Squishy hurmaa lapset ja aikuisetkin! Squishy-lelut ovat kuin stressileluja, sillä ne ovat pehmeää vaahtokumia, jonka voi puristaa kasaan ja sitten odottaa, kuinka lelu palautuu takaisin muotoonsa. Vaahtokumilelut ovat helppoja kuljettaa mukana, sillä ne ovat kevyitä. Sqeeze the Squishy tarjoaa siis mielenkiintoisia leikkeijä monen ikäisille leikkijöille.

Squishy yhdistää leikkijöitä

Squishyt näyttävät kivalta ja niillä on uskomattoman hauskaa värkätä. Valikoimassa on useita erilaisia muotoja ja tuoteryhmiä. Sqeeze the Squishy -lelut voivat olla joko ruokia, eläimiä tai vaikkapa hymiöitä – valikoimaa riittää! Squishy on siis mukana ruuanlaitossa tai kotileikeissä. Lisäksi Squishy-eläinhahmoista saa upean eläintarhan.

Squishy kokoaa yhteen, sillä ne ovat niin kivoja leluja, että niillä voivat leikkiä kaikki. Niiden pehmeys ja värikkyys ilahduttavat jokaista. Lelujen värit ovat kirkkaita, joten ne todella vetoavat leikkijän tuntoaistin lisäksi muutoinkin. Pelkkä Squishyn koskettaminen nostaa hymyn huulille.

Voit ottaa Squishyn mukaasi minne tahansa, jossa tarvitset leluja tai jotakin pehmeää stressilelua. Olitpa sitten koulussa, autossa tai kassajonossa, Squishy taskussasi saa sinut rentoutumaan ja helpottaa jännitystä tai pitkästymistä. Keskittymisvaikeudet, hermostuneisuus ja levottomuus vähenevät esimerkiksi luokkahuoneissa Squishy-lelujen ansiosta!

Löydä Squishy Kärkkäiseltä

Squishyjä on monen muotoisia ja värisiä. Squishy-vaahtokumilelut auttavat keskittymään ja hahmottamaan maailmaa tuntoasitin avulla. Lapsi tai aikuinenkin voi puristella lelua ja muotoilla sitä käsillään. Kärkkäisen verkkokauppa tarjoaa monipuolisen valikoiman näitä upeita ja ainutlaatuisia leluja. Valitse siis oma Squishy ja kerää vaikka kokonainen eläintarha tai ruokavarasto niistä koko perheen iloksi.

Sqeeze the Squishy on lelu, joka täytyy kokea itse! Sinun tarvitsee vain koskettaa lelua, ja tunnet jo, miten se herättää sisälläsi iloa ja nostaa hymyn huulillesi.