Laboratory Naturella on bioteknologian tutkimus ja kehitysyritys, joka tarjoaa luonnollisia ihonhoitotuotteita sekä pyykinpesu- ja kodinpuhdistusaineita.LaboratoryNaturellanEcocert-sertifioidut tuotteet sisältävät vähintään 99% luonnollisia raaka-aineita.

Ihonhoitotuotteet on kehittänyt tutkija ja lääkäri, kosmetiikka alan insinööriTomaszWasilewski. Kodinpuhdistusaineet kehittäneelläJadwigaWersockallaon yli 30 vuoden kokemus puhdistusaineiden kehittämisestä. LaboratoryNaturellantuotteiden raaka-aineet on kehittänyt bioteknologian insinööri MarcinŁukaszewicz.

Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Puolassa Euroopan lakien ja sääntöjen mukaisesti. Yritys käyttää tuotannossa energiaa ja vettä säästävää teknologiaa sekä kierrättää teollisuusjätteen.

LaboratoryNaturellanihon puhdistusaineissa on uniikki puhdistava ainesosa, biojalostetturapsi-surfaktiini, joka on myrkytön, antiseptinen ja biohajoava. Rapsin öljy pehmentää ja tasoittaa ihoa sekä liuottaa likaa.

Kodin puhdistusaineita on parannettu eteerisillä öljyillä, jotka ovat tehokkaita lian poistajia: Makea appelsiiniöljy on tehokas poistamaan rasvajälkiä. Sitruunankuoriöljy on erityisen tehokas poistamaan mineraali- ja orgaanisia tahroja sekä likoja. Greippiuute omaa tehokkaat puhdistus-ja antiseptiset ominaisuudet.