Timco Workwear -työvaatteet suunnitellaan Suomessa suomalaisiin olosuhteisiin ja töiden tarpeisiin

Työvaatteet ovat merkittävässä osassa työskentelymukavuutta ja turvallisuutta. Kärkkäisen työvälineosaston valikoimiin kuuluvat Timco Workwear -työvaatteet suunnitellaan Suomessa. Ne valmistetaan huolellisesti valituista materiaaleista.

Tarkasti suunnitellut yksityiskohdat parantavat TimcoWorkwear-työvaatteiden kestävyyttä ja käyttömukavuutta. TimcoWorkwear-työvaatteet ovat nousseet suureen suosioon mukavuutensa, kestävyytensä sekä kilpailukykyisen hintalaatu-suhteensa ansiosta.

Työvaatteilta odotetaan koko ajan enemmän istuvuutta ja toiminnallisuutta, tähän tarpeeseen Timcon Workwear Strech -mallisto vastaa täydellisesti.

Timco Workwear työvaatteita voidaan käyttää monipuolisesti eri aloilla.

Timco Workwear Stretch-mallisto soveltuu erityisesti rakennus- ja teollisuusaloille, varastotyöhön sekä työtehtäviin, joissa työvaatteilta vaaditaan joustavuutta ja käyttömukavuutta.

Timco Workwear mustat takki ja housut on suunnattu moneen eri käyttötarkoitukseen työhön ja vapaa-aikaan. Tässä asussa on tarkasti suunniteltuna runsaasti taskuja eri alojen käyttötarkoituksiin: etulista neppareilla, vetoketjulliset taskut edessä sekä avoimet lepotaskut ja lisäksi ikkunallinen ID-korttitasku ja povitasku.

Housut ja takki on valmistettu likaa ja kosteutta hylkivästä kankaasta.

YKK-muovihammasvetoketjut ovat kestävät ja helppokäyttöiset, heijastimet hihansuissa tuovat näkyvyyttä ja turvallisuutta työskentelyyn pimeässä.

Korkea tuulikaulus ja vyotärösäätö tarranauhalla parantavat istuvuutta. Puoliresorit hihansuissa tuovat käyttömukavuutta työskentelyyn.

Tämän kevään aikana TimcoWorkwear- mallisto laajenee lyhyt- ja pitkähihaisella teknisellä T-paidalla ja shortseilla sekä kuoritakilla.

Lisäksi valikoimiin tulevat huomio-oranssit housut ja takki aiempien keltaisten lisäksi.

Timco Workwear -työvaatteet löydät Kärkkäisen viidestä tavaratalosta sekä verkkokaupasta www.karkkainen.com