Säännöllinen ja monipuolinen koko kehoa kuormittava voimaharjoittelu omaa monia positiivisia  terveysvaikutuksia. Voimaharjoittelu lisää voimaa ja kasvattaa lihasmassaa ja näin suorituskyky ja toimintakyky parantuvat.

Säännönmukainen voimaharjoittelu kotona tai salilla parantaa tuki- ja liikuntaelimistön kuntoa, helpottaa painonhallintaa ja ehkäisee vammoilta. Tunnetusti jatkuva voimaharjoittelu ja terveelliset elämäntavat parantavat mielenlaatua ja muokkaavat positiivisesti myös ulkomuotoamme. 

Voimaharjoittelun perusteet kannattaa opetella huolellisesti. Tuloksekas voimaharjoittelu lähtee liikkeelle tavoitteellisesta ja tinkimättömästä asenteesta ja oikean ja puhtaan suoritustekniikan opettelemisesta. Huolellisesti suunniteltu voimaharjoittelu ohjelma ja sen säännöllinen noudattaminen tuovat positiivisia vaikutuksia niin ulkomuotoon kuin mieleenkin. 

Laadukkaat hihnat ja vyöt tuovat tehoa ja turvallisuutta treenaamiseen

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät laadukkaat välineet voimaharjoitteluun. Valikoiman erilaiset hihnat ja vyöt auttavat tehokkaaseen treenaamiseen ja kaikenlaiseen harjoitteluun. Laadukkaat Gymstick-treenihanskat tarjoavat hyvän pidon ja mukavan tuntuman treeneihisi. Hanskojen hengittävä selkäosa ja ergonomisesti muotoiltu kämmenosa tuovat lisämukavuutta. Saumaosien vahvistukset ja topattu kämmen takaavat hyvän kestävyyden.

Sujuva voimaharjoittelu kotona, mökillä tai salilla vaatii myös laadukkaan voimannostovyön. Muotoiltu painonnostovyö tukee tehokkaasti keskivartaloa ja selkärankaa painonnostoharjoitusten yhteydessä. Painonnostovyö auttaa ylläpitämään selän oikeaa asentoa, jolloin myös loukkaantumisriski pienenee. Suosittu Duke Fitness -voimannostovyö on valmistettu tukevasta, monikerroksisesta haljasnahkasta. Tämä painonnostovyö sisältää vankat tikkaukset ja kätevän pikalukon. Vyötä on saatavilla käyttäjän mukaan eri mittaisina. Valikoimasta löydät myös erilaiset nauhat, tuet, siteet, suojat ja muut hihnat ja vyöt tarpeesi mukaan. 

Käsipainot, levypainot ja erilaiset levytangot mahdollistavat tehokkaan voimaharjoittelun kotona

Käsipainot ovat vakinaistaneet asemansa voimaharjoittelussa jo aikoja sitten. Käsipainot ovat vapaita painoja ja niillä treenaaminen on tehokasta voimaharjoittelua, koska niiden käyttö ei rajoita liikerataa. Voimaharjoittelu käsipainoilla vaatii liikkeen ja lihasten kontrollointia, jolloin käytät useampia lihaksia liikkeen suorittamiseen. Käsipainot ovat suhteellisen turvallisia käyttää, joten voimaharjoittelu kotona tai kotikuntosalilla onnistuu vaivattomasti. 

Laadukkaat levytangot ja niihin sopivat eri painoiset levypainot näyttelevät olennaista osaa voimaharjoittelussa. Levytangot voivat olla suoria, eri muotoisia ja pituisia metallitankoja, joihin voidaan laittaa suurempikin painomäärä turvallisemmin verrattuna vaikka käsipainoihin. Kärkkäisen verkkokaupasta löydät laadukkaat levytangot ja niihin sopivat levypainot eri lihasryhmien tehokkaaseen treenaamiseen. Valmiit levytankosarjat ovat helppoja ratkaisuja kotitreenaajille. Suosittu Bodiman 140 kilon -levytankosarja sisältää levytangon, levypainot ja lukot, joten se on mainio vaihtoehto kotona treenaavalle. 

Kahvakuulat ovat monipuolisia treenivälineitä – treenipallot soveltuvat voima- ja heittoharjoituksiin

Ergonomisesti muotoiltu kahvakuula on tehokas treeniväline ja hyvä vaihtoehto käsipainoille ja levytankosarjoille. Eri painoiset kahvakuulat mahdollistavat monipuolisen voimaharjoittelun kotona. Erilaiset treenipallot soveltuvat monenlaisiin voima- ja heittoharjoituksiin, sekä tukilihasten vahvistamiseen. Treenipallot vaikuttavat monipuolisesti koko kehoon ja lisäävät nopeutta, räjähtävyyttä, silmä-käsikoordinaatiota, liikkuvuutta ja tasapainoa. Leuanvetotangot ovat taas käteviä, tilaa säästäviä ja monipuolisia kuntoiluvälineitä, joilla kehität tehokkaasti lihaskuntoa ja kestävyyttä.  

Kun olet aloittamassa voimaharjoittelua, löydät Kärkkäisen verkkokaupan valikoimasta treenaamiseen tarvittavat tuotteet parhailta tuotemerkeiltä. Voit valita voimaharjoitteluun tarvittavat levypainot, levytangot, hihnat ja vyöt, kahvakuulat, treenipallot ja leuanvetotangot helposti haluamaasi aikaan. Kärkkäisen verkkokauppa palvelee sinua ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.