Kärkkäisen terveys- ja hyvinvointipäivät jatkuvat Lahdessa ja Jyväskylässä

Onko tavoitteesi pudottaa painoa, saada lisää energiaa, toteuttaa suoliston puhdistuskuuri tai antaa suolistolle mahdollisuus toimia paremmin?

Kärkkäisen hyvinvointipäivillä kerromme, miten se onnistuu! Tervetuloa!

Jo useampana vuotena olemme startanneet Kärkkäisen hyvinvointipäivät tammikuussa, ja niin teemme tänäkin vuonna. Tervetuloa kuuntelemaan ja kyselemään, minä ja myymälöiden oman asiantuntijat olemme paikalla teitä varten.

Espanjassa olen innostunut harrastamaan vaellusta. On uskomaton kokemus olla liikkeellä, haastaa seuraava mäki tai puron ylitys ja päästä perille jonnekin, minne ei tiennyt edes olevansa menossa. Luonnon kauneus usein kuljettaa pientä kulkijaa ja tarjoaa rauhan, jota ei voi “kivikylissä” löytää. Ihana tunne.

Asuessani ja tehdessäni osan aikaa töitä Espanjassa on Suomen luonto tullut vieläkin tärkeämmäksi. Osaan arvostaa sen terveysvaikutteita, luontomme rikkautta ja puhtautta.

Suomen luonnossa olen kulkenut aina, mutta ammattini ravintoasiantuntijana on lisännyt kiinnostustani Suomen luonnosta saataviin marjoihin, yrtteihin ja moniin muihin loistaviin ravintoaineisiin.

Sisälläni asuva biologi haluaa tietää aina tarkkaan, mitä tuote sisältää ja mitkä ovat sen vaikutukset kehoomme ja mieleemme.

Kärkkäisen hyvinvointipäivissä on aina ollut hyvä tunnelma. On ollut ihana tavata enenevässä määrin omasta terveydestään kiinnostuneita asiakkaita. Monet heistä ovat erittäin laatutietoisia ja osaavat valita itselleen oikeat tuotteet.

Tälläkin kertaa puhumme hyvinvoinnista, kokemuksista ja annamme ohjeita uusista tuotteista. Tarjouksessa ja esittelyssä meillä on kotimaiset Biokian marja- ja Pakusonin pakurituotteet, Voimaruoka 360 wholefoodjauheet ja Magnesia 375 sekä MethodDraine kehonpuhdistusjuomat ja Ladyvitat sekä loppukuusta sata muuta tuotetta.

Saan työssäni paljon palautetta: kertomuksia terveyden, hyvinvoinnin ja energian lisääntymisestä oikein valituilla tuotteilla…

Hymykin on palautetta ja joskus kuulee tarinan tai kohtaa ihmisen, joka tekee vaikutuksen. Kuten hyvinvointipäivillä Jyväskylässä tapaamani inarilainen nainen. Hänestä ehkä kerron myöhemmin, kenties, kun tapaan teidät.

Kärkkäisen hyvinvointipäivillä on tarjolla pakurikääpäteetä sitruunan ja hunajan kera. Pakurikääpää on käytetty perinteisesti monipuolisena luonnon rohtona esimerkiksi maha- ja suolistovaivojen hoidossa sekä väsymys- ja kiputilojen vähentämisessä.

Teksti: Ami Jatila