Kaksiviikkoisen kaupanteon juhla-ajan henkenä on hulvaton meininki yllätyksineen ja ostolöytöineen

Ostamisen juhla-aika on taas täällä. Kärkkäisen perinteiset Sikapäivät alkavat torstaina 23. maaliskuuta ja kestävät kaksi viikkoa. Lahden, Ylivieskan, Oulun ja Iin tavarataloissa sekä Kärkkäisen verkkokaupassa,

Tämä keväänä Sikapäivät ovat erityisen muhkeat ja monipuoliset. Sikapäivät täyttävät 20 vuotta. Nyt juhlitaan! Teille, arvoisat Kärkkäisen asiakkaat haluamme tarjota hyvien tarjousten muodossa mitä parhaimmat Sikapäivä-synttärit. Jokaiselle sikapäivälle on hyvien tarjousten lisäksi jokaisessa tavaratalossa päiväkohtaista piristystä. Sikapäivillä on runsaasti tunnettuja ja laadukkaitabrändituotteita. Kärkkäisten Sikapäivien teemaan kuuluvat myös tuoteuutuudet, jotka on hankittu edullisesti myytäväksi pelkästään Sikapäiville.

Kaksikymmentä vuotta sitten, kun Sikapäivät ideoitiin, perusajatuksena oli, että kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta löytyy tarjouksia. Tämä perusajatus on edelleen Sikapäivien johtava teema. Kärkkäisen tavaratalojen yhteydessä toimivat kahvilat ja ravintolat tarjoavat maukasta syötävää ja juotavaa – sikahintaan totta kai! Kärkkäinen Autohuolto- ja varaosissa saa samalla huollatettua auton kevätkuntoon. Ylivieskassa Kärkkäinen Koneessa on hyvät valikoimat pienkoneita, puutarhatyökoneita, mönkijöitä ja moottorikelkkoja; kevättyöt kutsuvat.

Monipuoliset ja runsaat valikoimat, asiakasystävälliset hinnat, ostamisen helppous ja hyvä palvelu. Siinä Kärkkäisen toiminnan johtoajatukset. Myös verkkokaupassamme www.karkkainen.com ostaminen on tehty mahdollisimman selkeäksi ja helpoksi. Tuoteosastoittain laaditut shopit helpottavat verkkokaupassa asioivaa hahmottamaan Kärkkäisen verkkokaupan valikoimat. Yksi olennainen etu Kärkkäisen verkkokaupan asiakkaille on postikulujen pitäminen alhaisina. Sydämenasia Kärkkäisen verkkokaupalle on, että toimitukset ovat perillä nopeasti.

Kädessäsi oleva Kärkkäisen asiakaslehti on oiva tietopaketti ja ostamisen helpottaja. Sen avulla on mukava hahmottaa, mitä Sikapäivät tarjoavat ja päivittää, mitä kivaa uutta kevätkotiin, perheelle ja itselle Sikapäiviltä hankitaan. Lehdessä seikkailee veikeän moni-ilmeinen ja muuntautumiskykyinen, Sikapäiviä sulostuttava maskottipossu. Montako possua bongaat? Maskottipossu ilahduttaa Sikapäivien ajan myös tavarataloissamme. Muutama vuosi sitten Kärkkäisen henkilökunnalla oli sikaviikkojen villityksessä sikapipot, joista tuli hittituote. Asiakkaat pitivät pipoista niin paljon, että niistä tehtiin Sikapäiville myyntituote.

Tänä vuonna kevään kaksiviikkoisten Kärkkäisen Sikapäivien molempien viikkojen tarjoukset ovat tässä kädessäsi olevassa Kärkkäisen asiakaslehdessä sekä myös Kärkkäisen verkkokaupassa,

Asiakaslehden tarjouksissa näet jokaisen tuotteen kohdalla, missä kyseinen tarjous on saatavilla.

Sydämellisesti tervetuloa juhlimaan 20 vuotta täyttäviä Kärkkäisen Sikapäiviä Kärkkäisen tavarataloihin ja verkkokauppaan.

Reetta Reinman