Naisten yöasut ovat mitä ihanimpia olovaatteita, joissa voi viettää niin yön kuin koko päivänkin, mikäli viettää mukavaa kotipäivää. Naisten yöasut ja pyjamat tarjoavat eri tyylisiä kotivaatteita kaiken kokoisille naisille. Miellyttävät materiaalit tekevät yöasuista vastustamattomia pukineita!

Kotona käytettävät vaatteet voivat olla todella rentoja. Iltaisin, pitkän työpäivän jälkeen on mukava rauhoittua sohvalla tai sängyssä, kun päällä on itselle sopivat vaatteet. Erilaiset yöasut tarjoavat miellyttävää pukeutumista silloin, kun ei tarvitse lähteä minnekään. Espirit sekä monet muut naisten vaatevalmistajat tarjoavat ihania yöasuja rentoon oleskeluun.

Yöasu lämmittää mukavasti

Meillä jokaisella on oma tapamme siihen, miten pukeudumme nukkuessamme. Joillekin hyvän unen edellytys on, että päällä ei ole edes alusvaatteita, kun taas toiset voisivat nukkua vaikkapa toppavaatteet päällä. Itselle hyvien unien edellytys voi olla vaikkapa se, että nukkuu kesät talvet villasukat jalassa, kun taas toiset eivät voi sietää sukkia sängyssä.

Naisen ääreisverenkierto on heikompaa, mitä miehillä, joten usein naisten sanotaankin olevan melkoisia vilukissoja. Paleleminen on jokaiselle naiselle usein liiankin tuttua, joten lämmittävät yöasut tulevat tarpeeseen. Erityisen mukavia viluisen naisen lämmittäjiä ovat flanelliset oloasut sekä velourasut. Nämä sopivat mainiosti kotivaatteiksi sekä viileiden kotien yöasuiksi.

Pyjamat sekä yöasut ovat suosittuja lahjoja

Jokainen nainen osaa arvostaa pehmeitä lahjoja – etenkin silloin, kun niiden sisältö on jotain lämmittävää ja käytännöllistä. Naisten oloasut sekä yöasut ovat usein parhaita lahjoja kaiken ikäisille naisille. Naisten yöasuja paketoidaankin etenkin joulun aikaan reilusti. Joululahjaksi laitettavat naisten yöasut ovat pääsääntöisesti pitkähihaisia ja materiaaliltaan lämmittäviä. Yöasun seuraksi lahjapakettiin voi kääriä pehmoisen kylpy- tai aamutakin.

Keväällä, äitienpäiväksi hankittuihin lahjoihin hankitut naisten yöasut ovat taas keveämpiä, romanttisia yöpaitoja. Pitsiset yöpaidat sekä laadukkaat alusasut ovat suosittuja lahjoja naisille. Alusvaatteiden ostaminen lahjaksi saattaa usein olla hiukan arpapeliä kokomerkintöjensä puolesta, mikäli lahjan ostaja ei tiedä tarkalleen lahjan saajan oikeaa kokoa, mutta yöasujen koot ovat lahjanostajan kannalta huomattavasti selkeämpiä.

Tilaa yöasu Kärkkäiseltä

Kärkkäisen verkkokaupasta löytyy naisten yöasut ja pyjamat kaiken kokoisille naisille. Monipuolisesta valikoimasta löytyy pehmeän lämpimiä oloasuja kotipäiviin, pitkähihaisia paituleita sekä romanttisia yömekkoja. Laadukkaat materiaalit tekevät yöasuista kulutusta kestäviä sekä kauniita.

Lahjaksi saatu yöasu lämmittää kehoa sekä mieltä!