Kotimaisissa Lumoava-koruissa on sekä herkkää romantiikkaa että selkeitä linjoja. Lumoava lumoaa niin korun saajan kuin antajankin, sillä korun mua´kana pääset osaksi tarinaa, jossa välkkyy koko tunteiden kirjo. Lumoavan design on laadukasta ja ajatonta. Kun se yhdistetään suunnittelijoiden yksilöllisiin tyyleihin ja käsityöläisten lahjakkuuteen, syntyy aito ja rehellinen Lumoava-koru. Kaikki Lumoava-korut valmistetaan suurella sydämellä!

Suunnittelijoiden persoona saa näkyä

Carina Blomqvistin suunnittelema Afrodite sekä Pauliina K:n suunnittelema Amor ovat ylistyksiä rakkaudelle ja rakastetuille. Eelis Aleksin Muusa- sekä Alexa Gettingin Päivätär-sarjat kumpuavat ympäröivästä kauneudesta. Alexa Gettingin kynästä on syntynyt myös miesten Heimo-sarja. Miesten malliston helmiä ovat Heikki Hartikaisen suunnittelema, selkeälinjainen Sankari- ja Eelis Aleksin suunnittelema Soturi-sarja. Uusien Lumoava-korusarjojen lisäksi Vanilja-sarja täydentyy uudella kaulakorulla.

Lumoava -hopeakorusarjaa suunnittelee tätä nykyä seitsemän suunnittelijaa. Kun Lumoava lanseerattiin vuonna 2008, korusuunnittelijoita oli kolme.

– Tavoitteena meillä tuolloin 2008 oli saada suomalaisesta korusuunnittelusta houkuttelevaa ja arvostettua designia, myyntineuvottelija Anna Patrikainen kertoo.

Uutta ilmettä haettiin tarinasta; jokainen Lumoava-korusarja sai oman tarinansa ja jokaista korua syventää ja merkityksellistää korun mukana tuleva runo.

– Suomalaiset ovat ilahduttavasti ottaneet Lumoava-korut omakseen, sanoo markkinointikoordinaattori Hanna Kivijärvi.

Koru jokaiselle

Kivijärvi näkee Lumoavan suosion taustalla sen monimuotoisuuden: koruvalikoimassa on jokaiselle jotain, niin skadinaavisen selkeää muotoilua kuin romanttista. Selkeät, kauniit linjat sekä ajaton muotoilu ihastuttavat aina uudelleen ja uudelleen. Lumoava todella lumoaa erilaisia ihmisiä ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Uusia malleja korusarjaan tulee joka syksy ja kevät. Lumoava-koruissa näkyy myös Suomen 100-vuotisjuhlavuosi.

Lumoava-korut valmistaa kuopiolainen Saurum Osakeyhtiö. Saurum-tuotemerkin alla yhtiö valmistaa miestenpukukoruja sekä rippiristejä. Saurum Osakeyhtiö tarjoaa myös perinteisiä pöytähopeatuotteita sekä kansainvälisesti tunnettujen kellomerkkien kelloja. Lisäksi yhtiö maahantuo ruotsalaisia käsinviimeisteltyjä Schalinsin vihki- sekä kihlasormuksia. Perheyritystaustainen Saurum Osakeyhtiö on toiminut 42 vuotta, henkilökuntaa yrityksessä on noin 40.

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät varmasti oman lumoavan korusi! Koruosastomme on koottu monipuoliseksi ja vastuttamattomaksi. Lumoavan korut ovat lumonneet meidätkin.