Yamaha on yksi suuria musiikin ystävien brändejä. Yamaha valmistaa niin musiikin tuottamiseen kuin kuuntelemiseenkin liittyviä välineitä. Heiltä löytyvät niin soittimet, audio-laitteet ja muut musiikkituotteet. Yamaha on maailman johtavia soitinvalmistajia.

Yamaha -audio- ja hi-fi-laitteet ovat laadukkaita, kestäviä ja hienostuneita kaikenlaiseen äänentoistoon ja musiikin kuunteluun. Musiikkia kuunnellaankin nykyisin enemmän kuin koskaan. Tapa kuunnella musiikkia on kuitenkin muuttunut suuresti viime aikoina. Älypuhelimet sekä tablet-tietokoneet yhdistettynä kodin tehokkaisiin langattomiin verkkoihin ovat tuoneet mukanaan langattomuuden. Musiikin suoratoiston, Spotifyn kautta on mahdollista kuunnella musiikkia helposti ja nopeasti. Saatavilla ovat myös Tidal- ja Deezer-suoratoistopalvelut, Airplay sekä maailmanlaajuinen verkkoradio.

Yamaha vastaa kaikenlaiseen, vaativaankin musiikinkuuntelun tasoon. Yamahan laajassa tuotevalikoimassa ovat tuotteet erilaisille vaatimuksille.

Yamaha MusicCastin -äänentoistotuotteet ovat erinomainen ratkaisu, kun halutaan langattomuutta, hyvää äänenlaatua sekä helppokäyttöisyyttä. Yamaha MusicCast -tuotteita on valittavissa yli 40 erilaista, muun muassa vahvistimia, Soundbareja, kaiuttimia, stereojärjestelmiä sekä uusimpana tuotteena WXAD10, joka on pieni rasia, jonka avulla vanhat, erimerkkisetkin äänentoistotuotteet saadaan täydellisen langattomaksi ja MusicCastiksi.

Wi-Fi-verkossa MusicCastin tuotteiden ääni ja jopa TV-ääni voidaan jakaa myös kodin muihin huoneisiin ja tehdä kotiin monihuonejärjestelmä ilman monimutkaisia kaapelivetoja.

Yamaha-tuotteet löydät verkkokaupastamme. Lisäksi meiltä löytyy mittava valikoima kaikkea viihde-elektroniikkaa sekä autohifi-laitteita. Musiikista on siis lupa nauttia niin automatkoilla kuin kotisohvallakin!