Hattu suoraan ja kello esiin – asusteet voivat olla juuri se piste i:n päälle, joka saa tyylisi loistamaan! Asusteilla on helppo muokata arkipuku juhliin sopivaksi ja tuoda vaihtelua kapselipuvustoon. Pienet yksityiskohdat ovat oikea tapa pistää persoonaa peliin!

Käännä katseet asusteisiin

Asusteet, kuten laukut, lakit, käsineet ja huivit ovat pukeutumisen loppusilaus hyvässä ja pahassa. Tavallisen tylsän arkiasun saa piristettyä salonkikelpoiseksi oikeilla asustevalinnoilla. Mutta juhlavakin puku lässähtää, jos joudut vetämään olallesi virttyneen laukun tai pistämään päähän aikoja sitten muodista menneen päähineen.

Okeanlainen asukokonaisuus tulee harkita tarkkaan yksityiskohtia myöten, sillä myös pienillä asioilla voi olla ratkaiseva merkitys. Asusteet eivät ole vain naisille - myös miehillä on oikeus näyttää huolitellulta tilanteessa kuin tilanteessa. Hattu pukee niin vanhempaa herrasmiestä kuin myös nuorempaa oman tien kulkijaa.

Korut kertovat kantajastaan

Oma tyyli täydentyy koruilla. Käsintehdyt värikkäät rannerenkaat antavat meistä aivan erilaisen viestin kuin kullalla ja helmillä koristeltu kaulakoru. Uskalla valita korut persoonasi mukaan! Jos et ole varma mistä aloittaa, tutustu ajattomien, kotimaisten korujen valikoimaan. Suomalaiseen makuun sopivat sekä mytologiasta ammentava Kalevala Koru että yksilölliset Lumoava-merkin design. Älä haksahda halvalla tehtyihin kopioihin – suomalainen muotoilu kestää aikaa ja katsetta vuosikymmenestä toiseen.

Korut muistuttavat meitä elämämme tärkeistä etapeista! Muistatko, miltä tuntui saada ensimmäiset korvakorut tai kietoa kaulaan kummien lahjoittama rippiristi? Yhdessä valitut kihla- tai vihkisormukset ovat tärkeä merkkipaalu monen pariskunnan yhteisellä taipaleella. Koruja on myös ihana antaa ja saada lahjaksi! Etsit sitten rokkimimmille sopivaa riipusta tai rouheaan tyyliin tykästyneelle miehelle passelia partakorua, puhumattakaan tyylikkään daamin tai lookistaan tarkan dandyn suosikeista. Kärkkäisen nettikaupasta löydät jokaiselle jotakin!

Kauniit miesten ja naisten kellot

Pakko myöntää – vaikka kuinka tarkoituksena olisi tarkistaa puhelimesta vain kellonaika, luurin ääreen jää melkein vahingossa roikkumaan luvattoman pitkäksi aikaa. Puhelimen irrotessa kädestä kellonaika on jo autuaasti unohtunut ja luuri on kaivettava jälleen esiin.

Mitäpä jos sittenkin jättäisit puhelimesi sikseen ja satsaisit hyvään rannekelloon? Kellosta ajan tarkistaminen on helppoa ja takuulla vähemmän aikaa vievää. Kello on kaunis lisä pukeutumiseen, se toimii katseenvangitsijana tai kätkeytyy sopivasti hihan alle, ihan miten itse toivot. Tyylikäs rannekello on klassinen valinta niin miehille kuin naisillekin.

Kärkkäisen verkkokauppa palvelee sinua asustevalinnoissa. Löydä upeat korut, näyttävät rannekellot, puvuston täydentävät asusteet sekä sisustukseen sopivat koriste-esineet helposti saman katon alta.