Name it on tanskalainen lastenvaatemerkki, joka tunnetaan niin aikuisen kuin lapsenkin makuun olevista trendikkäistä ja käytännöllisistä sisä- ja ulkovaatteistaan.

Name it -paidat, -housut, -takit, -mekot, -bodyt, -vauvanvaatteet ja -ulkoilukamppeet tuntuvat lapsen yllä mukavilta ja rennoilta, mutta niiden muodikkaat mallit ja hillityt värit miellyttävät myös aikuisen silmää. Name it -vaatteilla puet lapsesi arkeen ja juhlaan, pihaleikkeihin sekä koulun penkille.

Inspiraationsa Name it hakee lasten välittömyydestä! Name it pyrkii näkemään maailman lasten silmin. Name it -tuotemerkin kattavan valikoiman löydät Kärkkäisen myymälöistä sekä ympäri vuorokauden palvelevasta verkkokaupasta.

Name it – laatua ja leikkisyyttä

Name it -tuotemerkki on jo yli 30 vuoden ajan luonut nykyaikaisia ja edullisia lasten makuun sopivia vaatteita. Tuotemerkki kattaa perheen pienimmät vauvoista taaperoihin, koululaisiin, esiteineihin sekä teini-ikäisiin saakka. Pohjoismaisen Name it-vaatemerkin tavoitteena on aina ollut mahdollisuus tarjota yksilöllisiä asuja uusimpien trendien pohjalta.

Nykyisin Name it -tuoteperheeseen kuuluu neljä brändiä: baby, mini, kids sekä uusimpana esiteineille ja teineille suunnattu LMTD. LMTD tuotevalikoimasta löydät vaatteet ja asusteet koossa 140–174.

Name it -vauvanvaatteet ja -bodyt ovat paras valinta uudelle tulokkaalle. Niiden pehmeän ja turvallisen materiaalin ansiosta tiedät tarjoavasi lapsellesi parasta.

Name it -ulkovaatteet sopivat säähän kuin säähän kesästä talveen. Upeat sävyt ja leikkaukset miellyttävät lasta sekä aikuista ja tuovat kurjaankin ilmaan ripauksen iloista auringonpaistetta!

Luomupuuvillaa, tottakai!

Name it -merkin pyrkimyksenä on luoda parhaat olosuhteet planeetallamme, niin asiakkaiden kuin maanviljelijöidemme kannalta. Siksi Name it -yrityksen kunnianhimoisena tavoitteena on, että vuoteen 2020 mennessä 50 prosenttia kaikesta yrityksen käyttämästä puuvillasta on luomupuuvillaa.

Luomupuuvilla on ympäristöystävällistä puuvillaa, jota kasvatetaan ilman torjunta-aineita ja lannoitteita. Vuonna 2016 kaikista Name i t-vaatteista 36 prosenttia oli valmistettu luomupuuvillasta ja määrä on siitä vain kasvanut. Name it -tuotemerkin strategiana on paitsi lisätä luomumateriaalien käyttöä, myös yleisesti tukea entistä kestävämpien tuotantomenetelmien kehittämistä.

Istuvuus ja mukavuus ovat pukeutumisessa tärkeintä!

Kaikkia Name it -tuotemerkin housuja ja farkkuja pystytään säästelemään vyötärökuminauhan avulla. Tämä takaa lapselle täydellisen istuvuuden, ruumiinrakenteesta riippumatta. 
Name it -vaatteet on valmistettu mukaviksi ja helposti puettaviksi, trendikkyyttä unohtamatta. Siksi Name it -vaatteet ovat helppo valinta niin arkeen kuin juhlaankin. Ne kestävät leikeissä ja liikkeessä, tuntuvat hyvältä päällä ja näyttävät upeilta niin tytöillä kuin pojillakin.

Name it -vaatteiden avulla luot mukavan rennon ja helposti yhdisteltävän vaatekaapin lapsellesi. Tutustu Name it -tuotevalikoimaan Kärkkäisen verkkokaupassa ja pue lapsesi mukavasti, trendikkäästi ja oivallisesti leikkiin, harrastuksiin, juhlaan ja arkipäivään!