Sylvanian Families on iki-ihana eläinhahmojen joukko, joka ihastuttaa niin lapsia kuin aikuisiakin. Lelujen monipuolisuus, söpöys ja laatu tekevät niistä suosittuja kaikenlaisten leikkijöiden keskuudessa. Laadun takeena ovat käsityö ja tiukka kontrolli.

Sekä aikuisia että lapsia yli 30 vuotta ihastuttaneet Sylvanian Families -lelut ovat viehättäviä, pieniä eläinhahmoja, jotka asuvat ja elävät ihmisten tavoin Sylvanian Villagessa. Kylästä löytyy erilaisia taloja, kauppoja, koulu, päiväkoti sekä tietenkin autoja, joilla siirrytään paikasta toiseen.

Eläinhahmojen ja Sylvanian Familiesin yli sukupolven ulottuva viehätys perustuu hahmojen viimeisteltyyn ja yksityiskohtia tulvillaan olevaan hellyttävään ulkonäköön, tuotteiden korkeaan laatuun sekä niiden suureen leikkiarvoon. Ihastusta herättävät myös hahmojen samettimainen pinta sekä mahdollisuus pukea niitä, liikuttaa niiden raajoja ja päätä vaikkapa iloiseen tervehdykseen.

Sylvanian Familiesin hahmojen avulla lapsi voi leikkiä kaikki arkipäivän tapahtumat uudelleen hänelle sopivimmalla tavalla. Tämä vahvistaa lapsen luovuutta, mielikuvista ja tuo aitoa iloa leikkeihin.

– Pidän erittäin tärkeänä sitä, että kaikkien tuotteidemme laatu ja ulkonäkö viehättävät sekä lapsia että aikuisia. Ihastuttavat eläinhahmot, jotka luontoa ja perhettä arvostaen asuvat Sylvanian Villagessä tarjoavat lapselle ihanteellisen leikkiympäristön, joka toivottavasti kannustaa ja opettaa häntä myös ystävällisyyteen ja toisten huomioonottamiseen, kertoo Mr. Maeda, vuonna 1958 perustetun perheyritys Epochin omistaja.

– Haluamme lelujemme taian ja leikkikokemusten säilyvän lapsen muistissa positiivisena aina aikuisuuteen asti. Tämän varmistamiseksi pyrimme kaikessa toiminnassamme äärimmäiseen laatuun, jatkaa Mr. Maeda.

Laatu varmistetaan omissa tehtaissa, joissa jokainen tuote punnitaan ennen pakkausta. Valmistus on hyvin pitkälti käsityötä. Kaikki vaatteet ommellaan omassa ompelimossa, ja ne puetaan hahmojen päälle käsin. Myös hahmojen eriväriset raidat tai muut vartalosta poikkeavat värit esimerkiksi Suklaapupujen korvannipukoiden ”suklaa” maalataan käsin. Yhden hahmon valmistaminen kestääkin runsaasti yli 10 tuntia, sillä myös niiden silmät, viikset ja hännät asetetaan paikoilleen manuaalisesti.

Kaikki Sylvanian Villagen perheet asuvat taloissa, jotka voi sisustaa yksityiskohtia sisältävillä huonekaluilla ja tarvikkeilla, joita löytyy runsaasti. Talot, huonekalut ja kaupat voi yhdistää toisiinsa, jolloin voit rakentaa itsellesi vähitellen oman Villagen. Esimerkiksi Putiikin yläkerraksi voi nostaa Pienen aloitustalon.

Ihastuttavat Sylvanian Families -hahmot ja lelut löydät Kärkkäisen verkkokaupasta.