Mitä tulisi huomioida, kun on aika ostaa uusi takki? Mistä löytäisi helposti miesten takkeja? Millaisia ominaisuuksia on hyvä olla laadukkaassa ulkoilutakissa? Onko miesten takkien valikoimassa isoja kokoja Kärkkäisen verkkokaupassa?

Takki on tärkeä osa pukeutumista eri tilanteissa. Kärkkäisen verkkokaupasta löydät jokaiseen tyyliin ja vuodenaikaan sopivat miesten takit helposti ja edullisesti. Olennaista takin valinnassa on löytää oikein istuva takki, joka vastaa käyttötarkoitustaan mahdollisimman hyvin.

Tyylikkäitä ja monikäyttöisiä takkeja on usealta tuotemerkiltä, muun muassa Haglöfsiltä, Icepeakilta, Jack Wlofskinilta, Trespassilta, Didriksonilta ja Burtonilta. Lisäksi on paljon muitakin merkkejä, joihin voi helposti tutustua verkkokaupassamme.

Takeissamme yhdistyy tyyli ja käytännöllisyys. Valitse siis laajasta valikoimastamme tyyliisi sopiva takki. Miesten takkivalikoimasta löytyy paljon vaihtoehtoja sekä urheiluun että vapaa-aikaan. Valikoimassamme on muun muassa monenlaiset nahkatakit, ulkoilutakit, talvitakit ja liivit. 

Hyviä vaihtoehtoja miesten takeista

Erilaiset sääolot asettavat miesten takeille monenlaisia vaatimuksia materiaalin ja käytännöllisyyden suhteen. Miesten takkien valikoimastamme löytyy kuitenkin paljon vaihtoehtoja eri pituuksissa, malleissa sekä materiaaleissa. Kylmiä säitä varten parka- tai untuvatakki on onnistunut valinta. Talvikeleihin vaihtoehdoissa on myös kevyttoppatakit ja villakangastakit. Kevään, kesän ja syksyn keleihin hyviä vaihtoehtoja takeille ovat erilaiset liivit.

Suosituimpia miesten ulkoilutakkeja ovat nyt olleet esimerkiksi Fjällrävenin ja Whistlerin takit. Fjällrävenin Keb miesten ulkoilutakki on hyvin hengittävä takki vaelluksille ja ulkoiluun, kun liikkumisvapaus on yhtä tärkeää kuin kestävyys ja suoja.

Useissa muissakin miesten takeissa on tarkasti harkittuja yksityiskohtia, jotka takaavat hyvän istuvuuden ja käyttömukavuuden. Käytännöllisiä yksityiskohtia takeissa ovat esimerkiksi monisäätöinen huppu, suuret taskut, selkäosan hengittävä strech kangas ja kaksisuuntainen vetoketju. Lisäksi hihojen alla voi olla tuuletusaukot, joiden kautta ylimääräinen lämpö pääsee ulos. 

Whistler Geislerin miesten untuvatakki on esimerkki lämpimästä ja mukavasta talvitakista. Siinä on tuulenpitävä ja vettähylkivä pintamateriaali. Sen pintakangas on 100 prosenttista nylonia. Myös Haglöfsin, Icepeakin, Jack Wolfskin ja Didriksonin takit ovat olleet suosittuja. Verkkokaupassamme löydät paljon lisää hyviä vaihtoehtoja miesten takeista. 

Miesten takeista isompia kokoja

Kattavasta miesten takkien valikoimastamme löytyy myös miesten takkien isot koot. Osassa malleista valittavana on miesten takki 4XL-kokoisenakin. Valikoimissa on lisäksi muitakin isompia kokoja. Kaiken kaikkiaan vaihtoehtoja on runsaasti eri malleista ja tuotemerkeiltä.

Miesten takkien alesta löydät takin aina edullisesti. Vaihtoehtoja on runsaasti. Tutustu monipuoliseen takkivalikoimaamme ja löydä jokaiseen tyyliin, tilanteeseen ja vuodenaikaan sopiva takki verkkokaupastamme. Hyvännäköinen takki viimeistelee jokaisen miehen tyylin. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan myös tavarataloihimme!