Perheessä yleensä vanhemmat ohjaavat lasten pukeutumista ja lastenvaatteiden hankintaa. Lastenvaatteet hankitaankin vanhempien maun ja tyylin mukaan. Mutta miltä näyttäisi, jos lapsi saisi valita omat vaatteensa Kärkkäisen verkkokaupasta aivan itse?

Nämä kuusivuotias Vilma valitsi:

  • Alusvaatteiden väri ei ole yllätys prinsessaikäiselle tytölle, sillä hän valitsi vaaleanpunaiset Friends-alusvaatteet. Kauniilla pienillä ruseteilla varustetut pikkuhousut sekä aluspaita valikoituivat ensimmäisenä ihanan värinsä perusteella.
  • Sukkahousuiksi Vilma valitsi Name It dedutte-sukkahousut, jotka ovat värikkäillä palloilla koristellut. Sukkien valinnassa hänellä oli vaikeuksia, sillä valikoiman lastensukkapaketit tarjosivat liian monta vaihtoehtoa. Parhaimmaksi hän arvioi kuitenkin Kinderin viiden kappaleen pakkauksen, josta löytyi niin yksivärisiä kuin myös värikkäitä sukkia.
  • Lasten t-paidat tuottivat niin ikään valinnan vaikeuksia. My Little Pony -paidat kiinnostivat kovasti väriensä ansiosta, mutta suurena Peppi Pitkätossu-fanina hän valitsi Peppi Siivouspäivä -lasten t-paidan. Raikkaat värit sekä hauska kuva tekevätkin tästä lasten t-paidasta ihanan suosikin.
  • Lasten puserot Vilma selasi tarkasti läpi. Vaihtoehtoja oli niin monia, että hän valitsi kaksi lastenpuseroa. Ensimmäinen valinta oli herkän vaaleanpunainen hevosen kuvalla varustettu Minymo lasten paita, jossa oli käytetty hennosti kultaista efektiväriä. Toinen suosikki oli pörröinen ja lämmin Name It:in Saditte -paita. Valintakriteerinä ei tainnut olla pehmoinen materiaali, vaan valinnan ratkaisi söpö pupujen kuva paidan etuosassa.
  • Lasten housut Vilma valitsi mieltymyksensä mukaan: niissäkin on eläinkuosia, kuten paidoissakin. Hän löysi Name It Banimal -lasten collegelegginssit, jossa vaaleanpunaisella pohjalla on eri koirarotuja edustettuna. Lasten housut joutuvat kovalle kulutukselle leikkien lomassa, joten collegelegginssit ovat oiva valinta ohuiden trikookankaisten sijaan. Lasten farkut Vilma ohitti sen kummemmin selaamatta niitä läpi, sillä niille ei kuulemma ole käyttöä hänen mielestään.
  • Lasten mekot ja hameet Vilma puolestaan tutki tarkasti. Miellyttävin lastenmekko hänen mielestään oli tietysti hevosen kuvilla varustettu Espiritin neulemekko. Hameeksi valikoitui Name It Fransine -lasten hame, joka on herkullisen ja raikkaan värinen pliseerattu polvimittainen hame.
  • Lasten ulkoiluvaatteiden runsaasta valikoimasta takin valinta oli helppo: Kuoman valmistama Olivia-välikausitakki oli ykkösvalinta pirteän värityksensä ansiosta. Ulkohousujen valitsemisessa Vilma valitsi summassa Lassien Terje -välikausihousut, sillä ne kaikki olivat hänen mielestään niin samanlaisia, että omaa suosikkia ei niin löytynyt.

Kärkkäisen runsaasta lasten- ja nuortenvaatevalikoimasta omien suosikkien valitseminen tuotti Vilmalle välillä hankaluuksia. Tarjolla oli niin paljon ihania lastenvaatteita, että hänen olisi tehnyt mieli valita useampikin. Vaikka Vilman vaatemaku ei välttämättä vastaa aikuisen ihannetta lasten vaatteista, on tärkeä, että lapsi saa pukeutua oman maun ja tyylin mukaan. Itse valitut vaatteet eivät jää käyttämättä, vaan ne on lapsesta ehdottomasti parhaimpia!