Aktiivinen liikkuja tarvitsee kunnolliset välineet. Nimittäin kesästä ja ulkoilmasta nauttiminen sujuu sutjakasti, kun välineet eivät reistaile tai mene rikki tämän tästä.

Shimano on kalastajien ja pyöräilijöiden arvostama merkki, jonka tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan alusta asti yrityksen omissa tehtaissa. Kyseessä on vuonna 1921 perustettu kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu japanilainen perheyhtiö, joka valmistaa muun muassa polkupyöränosia, urheilukalastustarvikkeita ja kilpasoututarvikkeita sekä hiihto- ja lumilautailuvarusteita.

Shimanon kalastusvälineet

Shimanon laadukkaat kalastusvälineet ovat niin harrastajien kuin urheilukalastajien suosiossa. Esimerkiksi Shimanon valmistamat avokelat ovat kansainvälisesti arvostettuja. Kelat ovat kalastajan suunnittelemia, ja niiden laakerit ja koneisto ovat omaa luokkaansa: ne käyvät tasaisesti ja ovat aina toimintavarmoja.

Keloista muun muassa Shimano Stella SW on raskaan merikalastuksen kirkkain tähti, johon kaikkia muita keloja verrataan. Erityisen siitä tekee vesitiivis rakenne, joka pitää suolan, lian ja muut epäpuhtaudet poissa heikentämästä koneiston suorituskykyä. Tämän kelan lisäksi myös haspelikelat ja avokelat sekä niiden vavat löytyvät Kärkkäiseltä monissa eri malleissa ja ominaisuuksissa. Niiden avulla onnistuu niin viehekalastus kuin heittokalastus.

Myös matkalla onnistuu ottaa ilo irti kalastusharrastuksesta, kun hankkii mukaan avokelan ja esimerkiksi matkavavan tai miksei suoraan koko avokelasetin. Kärkkäisen verkkokaupasta löytyvä avokelasetti on valmis kalastussarja, joka sisältää vavan, kelan, siimaa ja vieheen. Setti tekee erityisen helpoksi ottaa haltuun kalastusharrastuksen.

Shimano valmistaa myös vapoja eri hintaluokkiin ja käyttötarkoituksiin. Niistä jokaisessa, kuten myös verkkokaupasta löytyvissä matka- ja avokelavavoissa, yhdistyy lajikohtainen kokemus, valmistustekniikan osaaminen ja innovaatiot.

Shimanon pyörätarvikkeet

Shimanon pyörätarvikkeet ja -varusteet ovat sekä pyöräilyn harrastajien että ammattiurheilijoiden suosiossa. Shimanon komponentit ovat laadultaan ensiluokkaisia ja tarvitsevat todella vähän huoltoa.

Tunnetuimpia ovat Shimanon vaihteet, joihin Kärkkäisen verkkokaupasta löytyvät niin vaihdekahvat ja vaihdevivut kuin keskiökasetit, takavaihtajat ja kasettirattaat. Myös lukkopolkimet, joiden kehittelyssä yhtiö on toiminut uranuurtajana, voi tilata verkkokaupasta. Tämän lisäksi myös pyörän vanteet voi hankkia samalla kertaa.

Tilaa nyt Kärkkäisen verkkokaupasta Shimanon pyörätarvikkeet ja -varusteet tai vaikkapa välineet viehekalastukseen itsellesi, sinä aktiivinen ulkoilmaihminen! Kalastuksesta saat kaiken irti teknisesti laadukkailla kalastustarvikkeilla.

Laadukkaat vaihteet puolestaan tuovat sekä tehoa että mukavuutta polkemiseen innokkaalle ja kunnianhimoisellekin pyöräilijälle. Valitse laatu, valitse Shimano, ja voit lähteä pyöräilemään tai kalastamaan vaikka saman tien!