleisesti makeutettuja, sekoitetaan urheilujuomapullossa tai shakerissa veteen ja nautitaan kylmänä.

Monien urheilijoiden ja kuntoilijoiden mielestä Hart Sport Energy on markkinoiden paras urheilujuoma. Tämä legendaarinen urheilujuomajauhe tai valmis juoma on kehitetty Suomessa jo 1980-luvulla Hartwallin johdolla yhteistyössä maailman johtavien suomalaisten urheilulääkärien kanssa. Hart Sport -urheilujuoma lisää suorituskykyä ja kestävyyttä. Se ylläpitää neste-, kivennäisaine- ja energiatasapainoa ja nopeuttaa merkittävästi palautumista. 

Urheilujuomatabletti on kätevä tapa saada laadukasta urheilujuomaa, joka auttaa korvaamaan kehon suorituksen aikana menettämät nesteet ja elektrolyytit ja pitää suorituskykyä yllä huomattavasti paremmin kuin vesi. Poretabletti liukenee nopeasti veteen. Urheilujuomatabletit ovat riittoisia ja helppo pitää mukana.

Urheilujuomapullo on aktiivisen urheilijan ja kuntoilijan perusvaruste

Urheilujuomajauhe, urheilujuoma–tabletti, palautusjuomajauhe tai proteiinijauhe voidaan helposti sekoittaa urheilujuomapullossa, kun niitä tarvitaan. BlenderBottlen shakeri–juomapullo on kätevä urheilujuomapullo, joka sisältää patentoidun teräksisen vispilän.

Vispilän avulla voit sekoittaa vaivatta proteiinit, urheilujuomat, palautusjuomat, ateriankorvikkeet, kuitujuomat, lisäravinteet ja elektrolyytit. Urheilujuomapullo soveltuu toki mainiosti myös tavalliseksi vesipulloksi. 

Proteiinijauheen käyttö on helppoa

Proteiinijauhe on helppokäyttöinen, hyvänmakuinen ja terveellinen tapa lisätä proteiinia ruokavalioon. Heraproteiini on suosituin proteiinijauheista. Heraproteiinijauhe valmistetaan maidosta juuston valmistuksen yhteydessä. Näin se on eläinperäistä proteiinia. Heraproteiinijauhe omaa korkean proteiinipitoisuuden, joka on valmistustavasta riippuen 75–90 prosenttia. Heraproteiinijauhe omaa hyvän imeytymiskyvyn ja se on hyvä nauttia heti treenin jälkeen. 

Soijaproteiinijauhe, riisiproteiinijauhe ja hamppuproteiinijauhe soveltuvat erinomaisesti myös vegaaneille. Soijaproteiinijauheessa on kasvikunnan paras aminohappokoostumus ja se tarjoaa kaikkia ihmisille välttämättömiä aminohappoja. Soijaproteiinia voidaan verrata laadultaan eläinkunnan proteiininlähteisiin. Soijaproteiinijauhe soveltuu mainiosti vegaaneille ja laktoosi-intoleranssista kärsiville ja kuntoilijoille, jotka eivät voi käyttää tavallisia proteiinijauheita. 

Aktiivinen liikkuja, kuntoileva tai tehokkaasti treenaava löytää sopivat proteiinit, urheilujuomat ja palautusjuomat Kärkkäisen verkkokaupasta. Valikoimasta löytyy hyvä proteiinijauhe miehille ja koostumukseltaan paras proteiinijauhe naisille ja nuorisolle. Valitse sopivat tuotteet tukemaan kuntoiluasi ja tilaa helposti kotiisi Kärkkäisen verkkokaupasta.