Kärkkäisen tavaratalojen ja verkkokaupan, www.karkkainen.com vahva pilari on työvälineosasto. Työvälineosasto on ollut Kärkkäisen tavarataloissa alusta saakka, lähes 30 vuotta. Kärkkäisen työvälineosasto on myös monen ammattimaisesti rakentavan ja remontoivan valinta. Ammattilaisrakentajia Kärkkäisen työvälineosastolla palvelevat yritysmyyjät. Ostaessaan Kärkkäisen valikoimista yritysasiakas tai julkisen puolen toimija saa lukuisat tuotteet samasta paikasta, yhdeltä myyjältä, kilpailukykyiseen hintaan neuvoteltuine alennuksineen ja samalle laskulle. Esimerkiksi rakennusyritys saa muun muassa työkoneet ja rakennustarvikkeet sekä pesuaineet ja toimistotarvikkeet kaikki samasta paikasta.

Kärkkäisen työvälineosaston valikoimissa on monia alan arvostettuja brändejä, esimerkiksiDEWALT, Makita, Kränzle, Kärcher, Stanley, Fiskars, GeeTee, Bahco ja Knipex. J. Kärkkäinen Oy tuo myös itse maahan Timco-merkkisiä työvälineitä.

Kevät innostaa remonttitöihin kotona. Kevät kutsuu puutarhatöihin niin koti- kuin mökkipihalle. Mökkikauden avaus on suomalaisten vuodenkierron kohokohta. Pitkän talvikauden jälkeen kevät tuo tullessaan myös kevään ihanat juhlat. Koti kunnostetaan juhlaan. Juhlapöytään katetaan kauneimmat kattaustekstiilit, astiat, aterimet, lasit ja kukka-asetelmat. Juhlaruokia ja leivonnaisia on ilo tehdä itse.Itsetekeminenon nyt myös trendikästä. Tänä keväänä naisten ja tyttöjen juhlamuodissa on edelleen runsaasti suloista pitsiä eri muodoissaan. Puku pukee miehen, ja herrasmiehellä on juhlassa aina nauhakengät. Kärkkäisen pukeutumisosastojen valikoimista löydät myösbrändituotteitaja huomattavan edulliseen hintaan.

Kevät on ulkoliikkujien juhla-aikaa. Pyöräilykausi on polkaistu käyntiin. Maastopolut, pururadat, kylätiet ja kevyenliikenteenväylät kutsuvat lenkkeilijöitä kohottamaan kuntoa ja nauttimaan kevätilman raikkaudesta. Pyöräily ylläpitää ja kehittää sydämen ja verenkiertoelimistön kuntoa sekä suorituskykyä. Tasapainon, ryhdin ja toimintakyvyn kannalta tärkeät, suuret lihasryhmät voimistuvat pyöräillessä kuin huomaamatta.

Suomen Ladun gallupin mukaan noin 1,5 miljoonaa suomalaista harrastaa sauvakävelyä. Se on positiivinen asia, sillä sauvakävely on elimistölle varsin suosiollinen laji: hapenkulutus kasvaa, syke nousee, kävelyryhti paranee ja kehon kaikki lihasryhmät pääsevät töihin. Sauvakävely on jopa 20 prosenttia kävelyä tehokkaampaa.

Arvoisa Kärkkäisen tavaratalojen ja verkkokaupan asiakas, meillä on ilo ja kunnia tarjota sinulle kaikkea kevääseen, niin kotiin, mökille, harrastuksiin kuin koko perheen iloksi ja kaunistukseksi. Kärkkäisellä johtotähtinä ovat suuret ja monipuoliset valikoimat, asiakasystävälliset hinnat sekä asiantunteva ja ystävällinen palvelu – ostaminen sekä Kärkkäisen tavarataloissa että verkkokaupassa on tehty mahdollisimman helpoksi. Tavarataloissamme on myös runsas kattaus mielenkiintoisia, yllättäviäkin ostoslöytöjä sekä osastoilla mielenkiintoisia tuote-esittelijöitä.

Kevätiloisia ostoshetkiä!

Reetta Reinman