Pöytävalaisin tuo tunnelmallista, epäsuoraa valoa tai halutessaan siitä saa tarkan työskentelyvalon melkeinpä minne tahansa. Pöytävalaisin voi olla kodin näyttävä sisustuselementti tai huomaamaton lisävalon tuoja, joten ostovaiheessa kannattaa miettiä, kumpaa tarkoitusta pöytävalaisimeltaan tahtoo.

Kärkkäisen valaisinvalikoima kattaa runsaan määrän erilaisia pöytävalaisimia, joten jokaiseen sisustusmakuun tai tarpeeseen löytyy ihania valaisimia. Erityisen hyvin meillä on edustettuna kotimaiset Innolux-valaisimet. Nämä sisustukselliset design pöytävalaisimet sopivat suomalaisiin koteihin erityisen hyvin. Valaisinmakuja on kuitenkin erilaisia, joten monet valmistajat, kuten Aneta sekä Nordlux valmistavat myös hyvin perinteikkäitä ja romanttiseen makuun sopivia sisustusvalaisimia.

Pöytävalaisin tuomaan tunnelmaa

Epäsuora valo on silmille ystävällisin valo, sillä se ei pääse häikäisemään. Epäsuoran valon teho voi olla himmeä tai suhteellisen kirkaskin, mutta se ei häiritse huoneessa olijaa. Pöytävalaisimella tuotettu valaisin on yleensä mukavan epäsuora, sillä niissä on usein erillinen varjostin, jota pystyy suuntaamaan haluttuun suuntaan.

Etenkin suomalainen Innoluxin valmistamat pöytävalaisimet tuovat mukavan, epäsuoran valon, joka on toteutettu himmeällä polyeteenimuovista valmistetulla kuvulla. Osa pöytävalaisimista toimii samalla kirkasvalolaitteena, mikä täällä hämärässä pohjolassa onkin tarpeen. Myös säädettävä valon määrä on erinomainen ominaisuus, mikä monipuolistaa pöytävalaisimen käyttöä.

Tunnelmalliset, rustiikkiset pöytävalaisimet sopivat perinteiseen makuun. Niiden avulla tunnelmavalaistus on helppo toteuttaa kodin jokaiseen huoneeseen. Ne sopivat niin makuuhuoneen yöpöydälle, olohuoneen sivupöydälle tai vaikkapa eteisen valaisimiksi.

Pöytävalaisin tarkkaan työskentelyyn

Pöytävalaisin voi toimia myös työvalaisimena pöydällä. Esimerkiksi Airam valmistaa yhä perinteikästä työpöytävalaisinta, jonka valossa me useimmat suomalaiset teimme jo lapsena koululäksyjämme.  Tuttu valaisinmalli on pöytään kiinnitettävä, liikuteltava pöytävalaisin, jolla valaistuksen kohdistaminen on helppoa.

Innolux sekä useat muut valaisinvalmistajat tuovat nykyaikaisia, moderniin makuun olevia työskentelyyn sopivia pöytävalaisimia markkinoille. Ne sopivat niin toimiston työpöydälle kuin olohuoneenkin pöydälle. Tyylikäs muotoilu sekä hillityt värit tekevät työpöytävalaisimista monikäyttöisiä kodin valaisimia.

Pöytävalaisimissa on mallista riippuen jo polttimo valmiina, mutta joissakin malleissa se tulee hankkia erikseen. Kärkkäiseltä löydät energiaa säästävät led-lamput täydentämään valaisimen käyttöominaisuuksia.

Kärkkäisen verkkokaupan runsas pöytävalaisinvalikoima takaa sen, että et jää ilman kotiisi sopivaa pöytävalaisinta. Tyylikkäät design pöytävalaisimet tai pienemmät led pöytävalaisimet tuovat mukavan sisustuselementin valon muodossa minne tahansa!