Ulkovaatteet edistävät lapsen hyvinvointia sekä mukavuuden tunnetta. Kun vaatteissa mikään ei paina eikä purista, pihamaalla liikkuminen, puissa kiipeily sekä lumilinnan rakentelu sujuvat leppoisasti ja helposti. Olipa kyseessä välikausipukeutuminen tai talvivaatteet, Lassien mukavat puvut takaavat miellyttävät pihaleikit niin taaperolle kuin isommallekin lapselle.

Lasten ulkovaatevalmistajana toimiva Reima Oy valmistaa oman tuotemerkkinsä ohella laadukasta Lassie-vaatemerkkiä, jonka etuna on kestävyys sekä edullisempi hintataso Reiman omaan brändimerkkiinsä verrattuna. Lassien ulkovaatteet ovat keränneet vankan ja tyytyväisen käyttäjäkunnan.

Hyvä laatu maksaa itsensä takaisin toimivuutena

Lassien lasten ulkovaatteet ovat erinomaisia laadultaan. Esimerkiksi moni vanhempi kokee Lassien toppapukujen olevan lujimpia ja kestävämpiä lapsensa muihin toppapukuihin nähden. Lassien ulkovaatteet ovat valmistettu juuri sitä varten, että leikkivän lapsen ei tarvitse varoa vaatteiden pilaantumista leikkien tuoksinassa.

Monissa lasten ulkovaatteissa polvien sekä takapuolen kohdalta kangas rispaantuu ja kuluu jo muutamassa viikossa, mutta Lassien ulkovaatteissa tätä ongelmaa ei ole. Vahvistetut polvien sekä pepun alueet ovat lujaa ja kestävää kangasta, joten kangasvaurioita ei synny. Useat Lassien ulkovaatteet ovatkin erinomaisessa jälleenmyyntikunnossa vielä käytön jälkeen.

Konstailematon ja selkeälinjainen Lassietec suprafill -välikausihaalari on ollut suosittu ja arvostettu puku lasten ulkopukeutumisessa. Haalarin yläosa on valmistettu hengittävästä materiaalista, ja kaikki tärkeimmät saumat ovat teipattu vedenpitäviksi. Puvun alaosa on vedenpitävää materiaalia, sekä sen jokainen sauma on hitsattu vedenpitäviksi. Tämä mahdollistaa sen, että Lassien suprafill -pukuun puettu lapsi voi hyppiä huoletta lätäköissä ilman, että kastumisesta olisi vaaraa!

Lasten ulkovaatteet Lassielta

Ulkovaatteiden valikoima on laaja. Ongelmaksi saattaa koitua valitsemisen vaikeus sekä erilaiset hinta-laatu-suhteet. Hinnaltaan arvokaskin ulkopuku saattaa olla epämukava käytössä, sekä sen kestävyys olla edullisempia pukuja heikompi. Lassien ulkovaatteissa hyvää laatua saa edullisemmin, mitä monissa muissa lastenvaatemerkeissä.

Lassien ulkovaatteiden kanssa on miellyttävä käyttää saman valmistajan tuotemerkillä olevia asusteita, päähineitä ja käsineitä. Ne ovat väreiltään sekä tyyliltään mukavasti ulkovaatteiden mukaisia, joten niistä saa yhdisteltyä lapsille ihania asukokonaisuuksia. Lassien valikoimasta löytyy myös vauvan ulkohaalarit sekä niihin tarkoitetut asusteet.

Tulevia kylmiä ilmoja varten voi siis huoletta hankkia Lassien ulkovaatteet netistä. Tunnetusti laadukkaat sekä kestävät materiaalit mahdollistavat sen, että ostajan ei tarvitse päästä hypistelemään tuotetta kauppaan ennen ostopäätöstä. Lasten ulkovaatteet on helppo tilata yleisen kokotaulukon mukaan. Verkkokaupasta tilatessa on myös mahdollisuus palauttaa väärä koko ja vaihtaa se sopivaan. Näin väärä koko ei jää käyttämättömänä omaan kaappiin, eikä raha mene hukkaan.

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät runsaan määrän erilaisia Lassie-tuotteita. Ulkona liikkumisen riemu ei ole säästä tai vuodenajasta riippuvainen, mikäli on pukeutunut Lassien ulkovaatteisiin.