Oxide-kevytkompressiotreenivaatteet ovat aktiivisen liikkujan unelma! Oxiden kevytkompressiotreenivaatteissa käytetty materiaali on erittäin tukevaa. Hyvin joustavana materiaali takaa treenivaatteen erinomaisen istuvuuden.

Kompressiovaatteissa lihaksia tukeva kompressio tehostaa suorituskykyä treenin aikana sekä nopeuttaa lihasten palautumista treenin jälkeen.

Aktiivisesti treenaavat suosivatkin nykyään kompressiovaatteita. Erittäin tyytyväisiä niihin ovat loukkaantumisista kärsineet ja loukkaantumistumisalttiit treenaajat. Esimerkiksi kovissa jalkalihasharjoituksissa kompressiovaatteet antavat hyvän tuen ja ennaltaehkäisevät loukkaantumisia

Kevytkompressiovaatteiden lisäksi Oxide-mallistossa on fitness- ja vapaa-ajan sekä juoksuvaatteita kaikenikäisille liikkujille: miehille, naisille ja lapsille.Valikoimat elävät vuodenaikojen urheiluvaatetarpeiden mukaan.

Oxide-tuotemerkki on ruotsalainen. Tuotteet myös suunnitellaan Ruotsissa. Oxide-liikuntavaatteiden suunnittelijat seuraavat tarkasti aikaansa ja elävät vahvasti futuurissa. Oxide on takuuvarmasti trendikäs liikuntavaatevalinta. Oxide-tuotteissa hurmaa myös niiden hinta. Laadukkuutensa, käyttömukavuutensa ja trendikkyytensä ohella ne ovat hintatasoltaan edullisia.

“Kompressiovaatteissa lihaksia tukeva kompressio tehostaa suorituskykyä treenin aikana sekä nopeuttaa lihasten palautumista treenin jälkeen.”