Sini-tuotteet ovat kodinhoitoon ja pyykkivuoren taltuttamiseen valikoituja kotimaisia tuotteita, jotka sopivat jokaiseen kotiin. Sini-tuotteet ovat laadukkaita, kestäviä ja helppoja välineitä arjen kiireiden keskelle. Ne tekevät siivoamisesta mukavaa ja nopeaa!

Sinipiiasta siivousvälinesarjaan

Sini on perustettu 1940-luvulla, joten sen historia on jo kymmeniä vuosia vanha. Sinituotteen tutuin tuote on Sinipiika, joka kehitettiin 1950-luvulla, ja sitä myydään edelleen. Sinipiikaa on kahdessa koossa, pieni Sinipiika ja iso Sinipiika. Sinipiikaa on vuosien varrella hiukan kehitelty, mutta edelleen se on nostalginen, lapsuusmuistoihin herättelevä siivoustuote niin kotiin kuin mökillekin.

Sinipiika on kätevä laajojen pintojen pesuun ja huuhteluun. Se soveltuu myös vahan levitykseen. Sinipiikassa on sinkitty varsi, jolla on ruostumattomuustakuu. Selluloosasta valmistettu sieni imee lian tehokkaasti itseensä.

Nykyiseen omistukseen Sinituote siirtyi vuonna 1988, jolloin alkunsa sai varren pikakiinnitykseen keskittyvä siivousvälinesarja. Siivousvälinesarjaan kuuluu nykyisin kymmeniä erilaisia vaihto-osia. Sinituote on muutenkin laaja ja kattava sarja erilaisia kodinhoitoa helpottavia ja mahdollistavia välineitä.

Mikä tekee Sinituotteesta erityisen?

Sinituotteelle on tärkeää, että sen tuotteet ovat korkealaatuisia, ergonomisia ja muotoiltu siten, että niiden käyttö on paitsi helppoa myös mukavaa. Jokaisen uuden tuotteen yritykselle suunnittelee ammattitaitoinen muotoilija, eikä mitään jätetä sattuman varaan.

Suomalaisuus, kotimaisuus ja monipuolinen käytettävyys ovat siis koko siivous- ja kodinhoitotuotteiden kantava ajatus. Mikäpä voisi olla sen parempaa kodeillemme. Siivoustuotteiden lisäksi arkea helpottavat laadukkaat Sini-pyykinkuivausvälineet sekä kylpyhuonetarvikkeet, joka on helppoa kiinnittää seinään ilman ruuveja.

Siniltä löytyvät monipuolisesti kaikki kodinhoitovälineet, kuten muun muassa mikrokuitupölypussit ja liesituulettimen suodatin, joka vetää pölyä ja likaa jopa puolet tavallista enemmän sekä suodattaa poistoilman viisi kertaa tehokkaammin. Hydrofobinen mikrokuitu ei ime kosteutta, eli se ei tarjoa kasvualustaa bakteereille tai sienirihmastoille, vaikka sattuisi kostumaan.

Sinin puhdistus- ja siivousvälineet

Sinituotteen siivoustuotteet ovat Suomen suosituimmat. Siivoussarja sisältää kaikki tarvittavat siivousvälineet kodin siivoamiseen. SINI-järjestelmän siivousvälinesarja on siksi aivan erityinen kokonaisuus, että sen välinevarteen sopivat kaikki siivoamiseen tarvittavat siivousvälineet. Et siis tarvitse monia erilaisia varsia ja tarvikkeita siivouspäivänä, vaan selviät SINI-järjestelmän avulla helposti koko siivouksen ajan.

Siivousvälineet tietysti myös kuluvat käytössä. Sinituotteiden kuluviin osiin, kuten moppeihin, astianpesuharjoihin, wc-harjoihin ja ikkunanpesuvälineisiin on mahdollista hankkia vaihto-osia. Kotimaiset Sinin siivousvälineet ovat siis laadukkaita ja kestäviä. Ja ne sopivat joka kotiin.

Kärkkäisen verkkokaupasta löytyvät monipuoliset, laadukkaat Sinituotteet kaikkeen kodin huoltoon ja siivoamiseen.