Mikä sen parempaa kuin touhuta yhdessä mummin kanssa! Mummeilla ja vaareilla on usein elämässään enemmän aikaa lastenlapsilleen kuin omille lapsilleen aikoinaan. Lastenlapset tuovat virkistystä ja iloa elämään. Mummi ja minä -pesuaineet on tehty lastenlasten ja isovanhempien yhteisiä touhuja ajatellen.

Mummi ja minä -tuotteet ovat kotimaisia, lempeitä mutta tehokkaita aineita kaikkeen siivoiluun ja pyykkäämiseen. Pesuaineet ovat kasviöljypohjaisia, eikä niitä ole testattu eläinkokein. Mummin kanssa siivotessa eläimetkin siis voivat hyvin. Luonnonläheiset, perinteiset konstit ovat ekologisia.

Mummit ovat usein touhukkaita ja heidän luonaan tuoksuvat niin mustikat, mansikat kuin monet muutkin kotoiset ja lämpöiset tuoksut.

Mummi ja minä -yleispesuainetiiviste sopii kaikenlaisille pinnoille. Se on turvallinen ja miellyttävä valinta siivoukseen, mutta se sopii loistavasti myös kirjopyykin pesuun. Siivotessa yleispesuainetta kannattaa annostella noin 20 millilitraa viiteen litraan vettä. Kirjopyykille 30 millilitraa riittää koneelliselle pyykkiä.

Mummi ja minä -tuotteet kuljettavat ajatuksesi lapsuuden mummilan muistoihin. Eivätkö silloin kesät olleetkin pidempiä, talvet lumisempia ja räsymatot kirkkaampia? Ja entä mummilan pyykki? Se oli valkoista ja tuoksuvaa. Mummi ja minä -tuotteet tuovat siis lapsuuden mummilakesät omaan kotiin.

Kärkkäisen verkkokauppa kannustaa mummeja siivoamaan yhdessä lastenlasten kanssa ja lapsia touhuilemaan isovanhempien mukana. Mummi ja minä -tuotteet sopivat myös vaareille. Ne sopivat loistavasti kaikkeen yhdessä puuhasteluun tai muistojen virkistämiseen, vaikka mummi ei aina ehtisikään siivouskaveriksi.