Rannekoru tuo tyyliä pukeutumiseen niin arkena kuin juhlan aikanakin. Eri tyyliset rannekorut tarjoavat mahdollisuuden muuttaa omaa tyyliään tilanteen mukaan. Paksut rannerenkaat tai hennot ranneketjut luovat erilaista ilmettä arjen sekä juhlan pukeutumiselle.

Rannekoru on ranteeseen kiinnitettävä koru, jonka käyttöhistoria ulottuu niin pitkälle, mitä muidenkin korujen. Korujen käytöllä voitiin korostaa omaa asemaa yhteiskunnassa, mutta nykyään koruja käyttävät lähes kaikki yhteiskunnallisesta asemasta riippumatta. Erityisesti hopeiset rannekorut ovat nykyään suosittuja

Rannekoru vauvasta vaariin

Rannekoruja käytettään kaikissa ikäluokissa. Pienille lapsille sekä vauvoille ranneketjut voivat olla juuri niitä ensimmäisiä koruja, mitä he käyttävät. Moni vauva saakin nykyään rannekorun kaste- tai nimenantojuhlassa muistoksi kummeiltaan. Lasten rannekorut ovat helppoja käytössä, sillä ne valmistetaan ohkaisesta ketjusta, joka joustaa käden liikkeiden mukana. Lasten rannekoruissa panostetaan myös kestäviin liitoksiin sekä irtoamattomiin osiin.

Kouluikäisten lasten suosikkeja ovat Saurumin Muumiaiheiset rannekorut. Lasten ranneketjut ovat sopivan hillittyjä sekä kevyitä. Rannekoru lapselle onkin erinomainen lahjaidea kaiken ikäisille lapsille. Rannekorun käyttö on lapsesta usein mielekkäämpää, mitä riipuksen käyttö.

Rannekoruja valmistetaan pääsääntöisesti kullasta, hopeasta tai teräksestä. Hopeinen rannekoru sopii nuorekkaaseen tyyliin sekä tietysti lapsille.  Hopeisia rannekoruja valmistetaan usealla eri vahvuudella. Paksu, näyttävä rannerengas sopi mainiosti luomaan juhlapukeutumiseen näyttävyyttä ja tyyliä.

Suosittu lahja on teräksinen rannekoru miehelle. Luja teräs on paitsi näyttävä materiaali, mutta myös kestävä raavaimmankin miehen ranteessa. Miesten rannekorut ovat usein panssariketju-tyylisiä, selkeitä sekä ajattomia.

Hopeinen rannekoru naiselle

Hopea on suosittu materiaali naisten rannekoruissa. Hopeisia rannekoruja käyttävät kaiken ikäiset naiset, sillä tyylikkäällä muotoilulla voidaan hopeisesta rannekorusta saada todella näyttäviäkin koruja. Naisten rannekoruja valmistava Lumoava tarjoaa useita mallistoja, jotka sopivat niin nuoremmille kuin iäkkäimmillekin naisille.

Lumoavan rannekoruissa korostuu suomalainen konstailematon muotoilu sekä monikäyttöinen tyyli. Ne sopivat niin bisnespukeutumiseen, juhlapukeutumisen kuin arkikoruiksikin. Suurin osa naisten rannekoruista sopii käytettäväksi päivittäin, sillä ne ovat kevyitä ja helppoja käytössä. Selkeälinjaiset rannekorut eivät tartu vaatteisiin tai hiuksiin kiinni.

Rannekoru Kärkkäiseltä

Kärkkäisen verkkokaupassa on hurja määrä kauniita rannekoruja niin arkeen kuin juhlaankin. Hanki tyylikkäät, hopeiset rannekorut koko perheelle arkikäyttöön sekä juhlavampiin tilaisuuksiin. Rannekoru on erinomainen lahja kaiken ikäisille!