Onko lempi paitaasi tullut tahra, joka ei puhdistunut pyykissä? Oletko kokeillut tahranpoistoa? Vanish tulee apuun silloin kun mikään muu ei ole tehonnut. Se on markkinoiden johtava tahranpoistaja.

Vanish on vaatteittesi parhaaksi

Vanish on paitsi tehokas myös hellävarainen, ja siksi se sopii useimmille tekstiileille. Voit valkaista sillä valkopyykin tai keskittyä tekstiilien tahroihin. Vanish sopii myös sohvan ja huonekalujen tekstiilien puhdistukseen. Lika ja tahrat eivät siis pääse pilaamaan mielestä nojatuoliasi tai kauneinta juhla-asuasi.

Useimmiten tahrat tulevat vaatteisiin huomaamatta, ja ne huomataan vasta esimerkiksi pesukoneeseen laitettaessa. Näin tahra on ehtinyt jo imeytyä ja kuivuakin kokonaan, joten se ei irtoa pelkällä huuhtelemisella. Tarhat on tarkoitus poistaa ennen varsinaista pesukoneeseen laittoa. Mitä nopeammin ryhdyt tuumasta toimeen, sen paremmin tahran pitäisi irrota.

Miten Vanish-tahranpoistoaineen kanssa tulisi toimia?

– Tärkeintä on todella reagoida nopeasti. Tahranpoistoaine on syytä levittää tahralle heti, kun sen on huomannut.

– Vanish-pakkauksessa tulee mukana lusikka. Annostele ¼ mittalusikallista jauhetta ja täytä loput vedellä. Sekoita hyvin.

– Levitä seos suoraan tahralle. Vältä seoksen joutumista muualle vaatteeseen tai ympäristöön.

– Älä hankaa tai hinkkaa tahraa, vaan taputtele tahranpoistoainetta sen pinnalle painamalla sitä ensin kevyesti ja sitten vetämällä poispäin. Silloin tekstiilin kuiduissa oleva lika ei lähde leviämään, vaan se alkaa nousta ylöspäin.

– Erilaiset tahrat tarvitsevat erilaisen käsittelyn. Veri- ja tomaattikastike tahrat kannattaa huuhdella tasaisesti kylmällä vedellä, sillä se rikkoo tahran rakennetta. Mutta monen muun tahran kohdalla lika irtoaa lämpimällä vedellä.

– Anna tahranpoistoaineen vaikuttaa tekstiilillä korkeintaan 5 minuuttia. Huuhtele aine huolellisesti ja pese vaate sen jälkeen vielä normaaliin tapaan pesukoneessa.

– Tarvittaessa pesukoneeseen voi vielä lisätä mittalusikallisen Vanishia poistamaan niitä tahroja, jotka eivät näy päälle päin.

– Jos tahra on jo vanha, se vaatii liotusta. Vanish Oxi Action -jauheesta saa sopivan liuoksen liotukseen.

– Joillekin tahroille riittää paikallinen käsittely suoraan tahraan. Tällaisia ovat muun muassa useimmat ruokatahrat.

– Toista tahranpoistokäsittely tarvittaessa.
 

Loistavan puhdasta pyykkiä ja huonekalujen tekstiilien puhdistusta Vanish-tuotteilla. Kärkkäisen verkkokauppa auttaa sinua säilyttämään värit kirkkaina, valkoisen hohtavana ja lempi puserosi puhtaana.