Rapid on laadukkaiden ja monipuolisten työkalujen valmistaja keveämpiin toimistotöihin ja vaativampiin rakennus- ja kalusteasennuksiin.

Rapid Supreme -pöytänitoja lanseerattiin vuonna 1968. Tavoitteeksi asetettiin, että Supreme tulisi olemaan maailman paras pöytänitoja. Nitoja oli tehty metallista ja peitetty ergonomisella muovikuorella – näin se asetti uuden standardin pöytänitojalle. Nitoja ei ollut suinkaan ainoa toimistotyökalu vaan Rapidilla on myös lävistäjä, eli rei'ittäjä. Nitojia ja rei'ittäjiä on erilaisiin tarkoituksiin soveltuvia.

Vuonna 2008 Rapid esitteli uuden, patentoidun ja innovatiivisen teknologian. Syntyi kaksi tuotetta:

SuperFlatClinch, litteä nidonta

PressLess, nidonta vähäisellä voimalla.

Supreme-tuotesarja on kohdistettu toimistoalan ammattilaisille. Heillä on korkein vaatimustaso laadun, suorituskyvyn ja erikoisominaisuuksien osalta. Nämä käyttäjät odottavat jatkuvaa tuotekehitystä ja uusia innovatiivisia ratkaisuja, jotka kehittävät ja yksinkertaistavat heidän päivittäistä elämäänsä. Lisäksi toimistotarvikkeiden tulee näyttää hyvältä ja sopia käyttäjälleen.

Supremenvärit, tyylikkäät musta ja valkoinen, sopivat moderniin työpisteeseen. Kiiltävä väri vielä entisestään korostaa nitojan teknisiä ominaisuuksia.

Rapid on toimistotarvikkeiden lisäksi muutakin. Sen valikoimista löytyvät sinkilät ja sinkiläpistoolit. Nämä nitojat ovat todella vaativaan käyttöön ja esimerkiksi rakennustyömaalle sopivia työkaluja. Rapidilla on myös monia muita työvälineitä kuten kuumaliimapistooleja ja kuumapuhaltimia. Rapid-pihdit ja -leikkurit ovat laadukkaita työkaluja monenlaisissa remontointi- ja rakennustehtävissä.

Kärkkäisen verkkokaupassa on monipuolinen valikoima Rapid-työkaluja niin toimistoon kuin työmaallekin.