Verkkokaupassa www.karkkainen.com teet ostokset turvallisesti, kätevästi ja juuri Sinulle sopivana aikana huikeasta, yli 110 000 tuotteen valikoimasta.

Halutessasi ostokset toimitetaan edullisesti suoraan kotiovellesi.

Koko maailmassa ja myös Kärkkäisen perinteisillä ja legendaarisilla Sikapäivillä on tänä keväänä täysin poikkeuksellinen tilanne koronavirus-epidemian vuoksi.

Kärkkäisen yhtäjaksoisesti, yli 20 vuotta jatkuneet, keväisin ja syksyisin järjestettävät kaksiviikkoiset edullisen ostamisen juhlaviikot eli Sikapäivät toteutetaan nyt 26.3.-8.4.2020 verkkokauppakampanjana Kärkkäisen verkkokaupassa www.karkkainen.com

Sikapäivien tarjoukset ovat myös saatavilla Kärkkäisen viidessä tavaratalossa Ylivieskassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Oulussa ja Iissä. Tavaratalomme ovat avoinna normaalien aukioloaikojen puitteissa, mutta mikäli Suomen hallitukselta ja terveydenhuollon viranomaisilta tulee uusia ohjeistuksia, niin Kärkkäinen Oy noudattaa yhteiskuntavastuullisesti niitä.

Kärkkäisen tavarataloissa asioivat voivat luottaa, että seuraamme ehdottomasti viranomaisilta tulevia ohjeita, esimerkiksi siivousta ja muita hygieniatoimenpiteitä on tehostettu merkittävästi.

Haluamme kaikin keinoin varmistaa asiakkaidemme turvallisuutta, siksi tavarataloissamme ei järjestetä tänä vuonna Sikapäivien aikana kahvi- tai ruokatarjoiluja eikä tuotemaistiaisia.

Vaaleanpunainen Sikapäivien possumaskotti ei jaa tänä vuonna edellisvuosien tapaan karkkeja asiakkaille tavarataloissamme.

Kärkkäisen Sikapäivien toteutuminen verkkokauppakampanjana on raju asia. Ovathan keväiset ja syksyiset, kaksiviikkoiset Sikapäivät olleet yli 20 vuoden ajan Kärkkäisen tavaratalojen asiakkaille ja meille Kärkkäisen henkilökunnalle vuoden kaupanteon kohokohdat, joissa on saanut kokea edullisten ostoslöytöjen iloa, tehdä huikeita hankintoja, nauttia kahviloiden ja ravintoloiden antimista, huollattaa auton sekä samalla tavata tuttuja. Kärkkäisen tavoite kautta Sikapäivien historian on ollut, että Sikapäivillä kaikille ikäryhmille löytyy parhaita tarjouksia.

Nyt tässä täysin poikkeuksellisessa tilanteessa nautitaan Sikapäivien ostamisen ja löytämisen riemusta pääsääntöisesti kotoa käsin verkkokaupassa www.karkkainen.com

Asiakkaiden ohella henkilökunta on Kärkkäiselle sydämenasia. Yli 30 vuotta toiminut, 100-prosenttisesti suomalainen perheyritys Kärkkäinen Oy pyrkii kaikin keinoin suojaamaan konsernin yli 600 työntekijän terveyttä ja varmistamaan, että työpaikat säilyvät ja kaupanteko jatkuu.

Kärkkäisen valikoimissa on runsaasti suomalaisten yritysten valmistamia tuotteita. Suositaan suomalaista. Se mahdollistaa suomalaisten yritysten selviämistä koronakriisistä.

Kärkkäisen verkkokaupassa www.karkkainen.com on Sikapäivien tuotetarjousten lisäksi valtaisa, yli 110 000 tuotteen valikoima. Verkkokaupassa tuoteryhmät on jaoteltu selkeästi osastoittain.

Yksittäisistä tuotteista on informaatiota ostamisen tueksi. Ostaminen on helppoa, ja ostotapahtuma etenee loogisesti.

Verkkokauppaostosten toimitus tapahtuu nopeasti. Ostokset ovat perillä parissa päivässä.

Verkkokauppaostoksille on mahdollista saada myös edullisen kotiinkuljetuksen. Sikapäivät-tarjousviikkojen aikana verkkokauppatilausten toimittaminen normaalilla postipaketilla maksaa alkaen 4,90 euroa, ja verkkokauppatilausten kotiinkuljetus alkaen 7,90 euroa. Kotiinkuljetuksella voidaan välttää tarpeettomia fyysisiä kohtaamisia. Postin jakelijat eivät pyydä kuittausta tilausta luovuttaessaan.

Kädessäsi oleva Kärkkäisen asiakaslehti on oiva tietopaketti ja ostamisen helpottaja. Sen avulla on hyvä hahmottaa, mitä Sikapäivät tarjoavat ja päivittää, mitä kivaa uutta kevätkotiin, perheelle ja itselle Sikapäiviltä hankitaan.

Esimerkiksi kodin ja kesämökin keväiseen sisustukseen löydät Kärkkäisen verkkokaupasta muun muassa upeita, värikylläisiä kankaita ja monipuolisesti sisustustuotteita sekä niin pirteitä kuin klassisia astioita. Käsityöihmisille, askartelijoille ja kaikille käden taitajille Kärkkäisen verkkokauppa on oikea aarreaitta. Samoin leipojille ja ruoanlaittajille. Myös krouvimmat kodin ja kesämökin siivous- ja kunnostustyöt ja uusien puutarhatyökalujen ja -koneiden hankinta on oiva aloittaa Kärkkäisen verkkokaupan kautta.

Sikapäivien vaaleanpunainen possumaskotti kutsuu sinut kanssasi Kärkkäisen verkkokauppaan www.karkkainen.com tekemään mieltä piristäviä ja edullisia ostoslöytöjä.

Muista osallistua verkossa myös Sikapäivien arvontoihin!

Reetta Reinman