Lasten vaatteet vaihdetaan iltaa kohden kevyempiin, mukavampiin oloasuihin. Yöasujen pukeminen tarkoittaa perheissä sitä, että ilta on jo sen verran pitkällä, että lapset suuntaavat pian untenmaille. Ihanat yöasut sekä mukavat pyjamat tarjoavat maksimaalista mukavuutta perheen pienimmille.

Useat vaatevalmistajat tarjoavat ihanan pehmoisia lasten yöasuja sekä pyjamoita lämmittämään pienokaisia unten maailmassa. Tuttuja tuotemerkkejä lasten vaatteista ovat esimerkiksi Muumi, Kunnas sekä PikkuSet. Heidän mallistoistansa löytyvät pehmoiset uniasut kaiken ikäisille lapsille.

Yöasut ovat suosittuja etenkin talvikuukausina

Ilmojen viiletessä on hyvä pukea lapset myös öisin lämpimästi, sillä peitto voi liikkua levottoman nukkujan yltä sivuun. Öinen viileyden tunne voi häiritä yöunia ja voi aiheuttaa turhia heräilemisiä. Lasten yöasut tarjoavat miellyttävää lämpöä, vaikka peitto olisikin nukkujalla karannut.

Lasten yöasut auttavat myös aamulla herätessä, sillä aamupalapöytään voi mukavasti hipsiä suoraan sängystä yöasu tai pyjama päällä. Lapsen ei tarvitse ensimmäisenä alkaa pukeutumaan, ja näin ollen aamu voi olla koko perheellä rauhallisempi.

Erilaisia yöasuja ostetaan runsaasti joululahjaksi, sillä kylmimmät talvikuukaudet ovat silloin edessä. Lahjaksi saatu yöasu voikin olla mukavana kotiasuna joulupyhien ajan sekä muinakin kotipäivinä.

Eri tyyliset yöasut oman maun mukaan

Uniasuja on useampaa eri mallia – unihaalaria pienimmille käyttäjille, mekkoja sekä paita ja housut -yhdistelmää. Vauvoille sekä taaperoille tarkoitetussa haalarityylisessä yöasussa on joko painonappi- tai vetoketjukiinnitys edessä, mikä helpottaa pukemista sekä riisumista.

Lasten pyjama voi koostua pitkälahkeisista housuista sekä paidasta. Miellyttävän tuntuiset materiaalit sekä väljyys tarjoavat mukavuutta kaiken ikäisille lapsille. Yöasuissa seikkailevat useat lapsille tunnetut hahmot, söpöt eläimet tai värikkäät kuvioinnit. Hevosaiheiset Miss Melody -yömekot tai söpöt muumiyöasut ovat suosittuja pienten tyttöjen keskuudessa.

Lasten yöasu voi olla myös niin sanottu shortsipyjama. Siinnä housut ovat lyhyellä lahkeella olevat ja yöpaita voi olla joko hihaton tai lyhyellä hihalla oleva. Shortsipyjama sopii erinomaisesti lämpimien kuukausien aikaiseksi yöasuksi.

Lasten yöpuvut netistä

Lapsille yöpuvun voi mukavasti tilata netin kautta, sillä niiden kokomerkinnät perustuvat tuttuun senttimetriseen mittataulukkoon. Näin ollen yöasu voidaan tilata kätevästi lapsen pituuden mukaan. Yöpuvut on mitoitettu reiluiksi, jotta niiden käyttö olisi lapsesta mahdollisimman mukavaa.

Kärkkäisen verkkokauppa on joulupukin toivekauppa, joten löydät meiltä ihanat yöasut sekä pyjamat vaikkapa pukinkonttiin!