Led-nauhat tarjoavat kodin valaistukseen lukuisan määrän eri toteutusvaihtoehtoja. Omaa mielikuvitusta käyttämällä led-nauhojen avulla voi toteuttaa upeita, persoonallisia ja käytännöllisiä valaistusratkaisuja melkeinpä minne tahansa!

Led-nauha on kapeaa, pienillä led-valoilla täydennettyä nauhaa, jonka asentaminen ei vaadi paljoa. Sitä voidaan käyttää niin keittiön työtasojen valaisemisessa kuin makuuhuoneen tunnelman luomisessa. Monikäyttöisyytensä ansiosta led-nauhat ovat nousseet todella suosituiksi kotiemme valaisemisessa. Pienellä vaivalla led-nauhojen avulla voidaan luoda ylellinen ja hienostunut tunnelma niin uuteen kuin vanhempaankin kotiin. Laadukkaita led-nauhoja valmistavat muun muassa Paulmann sekä Nordlux.

Led-nauha keittiöön ja muualle kotiin

Keittiön yläkaappien alla on tavattu vuosikymmeniä käyttää loisteputkivalaisimia tuomaan tehokasta työskentelyvaloa. Nyt loistevalaisimet voidaan korvata huomattavasti tyylikkäämmin led-nauhavalaisimen avulla. Valon saa kohdistettua juuri työtasolle, sillä se voidaan asentaa yläkaapin alaosaan sopivalle etäisyydelle työtasosta.

Led-nauha voidaan upottaa alumiinilistan sisään, jolloin se ei häikäise keittiössä työskennellessä. Näin ollen led-valo kohdistuu suoraan työtasoon ja suodattuu sieltä epäsuorasti muualle keittiöön. Nordlux valmistaa myös valmista led-valolistaa, joka on nopeasti asennettava esimerkiksi keittiöön. Tällöin alumiinilistaa ei tarvitse erikseen asentaa, vaan led-valolistassa valot ovat integroituna valmiina.

Led-nauhaa voidaan hyödyntää melkeinpä missä tahansa. Moni on huomannut led-nauhojen monikäyttöisyyden ja onkin toteuttanut näyttäviä valaistuksia kodin eri huoneissa. Esimerkiksi usein niin ankea portaikko voidaan valaista led-nauhalla tai -valolistalla huikaisevaksi sisustuselementiksi. Portaiden etureunaan asennettuna led-nauha lisää merkittävästi myös portaiden turvallisuutta.

RGB led-nauha tuo tunnelmaa

Enää tunnelman luominen ei ole riippuvainen aitojen kynttilöiden tai pienten lamppujen määrästä, vaan kotiin voi luoda satumaista tunnelmaa RGB-valonauhan avulla. Sen avulla voi luoda jännittäviä ja vaihtuvia valoefektejä melkeinpä minne tahansa. Tämän led-nauhan valon väriä voidaan muuttaa kaukosäätimen painikkeista, joten kodin ilmettä voi muuttaa aina oman mielensä mukaiseksi.

RGB-led-nauha onkin monien suosiossa helppouden sekä muunneltavan värinsä ansiosta. Tällä led-nauhalla voidaankin koristella niin baaritiskit, television taustat, sängynpäädyt kuin toteuttaa vaikka koko huoneen valaistus. Todellisen vivahteen RGB-valonauhaan tuo vielä himmennystoiminto sekä useita erilaisia muunnelmia valon vaihtuvuuteen.

Kärkkäiseltä löydät edulliset led-nauhat

Tehokkaan tai tunnelmallisen valaistuksen luomiseen löydät erinomaiset led-nauhat Kärkkäisen verkkokaupasta. Mikä parasta, sinun ei tarvitse maksaa tästä ilosta paljoa, sillä led-valonauhoja löydät meiltä miellyttävään hintaan. Kodin näyttävän valaistuksen luomiseen voit käyttää reilusti mielikuvitusta, sillä valonauhoja voidaan lyhentää, pidentää tai kääntää kaarevaan muotoon.

Hanki led-valonauhat meiltä tuomaan pimeneviin iltoihin tarkkaa työskentelyvaloa tai kevyttä tunnelmallista tuiketta!