Miltä kuulostaa älypuhelin, jota ei tarvitse pitää virtajohdon päässä tämän tästä? Älypuhelin, jota voit käyttää varavirtalähteenä ja jolla voit ladata mökkioloissa kaverisi iPhonen? Luulenpa, että kaverisi ainakin kunnioittasi sinua ja huikeaa puhelintasi tuon jälkeen. Kun viikon mökkiloman jälkeen palaat sähkövirran pariin, saat muutamassa tunnissa ladattua puhelimesi täyteen ja taas pärjäät ilman latauksia monen monta päivää.

Oukitel K10000 – akunkeston edelläkävijä

Kiinalainen matkapuhelinvalmistaja Oukitel tarjoaa edulliseen hintaan sellaisia ominaisuuksia, joita eivät edes niin sanotut merkkivalmistajat pysty antamaan.

Oukitel K10000 -puhelimen raskastekoisen teräskuoren kestävyys ja jämäkkyys sopivat raavaammankin työmiehen käteen. Se ei säikähdä ihan pienistä kolhuista, joten se on erityisesti rakennusmiesten, metsästäjien ja varastotyömiesten keskuudessa. Puhelin painaa massiiviset 319 grammaa, joka kertoo sen, että lujuutta, erinomaista akunkestoa ja että miehekkyyttä löytyy!

Oukitel K10000 on varustettu 5,5 tuuman Full HD-näytöllä, 16 gigan sisäisellä tallennustilalla ja kahdella SIM-korttipaikalla. Takakamera on 13 megapikseliä ja etukamera 2 megapikseliä. Näillä tarkkuuksilla otat jo huikean tarkkoja otoksia.

Akun 10 000 milliampeerituntia lyö laudalta tavalliset puhelimet, joilla tuo luku on 3000–4000 välillä.

Oukitel K10000 Pro – entisestään parempaa laatua

Oukitel K10000:n seuraaja Oukitel 10000 Pro tarjoaa parannellun version edeltäjästään. Puhelimen kaikki erinomaiset ominaisuudet ovat säilyneet ennallaan. Ulkoisesti puhelin näyttää edeltäjäänsä hienostuneemmalta. Puhelimen takaosa on hienostunutta vasikannahkaa, joten se ei ole niin voimakkaasti ”duunaripuhelin”, kuin aikaisempi malli. Tästä löytyy tyyliä niin paljon, että tuskin laatua arvostava bisnesmieskään jättäisi tätä hankkimatta.

Paranneltuja muutoksia on esimerkiksi näytössä. Se on normaali lasiin viisi kertaa kestävämpää Cornigig Gorilla -lasia.

Sovellukset toimivat jouhevasti 3 gigan RAM-muistin avulla, eikä puhelin säikähdä isojakaan sovelluksia. Sisäinen muisti on kasvanut 32 gigaan, joten puhelimeen mahtuu iso määrä tiedostoja ja kuvia.

Etukameran pikselimäärä on noussut viiteen, joten sillä saa otettua entistä parempia selfieitä.

Puhelimen mukana tulee melkoinen tavarapaketti, jolloin lisätarvikkeita ei tarvitse erikseen alkaa ostelemaan. Pakettu sisältää:

  • Oukitel K10000 Pro -puhelin
  • Laturi
  • MicroUSB-johto
  • Näytön suojakalvo
  • SIM-kortin vaihtoneula
  • Vyökotelo
  • OTG-kaapeli
  • Panssarilasi
  • Silikoninen takasuoja

Oukitel K10000 max IP68 antaa vielä enemmän

Oukitelin K10000 -perheeseen uusimpana tulokkaana on tullut vedenpitävä Oukitel K10000 Max IP68. Houkuttelevana uutuutena se uhkaa lyödä edeltäjänsä laudalta juuri vedenkestävyytensä ansiosta. Se voittaa retkeilyn, metsästyksen ja muutenkin kovan käytön aiheuttamat haasteet!

Tämän puhelimen erinomainen valtti on IP68-luokitus. Se tarkoittaa, että puhelin kestää toistuvankin veteen upottamisen. Tämä ominaisuus tulee erityisen tärkeäksi retkeilyssä ja metsästyksessä.

Oukitel K10000 Max IP68 käyttää uudempaa, Android 7.0 -käyttöjärjestelmää. Sekä tässä, kuten edeltäjässään on 32 GB:n sisäinen tallennustila. Tämä puhelin painaa 337 grammaa, mutta se on täyttä tavaraa painonsa edestä!

Kärkkäisen verkkokaupassa kannattaa tutustua myös muihin Oukitelin puhelimiin. Löydät myös suojakalvot sekä suojakuoret ja -kotelot eri malleihin. Niillä takaat puhelimesi kunnossa pysymisen ja saat nauttia puhelimestasi pitkään. Ja jos Oukitel ei tunnu sinulle oikealta valinnalta, verkkokaupastamme löydät myös muut huikeat puhelimet, joista voit valita mieleisesi.