Lapset rakastavat ulkoilua. Olipa ilma mikä tahansa, lasten on päästävä pihalle temmeltämään. Siksi lasten ulkovaatteet kannattaakin valita erityisen huolella, jotta kosteus ja kylmyys eivät pääse häiritsemään mukavia pihaleikkejä.

Lasten ulkotakit ovat merkittävässä osassa miellyttävää ulkoilukokemusta. Lämmin takki lapselle hankittuna on hyvä ostos, sillä palelematon lapsi viihtyy hyvin pihalla ja hän voi nauttia kunnolla ulkoilusta.

Välikausitakit syys- ja kevätkeleille

Lasten välikausitakit ovat mainioita vaihtelevien säiden takkeja. Ne ovat lämpimiä ja vedenpitäviä takkeja, jotka ovat myös mukavia päällä. Välikausitakit soveltuvat niin pihaleikkeihin kuin myös kevyempään käyttöön.

Välikausitakki on usein varustettu fleece-vuorella, jonka pystyy irrottamaantarvittaessa, mikäli ilma on tarpeeksi lämmin. Takin kuoriosa suojaa kuitenkin hyvin tuulelta ja sateelta. Lasten välikausitakit ovat usein softshell-pinnalla, joka on helppo pitää puhtaana.

Lasten kevytuntuvatakki on myös mainio valinta keväällä sekä syksyllä, kun ilmat ovat vielä viileitä. Kevytuntuvatakki on huomattavasti ohkaisempi toppatakkiin verrattuna, mutta antaa todella hyvin lämmikettä viileimmille ilmoille.

Toppatakki lapselle

Laadukas toppatakki on lämmin, mutta ei hiostava. Lasten toppavaatteet valmistetaankin kovaan kulutukseen ja riehakkaaseen menoon. Kylmimmille keleille lapselle on hyvä hankkia untuvatakki, joka pitää kehon lämpimänä kovimmillakin pakkasilla.

Urheiluun sekä pihaleikkeihin sopivat hyvin erilaiset kevyemmät ulkoilutakit. Esimerkiksi Icepeak Taito poikien softshell takki sopii niin laskettelurinteeseen kuin lumiukon rakentamiseen pihamaalle. Hengittävän sekä tuulen- ja vedenpitävän toppatakin monikäyttöisyys on mainio valinta paljon liikkuvalle lapselle.

Lasten toppatakit ovat suurimmalta osin tehty juuri menevään ja riehakkaaseen menoon. Pitkä helma sekä säädettävät hihansuut sekä huppu estävät lumen ja kylmyyden menemisen takin alle. Lämpimällä takilla lapsen on helppo ja mukava viihtyä pihalla ja harrastuksissa kylmilläkin ilmoilla.

Lasten ulkoiluvaatteiden mukavat yksityiskohdat

Lasten ulkovaatteissa on usein tehostetusti lisätty erilaisia heijastavia yksityiskohtia. Tämä on sen takia, että moni lapsi saattaa unohtaa heijastimen tai heijastinliivien käytön lähtiessään kotoa. Heijastinnauhoilla sekä muilla heijastavilla yksityiskohdilla saadaan personallista ilmettä lasten talvivaatteisiin.

Lasten toppatakit ovat yleensä hupulla varustettuja jo ihan lämmön takia, mutta huppu antaa myös tyylikkään ilmeen takille. Useassa toppatakissa huppu on varustettu irrotettavalla karvareunuksella, joka antaa lämmikettä mutta myös tyylikkyyttä takkiin.

Lasten ulkoilutakit on helppo ja vaivaton tilata netistä. Lasten vaatteiden kokomerkinnät ovat selkeät, lapsen pituuden mukaan määriteltyjä, joten ulkoiluvaatteita on turvallista hankkia tilaamalla. Kärkkäisen verkkokauppa tarjoaa monipuolisen valikoiman lasten ulkoilutakkeja niin pihaleikkeihin kuin myös harrastuksiin.