Onko lähipiirissäsi pieniä tyttöjä tai poikia? Jos on, niin tuskinpa olet voinut välttyä kuulemasta Pienistä hellyttävistä hahmoista, Littlest Pet Shopeista. Ne ovat leluvalmistaja Hasbron valmistamia pieniä eläinfiguureita. Littlest Pet Shop -hahmoja, tuttavallisemmin petsejä on valmistettu yli 3000 erilaista. Ensimmäiset tulivat asiakkaiden saataville vuonna 2005, jonka jälkeen niiden menestys on ollut hurja.

Söpöydellä markkinointia

Littlest Pet Shop -figuureiden suosion myötä niiden varusteet ovat kehittyneet. Lemmikeille valmistetaan nykyään erilaisia vaatteita, asusteita ja koteja. Myös pehmoleluja tehdään Littlest Pet Shop -hahmoista. Puhelimelle tai tabletille on myös hurja määrä erilaisia Littlest Pet Shop -pelejä, sekä niistä on vuonna 2012 tehty lasten animaatiosarja, joka perustuu juuri Hasbron Littlest Pet Shop -leluihin. Sarjassa päähenkilö Blythe-tyttö tulee lemmikkieläinkaupan naapuriin asumaan ja siitä syntyy tytön ja lemmikkien yhteinen, vauhdikas arki.

Littlest Pet Shop -hahmoilla on harvinaisen hyvä jälleenmyyntiarvo. Varsinkin tuotannon alkuajoilta olevien hahmojen hinnat nousevat nettikaupassa moniin kymppeihin. Arvokkaampia hahmoja ei keräile niinkään lapset, vaan monet aikuiset ovat myös innostuneet niiden keräilystä.

Pienet lelut viehättävät lasta

Pienillä leluilla lapsen on helppo leikkiä ja siksi ne juuri kiehtovatkin lasta. Pienen Littlest Pet Shop -hahmon voi helposti ottaa kauppareissulle tai hammaslääkäriin mukaan. Myös kotioloissa hauskat leikit on helppo toteuttaa pienillä hahmoilla, koska ne eivät yleensä sotke koko huonetta.

Littlest Pet Shop -hahmoja myydään usein yksittäisinä, kuten esimerkiksi Littlest Pet Shop -figuuri, yksittäispakattu hahmo, jolla pieni lemmikin tarvike mukana. Vaihtoehtoisesti hahmojen lukua voi helposti kasvattaa ostamalla kerralla useampi kappale. Silloin kannattaa valita Littlest Pet Shop Collection Pack -tyylinen paketti, jossa saat helposti useammanlaisia hahmoja.

Helppo lahja vaikkapa lapsenlapselle on ostaa Littlest Pet Shop Teensie Pets -setti. Siinnä pienistä hahmoista saadaan koottua sormuksien ja korujen koristeita. Näiden kanssa leikkiessä lapsen aika kuluu kuin siivillä! Littlest Pet Shop -tuotteita myydään myös jännittävissä yllätyspusseissa. Niiden sisältö on sopiva kaikkien Littlest Pet Shop -tuotteiden koruaihioiden kanssa.

Olipa Littlest Pet Shop -keräilijä pieni taikka jo isompi, kannattaa tutustua verkkokauppamme valikoimaan ja tilata nämä söpöt hahmot vaikka suoraan kotiovelle.