Polkupyöräily on helppo ja hyödyllinen tapa siirtyä paikasta toiseen vuoden ympäri. Suomi on malliesimerkki maasta, jossa ympärivuotiseen pyöräilyyn on panostettu. Polkupyöräily vaatii säännöllistä huoltoa ja kunnolliset varusteet, jotta pyöräily olisi sujuvaa ja turvallista. Polkupyörän ulkorenkaat ovat tärkeimpiä varusteita, jotka tuovat pitoa, turvaa ja hyvää ajettavuutta eri olosuhteissa.

Ympäri maailmaa tullaan ihmettelemään Suomen poikkeuksellisen laajaa pyöräteiden verkostoa ja etenkin talvipyöräilyä. Ihmetellään, miten suomalaiset koululaiset, opiskelijat ja työssäkäyvät ihmiset pystyvät ajamaan ympäri vuoden tuulessa, tuiskussa ja paukkupakkasilla. Suomalainen sisu, laadukkaat polkupyörät, säännöllinen huolto ja olosuhteisiin sopivat polkupyörän ulkorenkaat astuvat tällöin keskiöön.  

Hyvä polkupyörän ulkorengas takaa pidon kaikilla alustoilla

Suomen neljä vuodenaikaa ja muuttuvat olosuhteet asettavat haastetta pyöräilyyn. Laadukas polkupyörän ulkorengas tarjoaa hyvää pitoa, ajettavuutta ja kulutuspinnan kuviointi toimii lähes kaikilla alustoilla. Pyörän renkaan vaihto kannattaa tehdä ajoissa, kun pyörän rengas on kulunut tai valmistaudutaan talvisiin olosuhteisiin. Jäisillä keleillä parhaiten pitoa tarjoavat tietenkin polkupyörän talvirenkaat

Deli on indonesialainen rengastehdas, joka valmistaa yli 50 vuoden kokemuksella eri ajoneuvojen ja polkupyörän ulkorenkaat järkevään hintaan. Tarkka laadunvalvonta ja materiaalit takaavat korkean laadun, hyvän pidon ja ajettavuuden. Valikoimasta löytyy perinteinen polkupyörän ulkorengas tai pistosuojattu pyörän rengas eri kokoluokista.

Kulumisilmaisin osoittaa milloin pyörän renkaan vaihto on ajankohtainen

Saksalainen Continental on tuottanut vuodesta 1871 laadukkaasti eri ajoneuvojen ja polkupyörän ulkorenkaat. Valikoimasta löytyy sopiva pyörän rengas koko kaikenlaisiin pyöriin. Polkupyörän ulkorenkaat ovat monipuolisia, turvallisia ja kestäviä. Pyörän rengas toimii kuviointinsa turvin eri alustoilla ja yhtenäinen keskikuvio tuo mainion rullaavuuden. Kestävä kumiseos ja pistosuojaus auttavat, että polkupyörän ulkorengas on luotettava kumppani pitkäksi aikaa. Innovatiivinen kulumisilmaisin osoittaa milloin pyörän renkaan vaihto on ajankohtainen. 

Saksalainen Schwalbe valmistaa polkupyörän ulkorenkaat laajalla ammattitaidolla. Schwalben polkupyörän ulkorenkaat tunnetaan maailmalla mainioina renkaina työmatkoille, kuntoiluun tai pitkille pyörävaelluksille. Ne loistavat kestävyydellään.

Schwalben valmistama pyörän rengas läskipyörälle soveltuu taas mainiosti reittien ulkopuolelle, kuten upottaville hangille, hiekalle tai suolle. Suuri tilavuus ja erityisen matala rengaspaine tuovat tällöin apua. Neljä tuumaa leveä polkupyörän ulkorengas on koostaan huolimatta markkinoiden keveimpiä läskirenkaita. Fatbiken rengas rullaa mainiosti ja tarjoaa erinomaista pitoa eri alustoille. 

Kun pyörän renkaan vaihto tulee ajankohtaiseksi, kannattaa kääntyä Kärkkäisen verkkokaupan puoleen ja tilata sopivat polkupyörän ulkorenkaat. Valitse oikea pyörän rengas koko ja tilaa jo tänään kotiin toimitettuna.