Mies, tuntuuko siltä, että taskut eivät useinkaan riitä sille kaikelle tavaralle, jota tahdot kantaa mukanasi? Mukana kuljetettavia tavaroita voi olla paljonkin; lompakko, puhelin, avainniput sekä tabletti tai kannettava tietokone. Vaimon tai tyttöystävän käsilaukku on tunnetusti niin täysi, ettei omia tavaroitaan sinne saisi mahtumaan.

Miksipä mies ei voisi hankkia itselleen esimerkiksi olkalaukkua? Miesten laukut ovat mukavan hillittyjä, tyylikkäitä sekä käytännöllisiä. Miesten laukuissa käytännöllisyys on korostunut verrattuna naisten pieniin käsilaukkuihin.

Millainen laukku miehelle?

Miehet täyttävät taskunsa helposti mukana kulkevilla tavaroilla. Lompakko takataskussa, puhelin povitaskussa ja mukana kulkeva vesipullo kädessä. Naisen näkökulmasta tuollainen tavaroiden kuljettaminen tuntuisi vaivalloiselta, sillä naiset ovat tottuneet kuljettamaan tavaroita helposti käsilaukussa.

Myös miehille on sopivia käsilaukkuja ilman naisellista vivahdetta. Miehekkäät olkalaukut, salkut sekä reput ovat tarkoitettuja tyylitietoisen miehen olalle. Miesten laukut ovat pääsääntöisesti tummia, hillittyjä sekä selkeitä. Reilun kokonsa puolesta miesten olkalaukkuun mahtuu mainiosti myös tabletti tai läppäri.

Nahka on yleinen ja ylellinen materiaali miesten laukuissa. Se antaa tyylikkään ja hillityn vaikutelman kantajastaan. Esimerkiksi Erikkson Hunter -nahkakassit ja -laukut sopivat niin nuoremman kuin vanhemmankin miehen olalle. Laadukkaat ja käytännölliset nahkalaukut ovat kestäviä sekä miellyttävän näköisiä.

Miesten reput

Miesten viikonloppulaukku on usein reppu. Siinä on kätevä kantaa hiukan enempi tavaraa ja sen aiheuttama hartioiden rasite on vähäistä. Moni mies tyytyy käyttämään kouluaikojen vanhaa ja kulunutta Adidas-reppuaan vielä kymmenenkin vuoden kuluttua.

Mikäli mies tahtoo näyttää tyylikkäältä ja nykyaikaiselta, hänen kannattaa hiukan panostaa myös reppuun. Miehille suunnatut reput ovat usein kankaisia tai nahkaisia, yksivärisiä ja hillittyjä. Reput ovat tilavia, joten niissä kulkee hyvin viikonloppureissun tykötarpeet. Reppu sopii myös hyvin käsimatkatavaraksi lentokoneeseen.

Olkalaukku myös miehen olalle

Miesten olkalaukut tuovat helpotusta aivan arkipäivän keskelle. Nykyaikainen mies ei koe käsilaukkujen maailman olevan pelkästään naisten aluetta. Myös mies voi nauttia laukun tuomasta helpotuksesta arjessa. Moni nainen onkin nähnyt parhaaksi ostaa miehellensä olkalaukun esimerkiksi joululahjaksi.

Moni mies aristelee olkalaukun käyttöä pitäen sitä naisellisena piirteenä, mutta turhaan. Onneksi olkalaukkujen suosio onkin kasvanut miesten keskuudessa, joten hiljalleen miesten laukkuihin kielteisesti suhtautuneet alkavat pitämään niitä normaaleina ja jopa miehekkäinä.

Nykyaikainen mies voi unohtaa lompakon venyttämät taskut sekä tavaroiden käsissä kantamisen, ja hankkia tyylikkäät miesten laukut Kärkkäisen verkkokaupasta.