Pienoisporat ovat todellisia monitoimityökaluja. Ne sopivat tarkkuutta vaativiin töihin, jossa yksityiskohdat ja millintarkka työnjälki ratkaisevat. Samalla ne ovat oiva vaihtoehto kaikenlaisiin kädentöihin, yksityiskohtien hiontaan, kiillotukseen, teroitukseen ja katkaisuun. Pienoisporakone on myös kätevä työväline pienoismallien rakentamiseen. Tutustu pienoisporien ja tarvikkeiden kattavaan valikoimaamme!

Pienoisporakoneet ja tarvikkeet löytyvät Kärkkäisen verkkokaupan kautta. Mikäli etsit käsitöihisi uusia ulottuvuuksia tai haluat selvitä yksityiskohdista entistä helpommalla, valitse apulaiseksesi näppärä monitoimi-ihme! 

Kun haluat pienoisporakoneelta monipuolisuutta, valitse Dremel

Dremel on suunniteltu suoriutumaan kaikista tarkkuutta vaativista tee-se-itse-töistä. Dremel toimii kädessäsi kuin kynä: ote takaa monitoimityökalun täydellisen hallinnan ja ohjattavuuden. Kevyt Dremel asettuu mukavasti peukalon ja etusormen väliin, jolloin vältyt epämukavuuden tai väsymyksen tunteelta. Ote pysyy voimakkaana ja tukevana koko suorituksen ajan.

Kärjen integroidun LED-valon ansiosta sinulla on mahdollisuus nähdä kirkkaana kaiken mitä olet tekemässä. Merkkivalot ilmaisevat akun varaustason ja pyörimisnopeuden. Dremel on helppokäyttöinen ja selkeä työkalu, jonka mukana tulevat vaihto- ja varaosat takaavat laitteen monipuolisuuden.

Lisää mahdollisuuksia tarjoaa Dremel 3000

Kun haluat lisää vaihtoehtoja työskentelyyn, valitse Dremel 3000. Tämän huippukoneen avulla kaiverrat, veistät, leikkaat, kiillotat, puhdistat, hiot, jyrsit ja katkaiset. Dremel 3000 vaihdettavien tarvikkeiden ja lisälaitteiden ansiosta suoriudut yhdellä ainoalla koneella lähes mistä tahansa tarkkuutta vaativista töistä, jotka edellyttävät täydellistä viimeistelyä. 

Näppärästi muotoillun tuulettimen ja sivulla olevien tuuletusaukkojen ansiosta työkalu pysyy työskenneltäessä viileänä. Ääni- ja tärinätaso pysyvät alhaisina kovassakin kuormituksessa. Symmetrisen muotoilun ja kevyen kotelon ansiosta työkalusta saa vahvan ja tukevan otteen, mikä mahdollistaa hyvän ohjattavuuden ja väsymättömän työskentelyn.

Pienoisporakone on hämmästyttävä pikkujättiläinen 

Miksi et veisi harrastustasi täysin uudelle tasolle? Pienoisporan avulla kaiverrat lasia, puuta tai metallia, leikkaat vaneria ja katkaiset metalliputkia. Se auttaa sinua kiillostuksessa, hionnassa ja puhdistuksessa niissäkin paikoissa, mihin suurempi yksilö ei yllä edes unissaan. Jos et tiennyt tarvitsevasti tätä näppärää konetta, tulet hämmästymään sen lukuisista mahdollisuuksista!

Pienoisporakoneet ja niihin sopivat tarvikkeet sekä lisäosat tilaat näppärästi Kärkkäisen kautta! Kärkkäisen verkkokauppa palvelee sinua vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Toimitamme tuotteet hetkessä kaikkialle Suomeen. Kun haluat pätevää palvelua edullisin hinnoin, valitse Kärkkäinen!