Olitpa sitten värikäs tai hillitty, MarabuFashion-Spray-tekstiilivärivalikoiman avulla voit muunnella mitä tahansa kodintekstiilejäsi omiksi uniikiksi taideteoksikseen. Luo omat tekstiilimallisi nopeasti ja helposti akryylipohjaistenFashion-Spray-värien avulla. Puuvillakassin värjäys onnistuu tekstiilisprayn avulla käden käänteessä. Upean värivalikoiman ja mitä erilaisempien silhuettimallineiden avulla voit yhdistellä lukemattomia eri tyylejä yhdeksi omannäköiseksi kokonaisuudekseen.

Silhuetit ovat kätevät apuväline maalauksessa. Ne tarjoavatkin jokaiselle maulle ja eri vuodenaikoihin sopivat designit. Marabu Fashion-Spray-tekstiilispraylla tuot rakastamasi muotityylit eloon yhdessä Marabu-erikoiskynien ja silhuettistensiilien avulla.

Fashion Spray-tekstiilinvärjäysspray jättää kankaaseen ihanan pehmeän maalauspinnan toisin kuin useimmat markkinoilla olevat tekstiilinvärjäyssprayt. Tuote on vesipohjainen, hajuton ja haalistumaton ja erittäin helppokäyttöinen. Kiinnityksen jälkeen värjäämäsi vaate kestää konepesun 40 asteessa.

Värit ovat ihanteelliset vapaassa maalauksessa, silhuetti- ja sabloonamaalauksessa, batiikki- ja solmuvärjäyksessä sekä monilla muilla tekniikoilla. Marabu Fashion-Sprayn avulla maalaat etenkin vaaleat tekstiilisi. Tämän vuoden uutuustuote Marabulta on Marabu Shimmer-Spray; metallinhohtoinen, upeasti kiiltävä tekstiiliväri, jonka avulla onnistuu ensi sijassa tummien tekstiilien suihkumaalaus.

Sprayvärjäyksen jälkeen voit koristella maalauksesi Marabu Metallic- tai Glitter Linerilla tai antaa maalauksellesi hauskoja kolmiulotteisia, pulleita yksityiskohtia Marabu 3D-linerin avulla. Nämäkin tekstiilinvärjäystuotteet kestävät konepesua, ja kiinnitys tapahtuu Fashion-Sprayn tavoin.

Silhuetit tarjoavat eri vuodenaikoihin sopivat designit.
Maalaa oma puuvillakassisi näin:

1. Suojaa maalauspaikka sekä vaatteesi ennen spraymaalausta. Aseta pahvilevy värjättävien tekstiilipintojen väliin, ettei maali imeydy pinnalta toiselle tekstiilin läpi.

2. Pese puuvillakassi ennen sprayvärjäystä varmistaaksesi, ettei siinä ole huuhteluaineen tai muiden tekstiilisuojatuotteiden jäämiä.

3. Valitse silhuettimalline ja asettele se kassin päälle. Suihkuta päälle haluamasi väristä Fashion Sprayta. Voit käyttää useita värisävyjä päällekkäin niiden ollessa vielä kosteita tai odottaa värien kuivumista. Välttääksesi ei-haluttuja tahroja tekstiilillä toimi näin: Pyyhi irtoväri silhuetin päältä talouspaperilla ennen sen irrottamista kankaasta. Nosta malline varovasti kankaan päältä ja huuhtele se välittömästi kylmällä vedellä.

4. Kiinnitys: Värien kuivuttua (noin 2 tuntia Fashion-Spray-värin levityksestä, riippuen väripinnan paksuudesta) silitä jokaista maalattua osiota sen päällimmäiseltä puolelta ohuen kankaan läpi. Käytä silitysraudan puuvillalle tarkoitettua lämpötilaa (3 min/30 x 30 cm). Voit kiinnittää tekstiilit myös esilämmitetyssä uunissa 8 min/150 °C.

5. Pese tekstiilit nurinpäin käännettynä (max. 40 °C) ja silitä.

PS. Ravista Fashion Spray-tölkkiä hyvin ja suihkuta maalia 2 – 3 kertaa neutraalille pinnalle, esim. paperille ennen maalauksen aloitusta. Pyyhi spraypullon suulake käytön jälkeen.