Mahtava on. Loistavat valikoimat. Kaikkea löytyy. Kuuluivat Jyväskylän Kärkkäisen avausviikonvaihteessa, 8.–9. huhtikuuta asiakkaiden kommentteina tavaratalon eri osastoilla. Sijaintia Palokassa, tilavia parkkipaikkoja sekä näppärästi kulkevia julkisia bussiyhteyksiä myös kiitettiin. Palokkaan kulkevat esimerkiksi bussilinjat 25 ja 32.
Lähdetään käymään Kärkkäisellä, kuului Jyväskylän keskustan kävelykadulla monen sanovan.

Hienoa, että saatiin Kärkkäinen myös Jyväskylään. Kaisa opiskelee Kannuksessa, ja olemme usein asioineet Ylivieskan Kärkkäisellä, ja ihastuneet siellä Kärkkäisen valikoimiin, äiti ja tytär, Heidi ja Kaisa Räsänen sanoivat. Heidi löysi mukavat urheiluhousut kevätliikuntaan. Eläintenhoitajaksi opiskeleva Kaisa tutustui Kärkkäisen lemmikkiosastoon. Hänellä on kaksi koiraa ja yksi kissa.

Onkohan Kärkkäinen minun kauppani, sillä mielellä lähdin katsomaan tätä uutta Jyväskylän tavarataloa. On minun kauppani! Valikoimat ovat hyvät, suomalaiselle ihmiselle ja suomalaiseen kotiin sopivat, totesi Maija Laine.
Hän oli lähtenyt Jyväskylän Palokkaan ostoksille Laukaalta. Maija on luontoihmisiä.
– Tänäkin aamuna omakotitalomme pihassa sirkutti 20 varpusta. Hieno aamukonsertti!

Uusi Kärkkäinen on sopivan matkan päässä lähteä tekemään isompia hankintoja kotiin, sanoivat äänekoskelaiset Pirjo ja Juha Paanala.
– Meillä Äänekoskella on ihan hyvät kauppapalvelut, mutta Jyväskylästä tehdään isommat hankinnat.
Kärkkäisen valikoimia he kiittivät.
– Kotiin ja harrastuksiin löytyy kaikenlaista, elektroniikkaa monipuolisesti, samoin vaatepuoli on runsas.

Lähdettiin ihan ex-tempore katsomaan, millainen tämä uusi Kärkkäinen on. Hyvältä vaikuttaa, totesivat Jyväskyläläiset Viivi ja Jyri Sakkala. Heidän mukanaan oli myös perheen vuoden ja kuukauden ikäinen Mila-tytär.
Viivi kertoi, että keväällä on mukava sisustaa kotia.
– Kodinsisustamiseen Kärkkäisellä näyttää olevan runsaasti kivoja vaihtoehtoja.

Oikein hyvät valikoimat, kaikkea mukavaa suomalaiseen makuun ja tyyliin, kiittivät Paula Korhonen ja Paulan äiti, Kirsti Kuukkanen Kärkkäisen Jyväskylän tavaratalon valikoimia. Mukana ostoksilla oli Paulan tytär 3-vuotias Mira. Naiset olivat tulleet Palokkaan ostoksille Suolahdesta.

Hyvät valikoimat. Työkengät löytyivät heti, vaikka lähdimme vain katselemaan! naurahti suolahtelainen Riinukka Liimatainen. Kärkkäiseltä Riinukka ja Viive-tyttärensä jatkoivat matkaa Käden taito -messuille Jyväskylän keskustan Paviljonkiin.

 

Maija Laine piristi kevätkotia ja mieltä pastellinsävyisellä tulppaanikimpulla.

 

Pirjo ja Juha Paanala olivat lähteneet Jyväskylän Kärkkäisellä Äänekoskelta.

 

Viivi Sakkala oli tyytyväinen Kärkkäisen sisustusvalikoimiin. Viivin sylissä perheen tytär 1,1-vuotias Mila.

 

Oikein hyvät valikoimat, kaikkea suomalaiseen makuun ja tyyliin sopivat, kiittivät äiti ja tytär, Paula Korhonen ja Kirsti Kuukkanen Kärkkäisen Jyväskylän tavaratalon valikoimia. Ostoskärryissä kurkistelee Paulan tytär, 3-vuotias Mira Korhonen.

 

Riinukka Liimatainen löysi Kärkkäiseltä työkengät. Kuvassa myös Riinukan tytär, Viive Liimatainen.

 

Heidi ja Kaisa Räsänen ovat ihastuneet Ylivieskan Kärkkäisen valikoimiin, ja iloitsivat, että nyt myös heidän kotikaupungissaan, Jyväskylässä on Kärkkäinen.

 

Isovanhemmat olivat tulleet hankkimaan 2,5-vuotiaalle Meri Mansnerukselle polkupyörää Jyväskylän Kärkkäiseltä. Meri kokeili elämänsä ensimmäistä polkupyörää.

 

Jyväskylän Kärkkäisen puutarhaosaston vastaava myyjä Anne Kuntala kertoo, että istutettaessa yrttitarhan terassille ja parvekkeelle ruukkuihin, se on mukavasti ruoanlaittajan lähellä.

 

Kimmo Litendahl on Jyväskylän Kärkkäisen tavaratalopäällikkö. Kuva Jyväskylän Kärkkäisen tavaratalon remonttivaiheesta.